Luke Bryan Nettovarallisuus

Paljonko Luke Bryan Worth on?

Luke Bryan Nettovarallisuus: 160 miljoonaa dollaria

Luke Bryan Nettovarallisuus: Luke Bryan on amerikkalainen kantrilaulaja, lauluntekijä ja kitaristi, jonka nettovarallisuus on 160 miljoonaa dollaria. Luke on ansainnut nettovarallisuutensa lukuisilla singleillä, albumeilla, EP: llä ja musiikkivideoilla sekä laulu- ja yhteistuotantotyössään.

Luke on jatkuvasti yksi maailman parhaiten palkattuista taiteilijoista. Kesäkuun 2017 ja kesäkuun 2018 välisenä aikana Luke Bryan ansaitsi 50 miljoonaa dollaria erilaisista ponnisteluistaan. Kesäkuun 2018 ja kesäkuun 2019 välisenä aikana hän ansaitsi 43 miljoonaa dollaria. Kesäkuun 2019 ja kesäkuun 2020 välisenä aikana hän ansaitsi 45 miljoonaa dollaria.

Kiertueillaan Luke ansaitsee miljoona dollaria esitystä kohti. Hän ansaitsee 12 miljoonaa dollaria vuodessa tuomarina American Idol.

Varhainen elämä ja uran alku: Thomas Luther 'Luke' Bryan syntyi Leesburgissa Georgiassa 17. heinäkuuta 1976. Hänen isänsä Tommy oli maapähkinäviljelijä. Kun hän oli yhdeksäntoistavuotias, hänellä oli suunnitelmia muuttaa Nashvilleen Tennesseeyn. Hänen vanhempi veljensä Chris kuitenkin tapettiin odottamattomasti auto-onnettomuudessa. Perhetragedian jälkeen Bryan muutti sen sijaan Georgiaan osavaltioon Stateboroon, jossa hän osallistui Georgian eteläiseen yliopistoon. Hän valmistui vuonna 1999 kandidaatin tutkinnosta liiketaloudessa ja muutti lopulta Nashvilleen kaksi vuotta myöhemmin.

Saapuessaan Nashvilleen Bryan liittyi kustantamoon. Hänen ensimmäinen työpaikkansa musiikkiteollisuudessa oli laulujen kirjoittaminen sellaisille taiteilijoille kuin Travis Tritt ja Billy Currington. Klubissa esiintyessään A&R: n edustaja tarjosi Bryanille sopimuksen Capitol Records Nashvillen kanssa.

Musiikin ura: Bryanin debyyttialbumi All My Friends Say, joka on kirjoitettu yhdessä tuottaja Jeff Stevensin kanssa, nousi sijalle 5 Hot Country Songs -listalla. Hänen debyyttialbuminsa '' Minä pysyn minulla '' julkaistiin elokuussa 2007, ja Bryan joko kirjoitti tai kirjoitti 11 11: stä 12 kappaleesta. Levyn singlet We Rode in Trucks ja Country Man saavuttivat sijan 33 ja nro 10. Bryanin toinen albumi 'Doin' My Thing 'julkaistiin lokakuussa 2009. Singles' Rain Is a Good Thing 'ja' Someone Else Calling You Baby 'ovat kirjoittaneet Bryan yhdessä Dallas Davidsonin ja Jeff Stevensin kanssa. Molemmat kappaleet sijoittuivat kantrimusiikkilistan ykköseksi.

Yksittäinen Country Girl (Shake It for Me 'julkaistiin helmikuussa 2011, jonka ovat kirjoittaneet Bryan ja Davidson. Se saavutti kantrimusiikkiluokkien 4. sijan ja Billboard Hot 100 -listalla 22. sijan. '' Country Girl oli hänen kolmannen albuminsa 'Tailgates & Tanlines' ensimmäinen single, joka ilmestyi saman vuoden elokuussa. Levy osui ykköseksi Top Country Albums -listalla ja 2. Billboard 200 -listalla.

Kuva: Marianna Massey / Getty Images

Ennen vuotta 2013 Bryan oli julkaissut myös useita EP: itä, kuten 'Spring Break with All My Friends' (2009), 'Spring Break 2… Hangover Edition' (2010), 'Spring Break 3… It's a Shore Thing' (2011) ja 'Spring Break 4… Rusketuskaupunki' (2012). Tammikuussa 2013 Bryan ilmoitti julkaisevan kokoelmalevyn Spring Break… Here to Party, joka sisältäisi kahden uuden kappaleen lisäksi kappaleita hänen edellisistä Spring Break-EP: stään. Albumi putosi maaliskuussa 2013, ja se debytoi Billboard 200 -listalla ykkönen. Se oli hänen ensimmäinen albuminsa, joka oli kaikkien genren albumien kärjessä.

Hänen neljäs studioalbuminsa 'Crash My Party' julkaistiin elokuussa 2013. Siitä syntyi useita hittejä, mukaan lukien kappaleet 'Crash My Party', 'It's My Kind of Night' ja 'Drink a Beer'. Maaliskuussa 2014 hän julkaisi kuudennen Spring Break-EP: nsä 'Spring Break 6 ... Like We Ain't Ever'. Samana päivänä hän juhli kuudetta peräkkäistä vuotta esiintyessään kevätlomalla Spinnaker Beach Clubilla Panama City Beachillä Floridassa. Hänen viimeinen Spring Break -elokuvansa Spring Break… Checkin 'Out julkaistiin maaliskuussa 2015. Sitä seurasi toukokuussa 2015 hänen viides studioalbuminsa Kill the Lights, joka debytoi Billboard 200 -listalla ykkönen. Kaikki Kill the Lights -sinkut saavuttivat Billboard Country Airplay -listalla numeron 1, ennätys, joka sai Bryanin listan historian ensimmäiseksi artistiksi saamaan kuusi ykkös singleä yhdeltä albumilta. Bryanin kuudes albumi What Makes You Country julkaistiin joulukuussa 2017.

Bryan on voittanut useita palkintoja, mukaan lukien kaksi Academy of Country Music Awards -palkintoa, yhdeksän American Country Awards -palkintoa ja yhden CMT-musiikkipalkinnon.

Muut projektit ja yrityshankkeet: Vuonna 2010 Bryan esiintyi Celebrity Apprentice -jaksossa yhdessä maanmiehetähden Emily Westin kanssa. Heidän tehtävänään oli tehdä muodinmuutos nousevalle maalaistähdelle. Bryan valittiin Bill Goldbergin joukkueeksi, ja West liittyi Cyndi Lauperin joukkueeseen. Bryanin suorituskyky ei vaikuttanut tuomareihin, mikä johti menetykseen hänen joukkueelleen. Yhdessä esiintymisen lisäksi Bryan ja West lahjoittivat kuukauden verran Bryanin 'Rain Is a Good Thing' ja Westin 'Blue Sky' kappaleidensa myynnistä Cyndi Lauperin hyväntekeväisyysjärjestölle The Stonewall Community Foundation. Yhteensä he keräsivät 25 000 dollaria. Lisäksi Bryan liittyi tuomaritiimiin American Idol -todellisuuskilpailun kausilla 16-18.

Bryan on Buck Commanderin, Duck Commanderin sisaryrityksen, omistaja, joka myy peurojen metsästysvälineitä ja -välineitä. Buck Commander teki yhteistyössä Outdoor Channel -kanavan kanssa TV-ohjelman luomisen metsästyksen harrastajille. Bryan esiintyy näyttelyssä muiden persoonallisuuksien ja laulajien rinnalla, kuten Grant Taylor, Jordan Summit, Mike Miller, Willie Robertson, Ryan Langerhans, Adam LaRoche, Tombo Martin ja Jason Aldean.

Henkilökohtainen elämä: Bryan meni naimisiin Caroline Boyerin kanssa 8. joulukuuta 2006. Pariskunnalla on kaksi poikaa yhdessä. Kuten aiemmin mainittiin, tragedia iski hänen perheensä, kun Bryan oli yhdeksäntoista, kun hänen vanhempi veljensä tapettiin auto-onnettomuudessa. He kärsivät toisen murhenäytelmän vuonna 2007, jolloin hänen vanhempi sisarensa Kelly kuoli odottamattomasti kotona tuntemattomista syistä, vasta muutaman päivän kuluttua siitä, kun hän oli järjestänyt kaveriporukan katsomaan hänen debyyttinsä Grand Ole Opryssa. Ikään kuin se ei olisi tarpeeksi, Kellyn aviomies Ben kuoli vuonna 2014. Tämän seurauksena Bryan ja hänen vaimonsa alkoivat kasvattaa veljenpoikaansa ja kahta veljentytärään.

Luke Bryan Nettovarallisuus

Luke Bryan

Nettovarallisuus: 160 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 17. heinäkuuta 1976 (44 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 1,83 m (6 jalkaa)
Ammatti: Laulaja-lauluntekijä, laulaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu