Maddie Ziegler Net Worth

Kuinka paljon Maddie Ziegler on arvoinen?

Maddie Zieglerin nettovarallisuus: 5 miljoonaa dollaria

Maddie Zieglerin nettovarallisuus ja palkka: Maddie Ziegler on amerikkalainen tanssija, näyttelijä, kirjailija ja malli, jonka nettovarallisuus on 5 miljoonaa dollaria. Ziegler tunnetaan parhaiten esiintymisestä tanssi-tv-sarjassa Dance Moms vuosina 2001--2016 ja pääosassa australialaisen poptähden Sian musiikkivideoiden trilogiassa.

Aikainen elämä: Maddie Ziegler syntyi 20. syyskuuta 2002 Pittsburghissa Pennsylvaniassa. Hän on saksalaista, puolalaista ja italialaista alkuperää, ja hänen vanhempansa, Melissa Ziegler-Gisoni ja Kurt Ziegler, omistivat kiinnitysyhtiön. Vuonna 2011 hänen vanhempansa erosivat, ja hänen äitinsä meni naimisiin Greg Gisonin kanssa. Maddiella on nuorempi sisar nimeltä Mackenzie, kaksi vanhempaa puolisosta ja kaksi vanhempaa puolisarta.

Ziegler aloitti tanssitunteja kahden vuoden iässä ja liittyi Abby Lee Dance Companyyn neljän vuoden ikäisenä, missä hän koulutti balettia, tapia, lyyristä, nykyaikaisesta, akro-, jazz- ja ilmatanssista. Maddie osallistui Sloanin peruskouluun Murrysvillessä lähellä Pittsburghia Pennsylvaniassa, kunnes hän oli kuusi, kunnes hän aloitti kotikoulutuksen. Ziegler varttui Murrysvillessä, mutta hän alkoi työskennellä ja viettää aikaa Los Angelesissa teini-ikäisenä.

Tanssiminen: Vuonna 2011 kahdeksanvuotiaana Maddie ilmestyi äitinsä kanssa Lifetime's Dance Moms -todellisuussarjassa, joka kertoi Abby Lee Dance Company Elite -kilpailutiimin tanssijoista ja heidän kiistanalaisista äideistään. Ziegler oli erottuva kuuden näyttelykauden aikana esiintyessään näyttelyssä vuoteen 2016 asti.

Maddie sai suuren tunnustuksen vuonna 2014, kun hän esiintyi australialaisen pop-sensation Sian musiikkivideossa 'Chandelier'. Video voitti Australian Recording Industry Association -palkinnon parhaasta videosta, valittiin vuoden videoksi vuoden 2014 MTV Video Music Awards -palkinnoissa ja voitti parhaan koreografian. Lisäksi video nimitettiin Grammy-palkinnoksi parhaaksi musiikkivideoksi vuonna 2015. 'Kattokruunu' sai yli 2 miljardia katselukertaa Youtubessa, ja oli yhdessä vaiheessa kaikkien aikojen 13. katsotuin video.

Vuonna 2015 Ziegler näytteli toisessa Sian videossa näyttelijä Shia LaBeoufin rinnalla kappaleesta 'Elastic Heart'. Video on kerännyt yli miljardi katselukertaa YouTubessa. Myöhemmin samana vuonna Maddie esiintyi Sian Big Girls Cry -musiikkivideossa ja päätti videotrilogiansa poptähden kanssa.

Videon menestyksen jälkeen Ziegler teki useita live-esityksiä Siian kanssa, mukaan lukien The Ellen DeGeneres Show, Saturday Night Live, Dancing With the Stares, Jimmy Kimmel Live! Ja Hollywood Bowl. Maddie esitti `` Kattokruunu '' Sian ja Kristen Wiigin kanssa vuoden 2015 Grammy-palkinnoissa.

Maddie Ziegler

Getty Images

Näyttelijä: Ziegler aloitti ensimmäisen ammatillisen näyttelijätyönsä vuonna 2012 kuvaamalla Young Deb -hahmoa Lifetime-sarjassa Drop Dead Diva. Vuonna 2014 Maddie esiintyi vierailevana tähtinä HitStreak Summerin jaksossa 34. Vuotta myöhemmin hän löysi vierasrooleja Disney Channel -sarjassa Austin & Ally sekä ABC-perheen Pretty Little Liars -elokuvasta.

Vuosina 2016 ja 2017 Ziegler vieraili Nickelodeonin elokuvassa Nicky, Ricky, Dicky & Dawn kahdessa jaksossa. Maddie ilmaisi Character Camillen animaatioelokuvan 'Ballerina' englanninkielisessä versiossa, joka julkaistiin Yhdysvalloissa nimellä 'Leap!' vuonna 2017.

Ziegler esiintyi yhdessä Sian kirjoittamassa ja ohjaamassa musiikissa, nimeltään 'Music', joka julkaistiin Australiassa tammikuussa 2021. Elokuvan odotetaan julkaistavan Yhdysvalloissa helmikuussa 2021 IMAX-näytöillä. Maddie on tarkoitus esiintyä myös Velmana Steven Spielbergin pian julkaistavassa versiossa West Side Storysta. Hän on myös pääosassa tulevassa lukion draamaelokuvassa The Fallout.

Kirjoittaminen: Vuonna 2017 Ziegler julkaisi muistelmansa The Maddie Diaries, josta tuli New York Timesin bestseller. Maddie on myös kirjoittanut trilogian lyhytromaaneista keskiluokan lukijoille, joka seuraa 12-vuotiasta tanssijaa Harperia hänen ja hänen perheensä muuttaessa uuteen valtioon. Se keskittyy haasteisiin, joita nuori tyttö kohtaa yrittäessään saada uusia ystäviä taistellessaan paikasta kilpailukykyisessä tanssitiimissä. Kolme romaania, The Audition, The Callback ja The Competition, julkaistiin peräkkäin vuosina 2017, 2018 ja 2019.

Mallinnus: Ziegler on edustanut ja mallinnanut lukemattomia tuotemerkkejä, kuten Target, Ralph Lauren, Clean & Clear ja Tiffany & Co. , Cosmopolitan, Dance Spirit, Vanity Fair Italia, Teen Vogue ja Galore.

Maddie ilmestyi Sian vuoden 2017 albumin 'Everyday is Christmas' etukannelle. Zieglerillä on yli 14 miljoonaa Instagram-seuraajaa.

Maddie Ziegler Net Worth

(Kuva: Jean Baptiste Lacroix / Getty Images)

Ihmissuhteet: Vuodesta 2017 vuoteen 2018 Maddie seurasi australialaista teini-ikäistä Jack Kellyä, entisen New York Yankees -pelaajan Pat Kellyn poikaa. Vuonna 2019 hän aloitti tapaamisen australialaisesta laulajasta Eddie Benjaminista.

Filantropia: Vuonna 2012 Ziegler yhdessä sisarensa ja äitinsä kanssa tekivät yhteistyötä Starlight Children's Foundation -säätiön kanssa tietoisuuden lisäämiseksi kroonisesti sairaista nuorista. Vuonna 2016 Maddie ja hänen sisarensa antoivat julkisen palvelun ilmoituksen DoSomething.orgin Birthday Mail -kampanjalle, joka kannusti yleisöä lähettämään henkilökohtaisia ​​syntymäpäivän autoja kodittomissa turvakodeissa asuville lapsille. Myöhemmin samana vuonna hän esiintyi Nigel Lythgoen Dizzy Feet -säätiön gaalassa kerätäkseen varoja pienituloisten lasten tanssiohjelmille ja apurahoille lahjakkaille nuorille tanssikouluissa Yhdysvalloissa.

Vuonna 2017 Ziegler oli yhteistyössä Dancers Against Cancer -lehden kanssa ja on sittemmin ilmestynyt useissa julkisen palvelun ilmoituksissa kerätäkseen varoja syöpää vastaan ​​taisteleville ihmisille. Vuonna 2018 Maddie liittyi Sia- ja MAC-kosmetiikkaan ja julkaisi punaisen huulipunan mainoksen, jonka kaikki tuotot hyödyttivät yrityksen AIDS-rahastoa.

Maddie Ziegler Net Worth

Maddie Ziegler

Nettovarallisuus: 5 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 30.9.2002
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,63 m)
Ammatti: Näyttelijä
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu