Lucille Ballin nettovarallisuus

Paljonko Lucille Ball on arvoinen?

Lucille Ballin nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria

Lucille Ballin nettovarallisuus ja palkka : Lucille Ball oli amerikkalainen koomikko, näyttelijä, malli ja liikenainen, jolla oli nettovarallisuus 60 miljoonaa dollaria kuollessaan vuonna 1989. Se on sama kuin 125 miljoonaa dollaria nykypäivän dollareina (inflaation mukauttamisen jälkeen). Hän esiintyi useissa menestyksekkäissä elokuvissa, ennen kuin hän tuotti ja näytteli TV-sarjassa I Love Lucy, joka toisi hänelle pysyvän maineen.

Lucille oli myös fiksu liikenainen ja viihdeteollisuuden ensimmäinen naismoguli. Kuten kerromme myöhemmin tässä artikkelissa, Desi ja Lucille loistavat sopivat kaupasta, joka antoi heille omistuksen omaan esitykseen. He myivät jaksonsa CBS: lle vuonna 1957 hintaan 4,5 miljoonaa dollaria (40 miljoonaa dollaria nykypäivän dollareina). He käyttivät odottamattomia rakentaa oman tuotantoyhtiö. Lucille osti Desin osuuden yrityksestä vuonna 1962 2,5 miljoonalla dollarilla. Hän myi koko yrityksen Gulf + Westernille viisi vuotta myöhemmin 17 miljoonalla dollarilla - sama kuin 130 miljoonaa dollaria nykypäivän dollareina.

Aikainen elämä: Lucille Ball syntyi Jamestownissa New Yorkissa 6. elokuuta 1911. Hänen lapsuutensa oli hyvin murtunut, kun hänen isänsä siirtyi usein työhön Bell Telephone -palvelun kanssa, ja hän varttui asumaan hyvin tiukkojen puritaanisten isovanhempiensa luona. Ballin isä kuoli lavantautiin, kun hän oli vain 27-vuotias ja Ball oli vain kolme. Hän aloitti esiintymisen 12-vuotiaana ja rakastui nopeasti teatteriin. Hän osallistui John Murray Andersonin draamatieteiden kouluun New Yorkissa, kun hän oli myöhässä teini-ikäisinä, missä Bette Davis oli opiskelijakollegansa, ja yritti sitten jatkaa uraa New Yorkin teatterissa. Aluksi hän meni melko hyvin, mutta hänen terveytensä epäonnistui, ja hänet pakotettiin lopettamaan toiminta kahdeksi vuodeksi vakavan reumaattisen tapauksen vuoksi.

Varhainen ura : Vuonna 1932 toipunut Lucille Ball muutti takaisin New Yorkiin jatkamaan näyttelijäuraa. Hän tuki itseään työskentelemällä Carnegielle Chesterfieldin tupakkatytönä ja aloitti kuorotyön Broadwaylla, mutta hänet erotettiin nopeasti. Hän esiintyi vuonna 1933 Rooman skandaaleissa luottamattomana ja muutti myöhemmin pysyvästi Hollywoodiin tavoitteenaan olla elokuvan tähti. Koko 30-luvun hänellä oli monia pieniä elokuvarooleja, mukaan lukien elokuva Marx Brothersin kanssa sekä useita Fred Astairen ja Ginger Rogersin musikaaleja. Vuonna 1936 Ball esiintyi näytelmässä Hey Diddle Diddle, komedia, joka sijoittui Hollywoodin duplex-huoneistoon. Hän kuuli vuoden 1936 elokuvan 'Tuulen viemät', mutta hävisi Vivien Leighille, joka voitti tunnetusti Oscar-palkinnon parhaasta naispääosasta roolistaan. Lucy näytteli musikaalissa 'Liian monta tyttöä', jossa hän tapasi ja rakastui näyttelijä Desi Arnaziin. Pienien elokuva- ja teatterikeerojen lisäksi 30-luvun lopulla ja 40-luvun alussa Ball otti radiotyötä täydentämään tulojaan ja saamaan itselleen altistumista. Neljänkymmenen puolivälissä Ball näki enemmän päärooleja elokuvissa, kuten 'Paras jalka eteenpäin', 'Rakastaja palaa' ja murhamysteeri 'Houkutettu'.

Rakastan Lucyä: Vuonna 1948 Lucy valittiin Liz Cooperiksi CBS: n radiokomediassa 'Suosikkimieheni'. Ohjelma oli niin onnistunut, että CBS kääntyi hänen puoleensa kehittämään sitä televisiota varten. Ball suostui, mutta vaati näyttelijää tosielämän puolisonsa Desi Arnazin kanssa. CBS: n johtajat olivat aluksi haluttomia ajattelemaan, että Amerikka ei ollut valmis näkemään allamerikkalaista punapäätä ja kuubalaista parina. CBS ei ollut vaikuttunut pilottijaksosta, joten Lucy ja Desi ottivat tiensä vaudeville-esityksenä. Lucy pelasi '' kotiäitiä '', joka epätoivoisesti pääsi Arnazin esitykseen. Kiertue onnistui erittäin menestyksekkäästi, ja CBS laittoi myöhemmin I Love Lucy -esityksen heidän kokoonpanoonsa.

'I Love Lucy' oli välitön menestys ja muutti kaksi tähteä kotitalonimiksi. Ball näki näyttelyn myös mahdollisuuden auttaa vahvistamaan avioliitonsa Arnaziin, jota heidän kiireinen aikataulu ja Desiin vaeltava silmä olivat rasittaneet. Ball teki historiaa, kun hänestä tuli ensimmäinen nainen, joka johti Arnazin kanssa perustettua Desilu-TV-tuotantoyhtiötä (hän ​​osti osuutensa, kun he erosivat vuonna 1960). Desilu oli edelläkävijä monille menetelmille, joita käytetään edelleen televisiotuotannossa, kuten kuvaaminen ennen live studioyleisö.

Tuotantokatkojen aikana Lucy ja Desi näyttelivät yhdessä myös kahdessa elokuvassa: 1954: n pitkä, pitkä perävaunu ja ikuisesti kultaseni vuonna 1956. Desilu tuotti useita muita suosittuja ohjelmia, kuten 'Koskemattomat', 'Tähti' Vaellus 'ja' Mission: Impossible '

I Love Lucy hallitsi Yhdysvaltain luokituksia suurimmaksi osaksi vuosien 1951-1957 180 jakson jaksoa. Se oli katsotuin show Yhdysvalloissa neljällä kuudesta kaudestaan ​​ja päätti juoksunsa Nielsen-luokituksen kärjessä. Ohjelman jaksot on jaettu kymmenillä kielillä ympäri maailmaa. Muokatut versiot näyttelystä ('The Lucille Ball-Desi Arnaz Show' ja 'Lucy-Desi Comedy Hour') juoksivat vielä kolme vuodenaikaa sarjan päättymisen jälkeen vuosina 1957-1960. Rakastan Lucyä pidetään usein yhtenä television historian suurimmista ja vaikutusvaltaisimmista komedioista.

(Kuva: CBS / Getty Images)

Desilu Productions : Desi ja Lucille perustivat oman tuotantoyrityksen, Desilu Productions, vuonna 1950. He perustivat yrityksen alun perin tuottamaan vaudeville-teoksensa. Varhaisina aikoina Ball hoiti taiteellisia ja luovia päätöksiä, kun taas Arnaz hoiti yrityksen liikepuolta. Kuubalaisesta maahanmuuttajasta, jolla ei ole yrityskokemusta, osoittautuu myöhemmin erittäin kannattavaksi Desille ja Lucillelle. Yksi esimerkki hänen epätavallisista liiketoimintapäätöksistään oli pyytää kauden tuotantokustannuksia ensimmäisen jakson sijasta kustannusten jakamisen sijaan. Tekemällä niin ja pitämällä kiinni budjetistaan ​​näyttely osoittautui erittäin halpaksi tuottaa verrattuna muihin nykyaikaisiin sarjoihin. He pysyivät budjetissa, koska Lucille ja Desi maksoivat ensimmäisen jakson kustannukset.

Hänen suurin vahingossa loistava päätös oli vaatia, että esitys käyttää elokuvaa eri puolilla maata, kun syndikaatti heikkolaatuisemman nimeltään kineskooppi. Studion johtajat pilkkasivat elokuvien lähettämisen kustannuksella maan kaikkiin asemiin. Desi sai studion myöntämään vaatimuksensa suostumalla siihen, että hän ja Lucille tekisivät palkkaleikkauksen. MUTTA hän heitti bonuspyynnön - Hän määräsi, että hän ja Lucille omistavat fyysiset elokuvajulisteet ja siten edelleenlähetysoikeudet. Tämä määräys ansaitsi lopulta pariskunnalle valtavan omaisuuden, kun näyttelystä tuli historian suosituin syndikaattiohjelma. Sitä pidetään TV-historian upeimpana liiketoimintasopimuksena tähän päivään asti.

Vuonna 1957 CBS osti takaisin oikeudet näyttelyn 180 jaksoon 4,5 miljoonalla dollarilla. Se on sama kuin 40 miljoonaa dollaria tänään. Tämä oli viisas päätös, vaikkakin kallis, koska tähän päivään saakka CBS ansaitsee yli 20 miljoonaa dollaria vuodessa I Love Lucyn uudelleenkäynnistyksestä.

Samana vuonna Lucille ja Desi käyttivät rahat käsirahana uuteen studio-erään, joka olisi heidän oma. Vuonna 1957 Desilu maksoi 6 miljoonaa dollaria RKO Studiosista ja sen 14 hehtaarin elokuvatarjonnasta. Lucille oli nyt virallisesti ensimmäinen suuri naispuolinen tuotantomoguli.

Desilu tuottaisi edelleen useita hittiesityksiä, kuten 'The Untouchables', 'The Ann Sothern Show' ja 'Sheriff of Cochise'. Heidän eränsä olivat myös 'The Dick Van Dyke Show', 'The Andy Griffith Show', 'My Three Sons' ja muiden tuotantokoti.

He ottivat Desilun julkiseksi vuonna 1958, jolloin yrityksessä oli yli 800 työntekijää ja yli 20 miljoonaa dollaria vuotuista tuloa.

Lucille ja Desi erosivat vuonna 1960. Vuonna 1962 Lucille osti Desin osakkeet yrityksessään 2,5 miljoonalla dollarilla. Se on sama kuin noin 20 miljoonaa dollaria nykypäivän dollareina.

Lucille kaatoi itsensä liiketoiminnan tuotantoon ja luovaan puoleen. Vuonna 1964 Lucillen vihreänä valaistu Gene Roddenberryn 'Star Trek'. Hän antoi Roddenberrylle resurssit, joita hän tarvitsi elokuvan nimeltä The Cage kuvaamiseen. NBC hylkäsi ohjaajan. Lucillen kehotuksesta NBC antoi Roddenberryn tuottaa toisen pilotin, tämän pääosassa William Shatner. Loppu oli historiaa.

Lucille myös vihreänä valaistu 'Mission Impossible'.

Vuonna 1967 Lucille Ball myi Desilun Gulf + Westernille 17 miljoonalla dollarilla. Se on sama kuin 130 miljoonaa dollaria nykypäivän dollareina. Gulf + Western muutti Desilun Paramount Pictures -tuotannon osaksi. Kaksi kättä nimettiin lopulta Paramount Studiosiksi.

Elämä Lucyn jälkeen: Ball esiintyi vuonna 1960 Broadway-musikaali Wildcatsissa, mutta verhot sulkeutuivat aikaisin, kun Lucille sai viruksen eikä voinut toipua ja jatkaa näyttelyä. Hän isännöi CBS Radion talk talk -ohjelmaa Puhutaan Lucyn kanssa vuosina 1964-1965. Hän esiintyi vielä muutama elokuvaesitys ja näytteli sitten kahdessa muussa menestyvässä CBS-komediassa: The Lucy Show vuosina 1962-1968 ja 'Here's Lucy', jossa esiintyivät hänen tosielämän lapsensa Lucie ja Desi Arnaz Jr. -1974. Ball oli päänäyttelijä lukuisissa komedia-TV-erikoistarjouksissa vuoteen 1980 asti. Vuonna 1979 Ballista tuli apulaisprofessori Kalifornian osavaltion yliopistossa Northridgessä ja opetti komediakursseja.

1980-luvun puolivälissä Ball yritti herättää TV-uransa. Hän esiintyi vuonna 1985 dramaattisessa televisiossa tehdyssä elokuvassa 'Kivityyny', jossa hän kuvasi vanhempaa kodittomia naisia. Hänen Aaron Spellingin tuottama elokuvan 'Life With Lucy' paluu vuodelle 1986 peruutettiin alle kahdessa kuukaudessa sen ABC-juoksuun. Ballin viimeinen julkinen esiintyminen oli vain kuukausi ennen hänen kuolemaansa vuoden 1989 Oscar-palkinnoissa. Hän ja hänen esittelijänsä Bob Hope saivat suosionosoitukset. Ball kuoli 26. huhtikuuta 1989 vatsan aortan aneurysman repeytymisestä etuyhteydettömän sydänleikkauksen jälkeen, johon hän oli tehty viikkoa aiemmin. Hän oli 77-vuotias.

Henkilökohtainen elämä: Ball haki avioeroa Arnazista vuonna 1944. Kuitenkin he sovittelivat pian sen jälkeen, ja Ball synnytti tyttärensä Lucien heinäkuussa 1951. Heidän toinen lapsensa, Desi Arnaz Jr., syntyi tammikuussa 1953. Pari erosi toukokuussa 1960, mutta pysyivät läheisinä ystävinä ja yhteistyökumppaneina ja puhuivat usein ystävällisesti toisistaan ​​julkisesti. Lucille vieraili Desissä viikkoa ennen kuolemaansa vuonna 1986.

Ball avioitui toisen aviomiehensä Gary Mortonin kanssa vuonna 1961 ja molemmat olivat naimisissa kuolemaansa saakka vuonna 1989.

Lucille Ballin nettovarallisuus

Lucille Ball

Nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 6. elokuuta 1911 - 26. huhtikuuta 1989 (77 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 7 tuumaa (1,71 m)
Ammatti: Koomikko, malli, näyttelijä, televisiotuottaja, laulaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Lucille Ball -tulot

Napsauta laajentaaksesi
 • Elämä Lucyn kanssa 150 000 dollaria / jakso
 • Mama 250 000 dollaria 10% voitosta
 • Sinun, minun ja meidän 50% voitosta
 • Opas naimisissa olevalle miehelle 10000 dollaria päivässä
 • Lucy Show 15 000 dollaria / jakso
 • Danny Kaye -näyttely Lucille Ballin kanssa 100 000 dollaria
 • Pitkä, pitkä perävaunu 125000 dollaria
 • Rakastan Lucyä 3500 dollaria / jakso
 • Taikamatto 85000 dollaria
 • Kaksi fiksua ihmistä 1750 dollaria viikossa
 • Big Street 3500 dollaria viikossa
 • Tyttö, kaveri ja gob 12 500 dollaria
 • Liian monta tyttöä 1500 dollaria viikossa
 • Tanssi, tyttö, tanssi 3500 dollaria viikossa
 • Mene jahtaamaan itseäsi 2000 dollaria viikossa
 • Älä kerro vaimolle 2000 dollaria viikossa
 • Top Hat 50 dollaria / viikko
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu