Yö Shyamalanin nettovarallisuus

Kuinka paljon M. Night Shyamalan on arvoinen?

Yö Shyamalanin nettovarallisuus: 80 miljoonaa dollaria

Yö Shyamalanin nettovarallisuus ja palkka: M. Night Shyamalan on intialais-amerikkalainen ohjaaja, käsikirjoittaja, tuottaja ja elokuvantekijä, jonka nettovarallisuus on 80 miljoonaa dollaria. Shyamalan tunnetaan parhaiten trillereiden ohjaamisesta mielenkiintoisilla juonenkäännöksillä, ja nämä elokuvat ovat ansainneet yli 3 miljardin dollarin kumulatiivisen summan vuosien varrella. Aloitettuaan uransa 90-luvun alussa, hän nousi tunnetuksi elokuvilla, kuten The Sixth Sense. Siitä lähtien Shyamalan on ohjannut useita merkittäviä elokuvia, vaikka kaikki eivät ole olleet taloudellisesti menestyviä. Ohjauksen ulkopuolella Shyamalan on myös näyttelijä, tuottaja ja käsikirjoittaja, jolla on useita lisäluottoja useissa projekteissa.

Aikainen elämä: Manoj Nelliyattu Shyamalan syntyi 6. elokuuta 1970 Mahéssa, Pondicherryssä Intiassa. Vanhemmat, jotka olivat molemmat lääkäreitä, nostivat Manojin perheensä kanssa Yhdysvaltoihin vain kuuden viikon ikäisenä. Sitten hänet kasvatettiin Penn Valley, Pennsylvaniassa, jossa hän osallistui roomalaiskatoliseen lukioon huolimatta siitä, että hänet kasvatettiin hinduna. Hyvin varhaisesta iästä lähtien Manoj oli intohimoinen elokuvantekoon. 17-vuotiaana nuori teini oli luonut 45 kotielokuvaa.

Suoritettuaan toisen asteen koulun Shyamalan osallistui New Yorkin yliopistoon ansioitumisapurahana vuonna 1988. Vaikka hänen isänsä halusi Manojin seuraavan perheenjälkiä ja tulemasta lääkäriksi, hänen äitinsä tunnusti ja kannusti hänen intohimoaan elokuvantekoon. Opiskellessaan New Yorkin yliopiston Tischin taidekorkeakoulussa Manoj hyväksyi tyylitetyn M. Night-etuliite ammattinimenä. Lopulta hän valmistui vuonna 1992.

Ura: M. Nightin ensimmäinen merkittävä elokuva oli vuonna 1992 itsenäinen elokuva Praying with Anger, jonka hän tuotti opiskellessaan yliopistossa. Hänen seuraava elokuvansa, Wide Awake, näki laajemman julkaisun, vaikka se tuotti vain 305 704 dollaria 6 miljoonan dollarin budjetilla. Shyamalanin merkittävä läpimurto saavutettuaan elokuvien, kuten Stuart Little ja She's All That, elokuvien kirjoittamisen oli vuoden 1999 The Sixth Sense. Monumentaalinen menestys, elokuva keräsi yli 672 miljoonaa dollaria tullakseen toiseksi eniten tuottanut kauhuelokuva tuolloin. Kuudes aisti oli myös ehdolla useisiin palkintoihin.

Varhaisen menestyksensä jatkuessa M. Night julkaisi seuraavien vuosien aikana elokuvia, kuten Unbreakable, Signs ja The Village. Nämä kaikki olivat lipputulotuotteita, ja kriitikot ottivat ne hyvin vastaan. Hänen omaisuutensa muuttui kuitenkin vuonna 2006 julkaisemalla Lady in the Water. Tätä elokuvaa pidettiin kriittisenä ja taloudellisena epäonnistumisena. Valitettavasti hänellä ei mennyt paljon paremmin seuraavien kahden elokuvansa kanssa: Tapahtuma ja Avatar: Viimeinen Airbender, joista jälkimmäinen voitti viisi Razzie-palkintoa.

Vuoden 2010 Devil menestyi paremmin, vaikka Shyamalanin itsevarmuus hajosi aikaisemmat epäonnistumiset tänä aikana. Suuret Hollywood-studiot olivat myös menettäneet uskonsa johtajaan. Hän pystyi kuitenkin palauttamaan elokuvan The Visit -elokuvan vuonna 2015, elokuvasta, josta tuli yksi vuoden eniten tuottaneista trillereistä ja jonka lipputulot olivat 98 miljoonaa dollaria. Hän saavutti vielä suuremmat korkeudet seuraavalla elokuvallaan 'Split', joka tuotti yli 278 miljoonaa dollaria.

Vuonna 2019 `` Glass '' onnistui keräämään lipputuloissa yli 245 miljoonaa dollaria. Elokuvateollisuuden ulkopuolella M. Night Shyamalan on työskennellyt esimerkiksi Apple TV: n Servant ja Wayward Pines -sarjojen parissa. Hän omistaa myös oman tuotantoyhtiön nimeltä Blinding Edge Pictures.

Ihmissuhteet: M. Night Shyamalan on ollut naimisissa monien vuosien ajan tohtori Bhavna Vaswanin kanssa. Pari alun perin tapasi opiskellessaan yhdessä New Yorkin yliopistossa. Suhteensa aikana Shyamalanilla ja Vaswanilla on ollut kolme lasta.

Kiista: Vuonna 2004 Shyamalan organisoi lähinnä laajamittaisen median huijauksen Sci-Fi Channel -kanavan kautta. Hän työskenteli useiden henkilökunnan jäsenten kanssa levittääkseen väärän tarinan, jonka mukaan hän oli kuollut 30 minuuttia hukkumisen jälkeen lapsena, vain elvytettäväksi. Tämä väärä kerronta levitti myös ajatusta siitä, että tämän kuolemanläheisen kokemuksen vuoksi Shyamalanille oli annettu kyky kommunikoida henkien kanssa.

Tämä huijaus oli melko monimutkainen, ja Shyamalanin edustajat pyysivät henkilöstön jäseniä allekirjoittamaan tiukat salassapitosopimukset koko prosessin ajan. Tätä NDA: ta rikkoneita uhkasi 5 miljoonan dollarin sakko. Kun tämän kertomuksen väärä luonne lopulta paljastettiin, Shyamalan tuomittiin laajalti. NBC (Sci-Fi: n emoyhtiö) antoi lausunnon ja pyysi anteeksi 'yleisön ja lehdistön loukkaamisesta'.

Lisäksi M. Nightia on syytetty plagioinnista useaan otteeseen. Monet kirjailijat ja tarkkailijat ovat osoittaneet vahvan yhtäläisyyden monien ohjaajan elokuvien ja aikaisempien teosten välillä. Esimerkiksi elokuvassa 'Signs' on huomattavia yhtäläisyyksiä julkaisemattomaan käsikirjoitukseen nimeltä 'The Barrens Lord: The Jersey Devil'. Kirjailija nimeltä Margaret Peterson Haddix kirjoitti vuonna 1996 kirjan nimeltä Aika loppuu, jonka hän väittää olevan erittäin samanlainen kuin The Village -elokuva.

Lisäksi Orson Scott Card on huomauttanut, että hänen romaaninsa 'Kadonnut pojat' on silmiinpistävä yhtäläisyys elokuvaan 'Kuudes tunne'. Kukaan näistä kirjoittajista ei ole koskaan onnistuneesti nostanut oikeudenkäyntiä Shyamalania vastaan ​​tekijänoikeusrikkomuksista, koska he ovat yleisesti hyväksyneet, että M. Night muutti tarpeeksi yksityiskohtia tekemään tällaisista oikeusjutuista ajanhukkaa.

Kiinteistöt: Vuonna 2005 Shyamalan osti 125 hehtaarin tila nimeltä Ravenwood maaseudulta Philadelphian länsipuolelta 17,9 miljoonalla dollarilla. Puna-tiilinen Georgian Revival -talo istuu kiinteistössä, joka on rakennettu tiilestä. Shyamalan ja hänen vaimonsa hakivat sitten apua Richard Cameronilta, kodinsuunnittelijalta, joka on erikoistunut historiallisesti vaikuttaneisiin kunnostustöihin. Tämä johti siihen, että pari lisäsi 12 000 neliömetriä jo olemassa olevaan 15 000 neliömetrin asuintilaan ennen kunnostusta. He rakensivat täysin uuden, kaksikerroksisen, 1700-luvun inspiroiman portin.

Vuonna 2007 johtaja joutui oikeustoimiin, kun hän rakensi 8-jalkaisen hirvieläimen aidan rönsyilevän Philadelphian kartanonsa ympärille. Paikalliset asukkaat valittivat, että verkkoaita oli 'ruma' ja että se esti heidän näkemyksensä. Tuomari antoi kuitenkin hänen myöhemmin pitää tämän aidan, ja Shyamalan pystyi suojelemaan äskettäin perustettuja muodollisia puutarhojaan hirvieläimiltä.

Vuonna 2012 M. Night ilmoitti myyvän kattohuoneiston Manhattanilla 9,5 miljoonalla dollarilla. Hän oli alun perin maininnut asuinpaikan vuotta aikaisemmin 16 miljoonalla dollarilla, ennen kuin se alensi hintaa voimakkaasti myydä. Shyamalan osti kiinteistön alun perin vuonna 2003 6,3 miljoonalla dollarilla. Yksi kattohuoneiston miellyttävimmistä ominaisuuksista on kelluva kalkkikiviportaikko, jossa on pronssia mukautetut kaiteet.

Yö Shyamalanin nettovarallisuus

Yö Shyamalan

Nettovarallisuus: 80 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 6. elokuuta 1970 (50 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,8 m)
Ammatti: Käsikirjoittaja, elokuvantuottaja, elokuvaohjaaja, näyttelijä, ääninäyttelijä, liikemies
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

M.Yön Shyamalan-ansio

Napsauta laajentaaksesi
  • Kylä 10 700 000 dollaria 7,2 miljoonaa dollaria tarinaoikeuksista, 300 000 dollaria kirjoittamisesta, 3 miljoonaa dollaria tuotannosta ja 221 000 dollaria ohjauksesta
  • Allekirjoittaa 12 500 000 dollarin kirjoitus-, ohjaus- ja yhteistuotantotöitä
  • Rikkomaton 10 000 000 dollaria
  • Kuudes tunne 3 000 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu