Marc Anthony Net Worth

Paljonko Marc Anthony Worth on?

Marc Anthony Nettovarallisuus: 80 miljoonaa dollaria

Marc Anthony Nettovarallisuus: Marc Anthony on amerikkalainen näyttelijä, laulaja, yrittäjä ja tuottaja, jonka nettovarallisuus on 80 miljoonaa dollaria. Hän on todennäköisesti laajimmin tunnustettu musiikkiurastaan. Marc on historian myydyin salsataiteilija, ja hän on tähän mennessä myynyt yli 30 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti.

Varhainen elämä ja uran alku: Marco Antonio Muñiz, joka tunnetaan paremmin näyttämönimellään Marc Anthony, syntyi New Yorkissa 16. syyskuuta 1968. Hänen äitinsä, Guillermina, oli kotiäiti, ja hänen isänsä Felipe oli sairaalan kahvila työntekijä ja muusikko. Molemmat hänen vanhempansa olivat kotoisin Puerto Ricosta. Anthony varttui Itä-Harlemissa, ja hänet kasvatettiin roomalaiskatolisena. Hän on nuorin kahdeksasta lapsesta.

Hän alkoi oppia musiikkia isältään, joka opetti laulamaan sekä espanjaksi että englanniksi. Hän on nimetty meksikolaisen laulajan Marco Antonio Muñizin mukaan. Hän aloitti musiikillisen uransa freestyle-musiikin ja maanalaisen New Yorkin house-musiikin esiintyjien laulajana, ja sitten hän oli lauluntekijä ja taustalaulaja pop-teoksille Menudo ja Latin Rascals. Tämä on noin aikaan, jolloin hän alkoi käydä Marc Anthony -nimellä, välttääkseen sekaannusta nimikaverinsa kanssa. Hän sai mainetta suorittamalla salsatyyliä, joka lainasi voimakkaammin afrikkalaisamerikkalaisista ja urbaanista tyylilajista, joita hän kuunteli aikuisena.

Musiikin ura: Anthony'n ensimmäinen albumi, freestyle-musiikkilevy, 'Rebel', esiteltiin vuonna 1988 Bluedog Records -levyllä. 1980-luvun lopulla ja 1990-luvun alussa hän työskenteli useissa projekteissa. Hän kirjoitti ja tuotti kappaleen 'Boy I'm Been Told' Sa-Firelle ja kirjoitti duetin Chrissy I-eecen kanssa nimeltä '' You Should Know By Now '' yhdessä Little Louie Vegan ja Todd Terryn kanssa. Hän esiintyi myös useissa freestyle-klubihitteissä, mukaan lukien Ride On The Rhythm ja Time.

Alun perin haluttomuudesta tulla salsa-muusikoksi hän muutti lopulta mieltään ja työskenteli RMM Recordsin kanssa julkaistakseen espanjankielisen debyyttinsä Otra Nota vuonna 1993. Hän seurasi tätä albumilla Todo a su tiempo ( 1995), joka voitti hänelle Billboard-palkinnon vuoden trooppisesta taiteilijasta ja nimitettiin Grammy-palkinnoksi. Albumia on myyty yli 800 000 kappaletta, ja se on saanut Gold-sertifikaatin sekä Yhdysvalloissa että Puerto Ricossa. Hän julkaisi Contra La Corienten vuonna 1997. Levyn kappale Y Huubo Alguien oli hänen ensimmäinen singlensä Billboard Hot Latin Tracks -levyllä, ja se oli ensimmäinen salsa-muusikon kappaleen kärjessä. Se oli myös ensimmäinen salsa-albumi, joka koskaan saapui Billboard 200 -listalle. Hän jätti RMM: n vuonna 1999 ja liittyi Sony Recordsiin.

Vuonna 1999 muiden ranskankielisten taiteilijoiden, kuten Ricky Martinin ja Enrique Iglesiasin, crossover-aallolla Anthony otti laukauksen anglofonimarkkinoilla englanninkielisellä Marc Anthony -albumilla. Se debytoi Billboard 200: n numero 8: lla ja saavutti platinan vain kuusi viikkoa myöhemmin. Lopulta se oli sertifioitu kolminkertainen platina, ja kappale 'I Need To Know' nimitettiin Grammy-palkinnoksi parhaan miespuolisen pop-laulun esitykseksi. Hän on sittemmin julkaissut albumit 'Libre' (2001), 'Mended' (2002), 'Amar Sin Mentiras' (2004), 'Valio la Pena' (2004), 'El Cantante' (2007), 'Iconos' ( 2010), 3.0 (2013) ja Opus (2019).

Getty Images

Näyttelijä: Anthony uskaltautui ensin näyttelemään sivurooleja elokuvissa kuten Hackers (1995), Big Night (1996) ja The Substitute (1996). Sitten hän esiintyi vuoden 1998 lavamusiikissa The Capeman yhdessä Ruben Bladesin ja Ednita Nazarion kanssa. Lavaesitys kesti yhteensä 68 esitystä. Jatkoimme esiintymistä elokuvissa 'Brining Out the Dead' (1999), 'In the Butterflies' (2001), 'Man On Fire' (2004), 'El Cantante' (2007). Hän esiintyi myös vieraana tähtinä TNT: n lääketieteellisen draaman HawthoRNe kahdessa vuoden 2010 jaksossa Jada Pinkett Smithin hahmon rakkaudenaikana, ja hänet nimitettiin myöhemmin näyttelyn johtavaksi musiikkituottajaksi. Myöhemmin, vuonna 2011, Anthony pääsi todellisuuden televisioon valtakunnan kanssa latinalaisen tarinasarjan 'Q'Viva! Valittu'. Sen loi Simon Fuller, ja siinä esiintyi Anthony ja silloinen vaimo Jennifer Lopez matkustamassa 21 maassa etsimään uusia kykyjä. Sitten vuonna 2012 Anthony oli vierailevana mentorina The X Factor -kaudella 2.

Muut hankkeet: Anthony perusti Maestro Cares -säätiön vuonna 2012 yhteistyössä yrittäjä Henry Cárdenasin kanssa. Osa säätiön tekemästä työstä sisältää orpokodin avaamisen La Romanaan Dominikaanisessa tasavallassa vuonna 2014 ja nuorisokodin ja koulun avaamisen Barranquillassa Kolumbiassa vuonna 2015. Vuonna 2009 Anthonystä tuli vähemmistöomistaja. Miami Dolphins. Huhtikuussa 2015 hän ilmoitti perustavansa viihdeyhtiön Magnus Media.

Henkilökohtainen elämä: Anthony treffasi Debbie Rosadoa, ja yhdessä heillä oli tytär vuonna 1994. He myös adoptoivat yhdessä pojan. Vuosina 1996-1998 Anthony treffasi ja kihlasi näyttelijä Claudette Lalin kanssa. Heidän eronsa jälkeen Anthony meni naimisiin entisen Miss Universumin Dayanara Torresin kanssa vuonna 2000. Yhdessä heillä on kaksi poikaa. Lyhyen eron ja sovinnon jälkeen vuonna 2002 pari erosi tammikuussa 2004.

Kesäkuussa 2004 Anthony meni naimisiin laulajan kanssa Jennifer Lopez , ja hän synnytti kaksosensa Emme ja Maximillian helmikuussa 2008. Anthony ja Lopez erosivat vuonna 2011 ja saivat lopullisen avioeron kesäkuussa 2014. Marraskuussa 2014 Anthony meni naimisiin mallin Shannon de Liman kanssa Dominikaanisessa tasavallassa. He erosivat marraskuussa 2016 ja viimeistelivät avioeronsa vuonna 2017.

Kiinteistöt : Anthony osti heinäkuussa 2018 19 miljoonan dollarin kartanon Floridasta. Myyjä oli rommin perillinen Hilda Maria Bacardi, joka rakensi kartanon ja toivoessaan saavansa 25 miljoonaa dollaria. Marraskuussa 2020 Marc listasi tämän kodin myytäväksi 27 miljoonalla dollarilla. Marc ei tehnyt mitään talolle, joten jos hän sai kysyttävää hintaa, hän ansaitsi 8 miljoonan dollarin voiton kahdesta omistusvuodesta:

Hän omisti aiemmin monen miljoonan dollarin kiinteistön Tarzanassa Kaliforniassa. Hän osti Tarzanan kodin 4,255 miljoonalla dollarilla ja myi sen vuonna 2018 3,2 miljoonalla dollarilla.

Floridan ulkopuolella Marc omistaa kartanoita Long Islandilla, New Yorkissa ja Dominikaanisessa tasavallassa. Dominikaanisen tasavallan yhdiste sijaitsee eksklusiivisessa lomakohteessa nimeltä Casa de Campo. 10000 neliömetrin kodissa on kaksi uima-allasta, useita mökkejä ja se voi nukkua 24.

Marc Anthony Net Worth

Marc Anthony

Nettovarallisuus: 80 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 16. syyskuuta 1968 (52 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 6 tuumaa (1,7 m)
Ammatti: Laulaja-lauluntekijä, näyttelijä, levytuottaja, televisio-tuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu