Äiti Cass Elliot nettovarallisuus

Paljonko Mama Cass Elliot on arvoinen?

Mama Cass Elliotin nettovarallisuus: 20 tuhatta dollaria

Mama Cass Elliotin nettovarallisuus: Mama Cass Elliot oli amerikkalainen laulaja ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus oli kuolemansa aikaan 20 tuhatta dollaria (inflaation sopeutumisen jälkeen). Teknisesti ottaen Cass (synt.nimi Ellen Naomi Cohen) oli kuolemansa aikana taloudellisesti maksukyvytön. Se on huono uutinen. Hyviä uutisia siitä, että hänen perillisensä, tyttärensä, on tiettävästi ansaittu seitsemän lukua rojaltien avulla ajan myötä.

Mama Cass syntyi Baltimoressa, Marylandissa syyskuussa 1941 ja kuoli heinäkuussa 1974. Hänet tunnettiin parhaiten Mamas & Papas -ryhmän jäsenenä. Ryhmä perustettiin vuonna 1965 ja julkaisi debyyttialbuminsa If You Can Believe Your Eyes and Ears julkaistiin vuonna 1966 ja saavutti ykkönen Billboard 200: lla ja # 3 Isossa-Britanniassa. Heidän omanimensä albumi julkaistiin vuonna 1966 ja saavutti 4. sijan Billboard 200: lla.

Michael Ochsin arkisto / Getty Images

Ryhmän albumi The Mamas & The Papas Deliver julkaistiin vuonna 1967 ja saavutti ykkössijan Yhdysvaltain kassa-listalla ja toiseksi Billboard 200: lla. He julkaisivat albumin The Papas & Mamas vuonna 1978 ja People Like Us vuonna 1971. The Mamas & Papasilla oli ykkössarja sekä Billboard Hot 100- että US Cashbox -listalla maanantaina maanantaina. Mama Cass julkaisi viisi sooloalbumia ja hänet otettiin Rock and Roll Hall of Fameen.

Yksinäisenä taiteilijana ja ryhmän jäsenenä Mama Cass myi elämänsä aikana yli 100 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti.

Äiti Cass kuoli 29. heinäkuuta 1974 32-vuotiaana sydämen vajaatoiminnasta.

Äiti Cass Elliot nettovarallisuus

Cass Elliot

Nettovarallisuus: 20 dollaria tuhatta
Syntymäaika: 19. syyskuuta 1941 - 29. heinäkuuta 1974 (32 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,651 m)
Ammatti: Laulaja, näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu