Marcus Lemonis Net Worth

Paljonko Marcus Lemonis on arvoinen?

Marcus Lemonisin nettovarallisuus: 500 miljoonaa dollaria

Marcus Lemonis nettovarallisuus : Marcus Lemonis on amerikkalainen liikemies ja todellisuus-tv-persoonallisuus, jonka nettovarallisuus on 500 miljoonaa dollaria. Hän on puheenjohtaja ja toimitusjohtaja lukuisille yrityksille, mukaan lukien Camping World ja Good Sam Enterprises. Hän on myös CNBC-todellisuusnäyttelyn The Profit tähti, joka koskee pienyritysten säästämistä.

Aikainen elämä: Marcus Lemonis syntyi 16. marraskuuta 1973 Beirutissa Libanonissa maan sisällissodan aikana. Hänelle annettiin syntymänä nimi Ricardo. Hänen vanhempansa Abdallel ja Nadia hylkäsivät hänet orpokodissa neljä päivää syntymänsä jälkeen. Leo ja Sophia Lemonis, pari Miamista, Floridasta, adoptoivat hänet kahdeksan kuukauden ikäisenä 29. heinäkuuta 1974. Hänen adoptioisänsä oli kreikkalainen ja adoptiovanhempi oli libanonilainen. Leo ja Sophia nimeivät hänet Marcukseksi.

Varttuessaan hänen isoisänsä omisti kaksi Yhdysvaltojen suurinta Chevy-jälleenmyyjää ja hän oli alttiina kyseisen teollisuuden kasvulle. Legendaarinen Lee Iacocca oli perheensä ystävä ja mentori Marcukselle. Lemonis valmistui lukiosta Miamin Christopher Columbuksen lukiossa vuonna 1991. Hän valmistui Milwaukeen Marquette-yliopistosta B.A. valtiotieteessä ja vähäinen kriminologiassa vuonna 1995. Hän muutti takaisin Miamiin valmistuttuaan yliopistosta ja juoksi virkaan Floridan edustajainhuoneen demokraattisena jäsenenä. Huolimatta siitä, että Miami Herald oli hyväksynyt hänet, hän hävisi kahden aikavälin republikaanien vakiintuneelle viranomaiselle noin 15%.

Ura: Epäonnistuneen tehtävänsä jälkeen Lemonis meni töihin isoisänsä autoliikkeeseen. AutoNation osti kyseisen jälleenmyyjän vuonna 1997. Lemonisilla oli edelleen useita myynti- ja johtotehtäviä AutoNationissa. Lee Iacocca lähestyi Lemonista tällä hetkellä ja kertoi haluavansa 'luoda suurimman matkailuautoketjun'. Iacocca oli havainnut, että matkailuautojen myynnin nykyinen liiketoimintamalli Yhdysvalloissa ei toiminut. Iaccoca auttoi Lemonisia ostamaan Holiday RV Superstore -kaupat. Lemonis oli kyseisen yrityksen toimitusjohtaja kesästä 2001 vuoden 2003 alkuun. Sitten Lemonis perusti yrityksen Freedom Roads ja aloitti matkailuautojen jälleenmyyjien ostamisen. Lemonis yhdisti Freedom Roadsin Camping Worldin kanssa vuonna 2006 ja tuli yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Camping Worldin toimitusjohtajana Lemonis solmi kumppanuuden NASCARin kanssa ja sponsoroi John Andrettia ja hänen miehistöään. Vuonna 2007 Camping World otti NASCAR East -sarjan sponsoroinnin kaudelle 2008-2008. Hän uudisti NASCAR Camping World Truck -sarjan. Lemonis uudisti Camping Worldin sponsoroinnin vuoteen 2022 vuonna 2014.

Vuonna 2011 Lemonis yhdisti Camping Worldin Good Sam Enterprises -yhtiöön. Lemonisista tuli kyseisen yrityksen toimitusjohtaja. Camping World teki listautumisannin lokakuussa 2016 hintaan 22 dollaria osakkeelta. Tämä antoi yritykselle 2 miljardin dollarin arvon. 29. heinäkuuta 2020 Camping Worldin osakkeet vaihdettiin hieman alle 35 dollarilla.

Keväällä 2017 Camping World osti Gander Mountainin retkeily-, kalastus- ja metsästystarvikekaupan ja veneilyn superkaupan Overtonin omaisuuden. Kesällä 2017 Camping World osti online-pyörän, rullalaudan, wakeboardin ja lumilaudan jälleenmyyjän The House Boardshop.

Televisio- ja elokuvaura: Lemonis esiintyi kahdessa jaksossa 'Julkkisoppipoika'. Hän juoksi markkinointihaasteita kilpailijoille. Hän esiintyi salaisessa miljonäärissä vuonna 2012. Sitten Lemonisista tuli vuonna 2013 oman CNBC-näyttelyn The Profit tähti. Voitto-osiossa Lemonis etsii lupaavia mutta vaikeuksissa olevia pienyrityksiä ja sijoittaa omat rahansa omistajaksi samalla kun se auttaa yrityksiä kääntämään asioita. The Profit -seitsemäs kausi alkoi näyttää marraskuussa 2019.

Vuonna 2015 Lemonis oli elokuvan 'I Hate Ex Ex' vastaava tuottaja.

Lemonis tuotti ja näytteli CNBC: n The Partner -elokuvaa vuonna 2017. Näyttelyssä hän etsi liiketoiminnan johtajia auttamaan häntä johtamaan yrityksiä, joihin hän investoi toisessa näyttelyssä, The Profit.

Oikeudenkäynnit: Vuonna 2020 hänen entiset liikekumppaninsa Nicolas Goureau ja Stephanie Menkin nostivat kaksi oikeusjuttua Marcus Lemonista vastaan. Goureau ja Menkin tapasivat Lemonisin, kun he esiintyivät elokuvassa The Profit. Nämä kaksi miestä ovat sisaruksia, ja he väittivät, että Lemoniksen sijoitus vähittäiskauppaansa Courage B oli petollinen. Esityksessä Lemonis lupasi auttaa heitä kasvattamaan liiketoimintaansa. Todellisuudessa hän keskittyi tekemään Goureaun ja Menkinin yrityksestä velkaa hänelle useita satoja tuhansia dollareita, jotta hän voisi ottaa yrityksen omaisuuden ja tuhota sen. Oikeudenkäynnissä haetaan miljoonia dollareita vahingonkorvauksia Lemonisilta ja hänen yrityksiltään.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Lemonisia syytetään muiden yritysten kohdentamisesta niiden tuhoamiseksi. Vuonna 2018 Inc. -lehti kirjoitti artikkelin nimeltä 'Marcus Lemonisin pimeä puoli'. Raportoitu Will Yakowicz keskusteli kahden tusinan yrityksen omistajan kanssa, jotka olivat joutuneet Lemonisin epäeettisen ja pahantahtoisen kohtelun kohteeksi. Yksi yritys kertoi Inc: lle. 'Pyysimme häntä auttamaan meitä liiketoiminnassamme, ei auttamaan itseään liiketoiminnassamme.'

Lemonisia on myös syytetty pyrkimyksestä tuhota yritykset, jotka kieltäytyvät hankkimasta häntä.

Henkilökohtainen elämä: Lemonis meni naimisiin ensimmäisen kerran vuonna 2003 liikenainen Ila Penfoldin kanssa. He olivat yhdessä ja pois päältä, kunnes jakautuivat lopullisesti vuonna 2017. Yhdellä pariskunnan poissaoloja Lemonis treffasi The Real Housewives of New York City -tähden ja Skinnygirl-mogulin Bethenny Frankelin.

Lemonis meni naimisiin Roberta 'Bobbi' Raffelin kanssa vuonna 2018, noin kaksi vuotta tapaamisen jälkeen, kun hän hankki omistamansa muotiliiketoiminnan. Pari aikoi mennä naimisiin Montecitossa Kaliforniassa, mutta mudanmurtajat tekivät suunnitelmansa, ja sen sijaan he solmisivat solmun Hotel Bel-Airissa Los Angelesissa. Hän on noin 20 vuotta vanhempi kuin Lemonis.

Pari jakaa aikansa Kalifornian Montecitossa sijaitsevan kartanon ja Illinoisissa sijaitsevan Lake Forestin välillä.

Lemoniksen hyväntekeväisyyteen kuuluu tuki Joffrey Balletille, St. Jude Lasten tutkimussairaalalle, Lincoln Parkin eläintarhaan, RV / MH Hall of Fameen ja Zachariasin seksuaalisen hyväksikäytön keskukselle.

Kiinteistöt: Vuonna 2018 Lemonis osti 1,85 miljoonan dollarin talon puolitoista hehtaaria, joka jakaa paljon riviä kiinteistön kanssa, jonka hän osti vuonna 2013 melkein 5 miljoonalla dollarilla Chicagon lähiössä Lake Forestissa. Kesäkuussa 2018 hän myi asunnon Chicagon Gold Coastilla 3,25 miljoonalla dollarilla. Hänellä on myös koti Montecitossa Kaliforniassa, jonka hän osti 6,85 miljoonalla dollarilla maaliskuussa 2017.

Marcus Lemonis Net Worth

Marcus Lemonis

Nettovarallisuus: 500 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 16. marraskuuta 1973 (47 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Bisneshenkilö
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu