Konekivääri Kelly nettovarallisuus

Paljonko konekivääri Kelly on arvoinen?

Konekivääri Kelly nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria

Konekivääri Kelly nettovarallisuus: Konekivääri Kelly, joka tunnetaan myös nimellä Richard Colson Baker, on amerikkalainen räppäri, jonka nettovarallisuus on 10 miljoonaa dollaria. Uransa aikana Baker on noussut yhtenä ainutlaatuisimmista ja suosituimmista hip-hop-artisteista musiikkiteollisuudessa nykyään. Musiikin ulkopuolella Baker on saavuttanut huomattavaa menestystä näyttelijänä.

Aikainen elämä: Richard Colson Baker syntyi 22. huhtikuuta 1990 Houstonissa Texasissa. Molemmat hänen vanhempansa olivat lähetyssaarnaajia, kun hän kasvoi, mikä tarkoitti, että hän matkusti usein perheensä kanssa. Lapsena perhe vietti aikaa Saksassa, Egyptissä ja monissa muissa kansakunnissa ympäri maailmaa. Lisäksi Baker asui monissa Yhdysvaltain osavaltioissa. Lopulta hän ja hänen isänsä panivat juurensa Denveriin, kun äiti jätti perheen.

Teini-ikäisenä Bakeria kiusattiin ja hän aloitti taistelun sanojen avulla. Lopulta hän rakastui räppiin ja alkoi työskennellä oman musiikkinsa parissa. Kun hänen isänsä jätti hänet työskentelemään armeijaan Kuwaitiin, Baker asui naapurin kellarissa ja alkoi kokeilla huumeita. Tänä aikana hän äänitti ensimmäisen miksauksensa, Hyväksyntämerkki . Baker lopulta lopetti koulunkäynnin ja sai isänsä viemään hänet Kuwaitiin asumaan sinne.

Ura: Valmistuttuaan lukiosta palattuaan osavaltioihin Baker vakuutti MC-johtajan auttamaan häntä aloittamaan uransa. Juuri tässä vaiheessa Baker otti näyttönimen Machine Gun Kelly viittaukseksi hänen nopeatempoiseen lauluäänestykseen. MGK alkoi esiintyä paikallisissa paikoissa ja ilmestyi lopulta Harlemin Apollo-teatterissa. Hän esiintyi myös MTV2: lla Sucker Free Freestyle . Sitten hän julkaisi toisen miksauksensa: 100 sanaa ja juoksu . Vaikka MGK oli saamassa altistusta tänä aikana, hän jatkoi taloudellista taistelua. Hänen isänsä potkaisi hänet perhekodistaan, hänestä tuli itse isä ja hän työskenteli Chipotlessa elättääkseen itsensä.

MGK otti merkittävän askeleen eteenpäin, kun hän julkaisi singlen Alice in Wonderland. Kappale voitti hänelle lukuisia palkintoja ja lisäsi tunnettuuttaan ennen uuden miksauksen julkaisua. Sitoa . Yksi kappaleista oli omistettu Cleveland Cavaliersille, ja sitä soitettiin heidän stadionillaan kotipelien aikana. Tämän onnistuneen ajon jälkeen MGK teki yhteistyötä Juicy J: n kanssa singlellä 'Inhale'. Vuonna 2011 Sean Combs otti yhteyttä MGK: han ja allekirjoitti hänet Bad Boy Records -levy-yhtiöön.

John Sciulli / Getty Images

Vuonna 2012 MGK oli vihdoin valmis julkaisemaan debyyttialbuminsa nimeltä Sitoa . Levy sisälsi osumia kuten 'Invincible' ja 'Wild Boy', ja esittäjiä kuten Tech N9ne, Twista ja DMX. Tuona vuonna hän teki yhteistyötä useiden taiteilijoiden, kuten Pusha T: n ja Meek Millin, kanssa luomaan nimisekoituksen Musta lippu . Pitkien viivästysten jälkeen MGK julkaisi toisen studioalbuminsa, Yleinen pääsy , vuonna 2015.

Vuonna 2016 MGK loi yhteistyössä Camila Cabellon kanssa hitti-singlen 'Bad Things'. Vuonna 2018 MGK: n riita Eminemin kanssa saavutti kiehumispisteen. Vuosia aiemmin MGK oli kutsunut Eminemin 16-vuotiasta tytärtä 'kuumaksi' tweetissä. Eminem näki twiitin vasta yli vuoden kuluttua, mikä sai hänet luomaan diss-raidan, joka hyökkäsi MGK: ta vastaan. Kun riita jatkui, Eminem lopulta kielsi MGK: n esiintymisen online-radiokanavallaan. Yksi MGK: n tunnetuimmista Eminem diss -kappaleista oli vuoden 2018 Rap Devil.

Vuonna 2019 MGK julkaisi Hotelli Diablo , hänen neljäs studioalbumi. Levy sisälsi singlet 'I Think I'm Okay' ja 'Glass House', ja se debytoi listalla 5. numerolla. Tuona vuonna hän paljasti myös, että hänen seuraava levynsä, Liput Downfalliin , olisi yhteistyö Travis Barkerin kanssa, joka on tarkoitus julkaista vuonna 2020.

Näyttelijä: MGK on esiintynyt esimerkiksi elokuvissa Valojen ulkopuolella, Maa, Lintulaatikko, Lika ja Suuri aika murrosikä. Hän on esiintynyt myös MTV: ssä Wild 'n Out .

Konekivääri Kelly nettovarallisuus

MGK

Nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 22. huhtikuuta 1990 (30 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 3 tuumaa (1,92 m)
Ammatti: Räppäri
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu