Macaulay Culkinin nettovarallisuus

Paljonko Macaulay Culkin on arvoinen?

Macaulay Culkinin nettovarallisuus: 18 miljoonaa dollaria

Macaulay Culkinin nettovarallisuus ja uran tulos: Macaulay Culkin on New Yorkissa syntynyt eläkkeellä oleva näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 18 miljoonaa dollaria. Hänestä tuli kotitalouden nimi, kun hän oli esiintynyt joukossa 90-luvun alun hittielokuvia, etenkin 'Kotona yksin'. Uransa huipulla Culkin oli yksi elokuvateollisuuden palkatuimmista ja tehokkaimmista näyttelijöistä, lapsista tai aikuisista.

Uransa huipulla Culkin oli yksi elokuvateollisuuden palkatuimmista ja tehokkaimmista näyttelijöistä, lapsista tai aikuisista. Hän otti aikansa toimimisesta 90-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa, mutta on sittemmin alkanut esiintyä taas televisio- ja elokuvarooleissa sekä itsenäisissä elokuvissa.

Macaulay on vuosien varrella ollut kymmenien virheellisten tabloidikertomusten aihe hänen elämästään. Media ei vain näytä ymmärtävän, että hän on melko normaali aikuinen, joka on päättänyt elää elämänsä yksityisesti Hollywoodin ja lehtien etusivuilta. Näyttelijätoveri ja lapsuudenystävä Seth Green on usein Macaualayn eli Macin puolustaja. Haastattelussa Marc Maronin podcastissa Green vaati, että Mac ei yksinkertaisesti välitä siitä, mitä uutismedia kertoo hänestä. Mac on ilmeisesti iloinen voidessaan elää elämän, jossa miljoonat dollarit ovat pankissa kaukana valokeilasta.

Macaulay Culkinin palkka elokuvaa kohden:

  • Buck-setä (1989): 40 tuhatta dollaria
  • Yksin kotona (1990): 100 tuhatta dollaria
  • Tyttöni (1991): miljoona dollaria
  • Koti yksin 2: Kadonnut New Yorkissa (1992): 4,5 miljoonaa dollaria
  • Hyvä poika (1993): 1,5 miljoonaa dollaria
  • Tasaaminen isän kanssa (1994): 8 miljoonaa dollaria
  • Ri ¢ hie Ri ¢ h (1994): 8 miljoonaa dollaria

Yhteensä: 23,5 miljoonaa dollaria

Ansaita 23,5 miljoonaa dollaria vuosina 1989-1994 on sama kuin ansaita tänään 40 miljoonaa dollaria inflaation sopeutumisen jälkeen.

Getty

Aikainen elämä: Macaulay Carson Culkin syntyi 26. elokuuta 1980 Manhattanilla New Yorkissa. Hänen isänsä, Christopher Culkin, on entinen Broadwayn näyttelijä. Hänen äitinsä, Patricia Brentrup ja hänen isänsä eivät koskaan naimisissa. Macaulay nimettiin Thomas Babington Macaulayn mukaan. Culkin on yksi seitsemästä lapsesta, ja muutamat hänen sisaruksistaan ​​ovat myös näyttelijöitä. Culkin meni katoliseen kouluun, St. Joseph's School of Yorkville, viisi vuotta ennen kuin hän osallistui ammatilliseen lasten kouluun.

Ura: Macaulay Culkin alkoi työskennellä viihdeteollisuudessa neljän vuoden ikäisenä, osallistumalla pieniin teatteriesityksiin ja televisio-elokuviin sekä pieniin televisio- ja elokuvarooleihin. Yksi hänen ikimuistoisista esityksistään tällä kertaa oli pääosassa John Candyn rinnalla John Hughesin elokuvassa 1989 Uncle Buck.

Culkinin läpimurto tapahtui vuonna 1990, kun hänet valittiin Kevin McCallisteriksi toisessa John Hughesin elokuvassa, yksin kotona. Culkin nimitettiin Golden Globe -palkinnoksi parhaaksi näyttelijäksi ja hän voitti amerikkalaisen komediapalkinnon ja nuoren taiteilijan palkinnon. Seuraavana vuonna Culkin esiintyi lauantaiaamuna sarjakuvasarjassa nimeltä Wish Kid. Hän isännöi myös Saturday Night Livenä ja esiintyi Michael's Jacksonin Black or White -musiikkivideossa. Myöhemmin vuonna 1991 hän näytti Anna Chlumskyä vastaan ​​My Girl. Vuonna 1992 Culkinille maksettiin 4,5 miljoonaa dollaria Kevin-roolin uudelleentarkastamisesta elokuvassa Home Alone 2: Lost New Yorkissa. Vertailun vuoksi hänelle korvattiin vain 110 000 dollaria alkuperäisestä Kotona yksin elokuvasta. Culkin kääntyi tummempaan rooliin vuonna 1993, kun hän esiintyi Henrynä draama-trilleri The Good Son. Hänet nimitettiin MTV-elokuvapalkinnolle parhaaksi Villianiksi roolistaan. Yllättäen Culkin oli myös ollut amerikkalaisen baletin koulun opiskelija ja näytteli Pähkinänsärkijä -elokuvan versiossa. Vuonna 1994, kun Culkinilla oli joukko köyhiä lipputulot esiintyjiä Getting Even with Dad, The Pagemaster ja Richie Richin kanssa, hän otti neljän vuoden tauon näyttelijöistä ja osallistui yksityiseen lukioon NYC: ssä.

Hiatuksen näyttelemisen jälkeen: Vuonna 1998 Culkin palasi näyttelemiseen, kun hän esiintyi musiikkivideossa Sonic Youthin sunnuntaina. Kaksi vuotta myöhemmin hän otti roolin näytelmässä Madame Melville Lontoon West Endissä. Vuonna 2003 Culkin palasi elokuviin, joissa oli tumma rooli Party Monsterissa, jossa hän soitti huumeidenkäyttäjää ja murhaaja Michael Aligia. Seuraavana vuonna hänellä oli tukirooli Saved! pääosissa Jenna Malone ja Mandy Moore. Elokuva oli nukkuja ja Culkin sai hehkuvia arvosteluja esityksestään. Hän teki myös äänityötä Seth Greenin animoidussa televisio-ohjelmassa Robot Chicken. Vuonna 2006 Culkin julkaisi puoli-omaelämäkerrallisen romaanin, Junior, joka käsitteli hänen tähtiä ja ravisevaa suhdettaan isäänsä. Syksyllä 2007 Culkin näytteli ensimmäisessä elokuvassaan Saved! -Sarjasta, pimeästä komediasta Seksi ja aamiainen. Seuraavaksi Culkin näytteli kolmetoista jakson NBC-sarjassa Kings. Vuonna 2011 Culkin esiintyi Adam Greenin kokeellisessa elokuvassa The Wrong Ferarri. Elokuva ammuttiin kokonaan iPhonella. Joulukuussa 2013 video, jonka Culkin tuotti yhdessä ja ohjasi itsensä syömään juustopizzaa, meni virukseen YouTubessa. Videon oli tarkoitus olla parodia Andy Warholista, joka kuluttaa Burger King Whopperia dokumentissa 66 kohtausta Amerikasta. Se osoittautui promootioksi The Pizza Undergroundin, hänen New Yorkissa sijaitsevan, pizza-aiheisen komedia-rock-yhtyeen debyytille. Toukokuussa 2014, Iso-Britannian kiertueen aikana, hän hyökkäsi lavalta esiintyessään bändinsä kanssa, oman kazoo-soolonsa jälkeen, kun fanit alkoivat lyödä ja heittää tuopin olutta lavalle. He peruuttivat loput UK-näyttelyistä. Vuonna 2016 Culkin ilmoitti, että Pizza Underground hajosi.

Hajoamisen jälkeen bändin kanssa Culkin tuotti verkkosisältöä ja podcastia ja esiintyi erilaisissa TV-mainoksissa. Merkittävin televisiomainoksista oli yksi Google Assistantista vuonna 2018, jossa hän toisti Kevinin roolin yksin kotona ja toi elokuvan kohtauksia.Kevin oli tietysti 28 vuotta vanhempi kuin ensimmäisessä elokuvassa. Vuonna 2019 Culkin oli mukana Seth Greenin elokuvassa Changeland. Helmikuussa 2020 ilmoitettiin, että Culkin olisi osa American Horror Story -tapahtuman tulevaa kymmenennen kauden näyttelijöitä.

Huhtikuusta 2020 lähtien Culkin on satiirisen popkulttuurisivuston ja podcastin, Goopin parodian, Bunny Ears julkaisija ja toimitusjohtaja.

Henkilökohtainen elämä: Mac oli aiemmin kihloissa Mila Kunisin kanssa ja oli naimisissa näyttelijä Rachel Minerin kanssa vuosina 1998-2002. Vuodesta 2017 lähtien Culkin on ollut suhteessa Changelandin tähti Brenda Songin kanssa.

Lisäksi Macualey omistaa huoneistoja New Yorkissa ja Pariisissa. Hän on omistanut New Yorkin asuntonsa 2000-luvun alusta lähtien.

Macaulay Culkinin nettovarallisuus

Macaulay Culkin

Nettovarallisuus: 18 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 26. elokuuta 1980 (40 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 6 tuumaa (1,7 m)
Ammatti: Näyttelijä, ääninäyttelijä, lapsinäyttelijä, muusikko
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu