Louie Anderson jatkaa kaikkien paluumatkojen äitiä

Louie Anderson Christine BasketsinaLouie Anderson Christine Basketsina elokuvassa Baskets. (Pamela Littky/FX) Louie Anderson vastaanottaa palkinnon erinomaisesta naissivuosasta komediasarjassa Baskets 68. Primetime Emmy Awards -tapahtumassa sunnuntaina 18. syyskuuta 2016 Microsoft -teatterissa Los Angelesissa. (Kuva: Chris Pizzello/Invision/AP) Louie Anderson tähdittää Christine Basketsia FX -komediassa Baskets. (Frank Ockenfels/FX) Zach Galifiniakis Dalena ja Louie Anderson Christine -elokuvassa Baskets. CR: Ben Cohen/FX

Unohda television kulta -aika. Louie Anderson on.

He voivat puhua mitä haluavat TV: n kulta -ajasta, mutta tällä hetkellä elämme platina -aikaa, Anderson sanoo. Las Vegasissa toimiva sarjakuva ja näyttelijä joka torstaina ansaitsi toisen Emmy -ehdokkuutensa Christine Basketsin esittämisestä FX -sarjan Baskets -sarjassa. TV on ampunut stratosfääriin. Meillä ei ole koskaan ollut enemmän ohjelmointia, enemmän rajoja ylitetty.

Se on kuin silloin, kun menet Minnesotan osavaltion messuille ja sinulla on tuhat erilaista ruoka -asemaa. Mitä syöt ensin? Mitä aiot juoda seuraavaksi?Minnesota on Andersonin kotivaltio, syy viittaukseen kyseisen valtion vuosimessuille.

Anderson voitti viime vuonna ensimmäisen Emmy -palkintonsa komedian parhaasta naissivuosasta hänen roolistaan ​​kaksosten Chip ja Dale Basketsin äitinä, jota näyttelijä näyttelee Zach Galifianakis . Anderson on jälleen ehdolla kyseisessä kategoriassa, ja siihen liittyy vaadittu voimanpesäkenttä: Alec Baldwin (Lauantai -illan live), Tituss Burgess (Murtumaton Kimmy Schmidt), Ty Burrell (Moderni perhe), Tony Hale (Veep) ja Matt Walsh (Varapuheenjohtaja).

Anderson kiitti luokkansa kilpailun vahvuutta, kuten hänet nimitettiin vuonna 2016.

Siellä on niin paljon lahjakkaita ihmisiä, olemme iloisia voidessamme olla tällä alalla, hän sanoi. Olemme innoissamme siitä pienestä esityksestä, joka voisi. Ihmiset todellakin vasta löytävät esityksen, ja se saa vauhtia.

Pöytä on edelleen kuuma myös Andersonin live -esityksen vuoksi. Hänen paluustaan ​​Rocks Loungeen Red Rock Resortissa 15.-16. Syyskuuta ilmoitettiin juuri tällä viikolla, kolme päivää ennen Emmy-ehdokkuuksien julkistamista.

Ajoitus oli loistava, ja rakastan treenaamista Red Rockissa. Se on hieno huone, Anderson sanoi. Tämä kaikki on niin hienoa, ja olen erityisen innoissani Zachista. Kerroin hänelle aloittaessamme, että uskoin esityksen olevan hieno. Olen vain ylpeä siitä, että olen hänen äitinsä.

Takana olevista 'Absintti' ...

Meillä on Heroes, alikehitystuotanto ystäviltämme osoitteessa Spiegelworld. Yhtiön Impresario Extraordinaire, Ross Mollison , on jo pitkään vihjannut Las Vegasiin suunnatusta uudesta esityksestä, jossa hänen Absinthe on edelleen vauhdikasta tuotantoa.

Torstaina julkaistun tiedotteen mukaan Heroes keskittyy kellopojien, kamaripalvelujen, conciergejen ja vieraiden salaiseen elämään, joista jokainen on sankari, koska heidän tarinansa leikkaavat fyysisen tilan ja ajan. Jotain tietää, ylhäältä: He mieluummin soittokelloja kuin bellboys, mutta muuten esitys näyttää riittävän fiksulta. Ohjaaja on voima: Steven Hogett Harry Potterin ja kirotun lapsen kaksiosaisesta näytelmästä, joka on ollut hitti Lontoon länsipäässä noin vuoden ajan.

Heroes on työpajassa St. Ann's Warehousessa kuukauden lopussa. Kuten kaikkien Mollisonin nimikkeiden tapauksessa, hän haluaisi tuoda esityksen Stripille.

Yrityksen torstaina lähettämässään lausunnossa Mollison sanoi: Runollisesta surrealistiseen, hulluista sydämellisiin, tämä esitys paljastaa sankarin, joka piiloutuu jokaisen sielun sisälle. Kun näemme, mitä heinäkuun työpaja New Yorkissa tarjoaa, saamme paremman käsityksen siitä, missä esitys sopii parhaiten taidetalosta Las Vegasiin, jossa olemme aikaisemmin tuottaneet menestystarinoita. Las Vegas voisi olla täydellinen koti 'sankareille', sillä kaikki siellä paikallisista vierailijoihin ovat upotettuja hotellikokemukseen ja uskomme, että 'Heroes' lisää tämän ihmisen välisen yhteyden.

Muista termi blockbusters. Mollison on aina halunnut muun Spiegelworldin kuin Absinten olevan todellinen hitti Stripillä. Ehkä tämä on sankarillista työtä.