Mariah Carey Nettovarallisuus

Paljonko Mariah Carey Worth on?

Mariah Carey Nettovarallisuus: 320 miljoonaa dollaria

Mariah Careyn nettovarallisuus: Mariah Carey on amerikkalainen laulaja, lauluntekijä, levytuottaja, yrittäjä ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 320 miljoonaa dollaria. Mariah Carey on yksi historian 15 myydyimmistä musiikkitaiteilijoista, joka on tähän mennessä myynyt yli 200 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti. Hän on kaikkien aikojen toiseksi myydyimmät naisartistit Madonnan takana. Hänellä on enemmän kuin yksi kappaleita kuin millä tahansa muulla naispuolisella kirjailijalla / tuottajalla Yhdysvaltain listan historiassa. Tämän kirjoituksen jälkeen hän on voittanut viisi Grammyä, 10 AMA: ta ja 15 Billboard Music Awards -palkintoa.

Aikainen elämä : Mariah Carey syntyi 27. maaliskuuta 1970 Huntingtonissa, New Yorkissa. Hän on afroamerikkalainen, afro-venezuelalainen ja irlantilainen. Hänen isänsä isä otti sukunimen Carey muuttuaan New Yorkiin muuttamalla sen Nunezista. Hänen äitinsä oli kertaluonteinen oopperalaulaja ja lauluvalmentaja. Vanhemmat erosivat, kun Mariah oli kolme vuotta vanha.

Aina kiinnostunut erityisesti taiteesta ja musiikista Mariah alkoi kirjoittaa runoja ja varhaisia ​​lauluja ollessaan Harborfieldsin lukiossa Greenlawnissa New Yorkissa. Hän valmistui lukiosta vuonna 1987. Harborfieldsissä Mariah ystävystyi Gavin Christopherin ja Ben Marguliesin kanssa, joiden kanssa hän alkoi pian säveltää kokonaisia ​​kappaleita sanoituksella ja musiikilla. Valmistuttuaan, asuessaan New Yorkissa, Mariah, Gavin ja Ben jatkoivat yhdessä luomaan täyspitkä esittely.

Demo päätyi lopulta poplaulaja Brenda K.Starrin luokse. Brenda jatkoi demon kuljettamista ympäri kaupunkia ja toi Mariahin erilaisiin teollisuusgaloihin. Yhdessä tällaisessa gaalassa esittelynauha luovutettiin Tommy Mottola , Columbia Recordsin johtaja. Hän kuunteli nauhaa autossa kotimatkalla. Kuultuaan kaksi ensimmäistä kappaletta hän oli vakuuttunut siitä, että Mariah Careysta tulee tähti.

Kesti kaksi viikkoa hänen jäljittämiseen, mutta kun hän teki, Tommy allekirjoitti Mariahin välittömästi levysopimukseen ja kokosi joukkueen suunnitellakseen hänen debyyttinsä. Tommyn mielestä Mariah olisi Columbian vastaus Arista Recordsin Whitney Houstoniin.

Menestys : Mariahin oma nimi debyyttialbumi julkaistiin 12. kesäkuuta 1990. Columbia ilmoitti käyttäneensä miljoona dollaria levyn mainostamiseen. Myynti oli aluksi hidasta, mutta lopulta albumi sertifioitiin lopulta 9-kertaiseksi platinaksi pelkästään Yhdysvalloissa ja myi yli 15 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Albumi saavutti Billboard-listan ykkönen ja ansaitsi hänelle Grammyn parhaana uudenaiteilijana ja parhaan naispuolisen pop-laulun.

Mariahin seuraava albumi, vuoden 1991 Emotions, oli myös valtava menestys, mutta hänen kolmas albumi, vuoden 1993 Music Box, vei uransa stratosfäärin tasolle. Music Box vietti 128 viikkoa Billboard-listalla ja myi lopulta hämmästyttävän 28 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Se on yksi kaikkien aikojen myydyimmistä albumeista.

Hänen menestyksensä ei ollut lainkaan lyhytaikainen. Hänen seuraava albumi 'Merry Christmas' oli myös hirviö, myi yli 15 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Hänen seuraavat kolme albumiaan myisivät maailmanlaajuisesti 20 miljoonaa, 10 miljoonaa ja 8 miljoonaa kappaletta.

Kaikki mitä haluan joulurahoitteisiin : Mariahin joululevy on luultavasti merkittävin kappaleen 'All I Want for Christmas Is You' esittämisestä, josta tulee lopulta yksi myydyimmistä ja kaikkien aikojen kannattavimmat sinkut maailmanlaajuinen myynti on 16 miljoonaa ja laskenta. Kappale on esillä kymmenissä jouluelokuvissa, ja sillä on valtava hitti lomien aikana suoratoistopalveluissa, kuten Spotify ja Pandora. Kappaleen, jonka kirjoittaminen kesti vain 15 minuuttia, syntyy arviolta 600 000 dollaria vuodessa rojalteja Mariahille ja tuottajalle Walter Afanasieffille. Kappale on tähän mennessä tuottanut yli 60 miljoonaa dollaria bruttorahoja.

Neitsyt-sopimus : Huhtikuussa 2001 Mariah jätti Columbia Recordsin ja allekirjoitti tuolloin ennätyksellisen 100 miljoonan dollarin viiden albumin sopimuksen Virgin Musicin kanssa. Se on sama kuin 150 miljoonaa dollaria inflaation mukauttamisen jälkeen. Se oli tuolloin suurin sopimus musiikkihistoriassa.

Mariahin ensimmäinen albumi Virginin kanssa, 'Glitter', julkaistiin 18. elokuuta 2001. Albumi oli itse asiassa ääniraita samannimiselle elokuvalle, joka oli osittain omaelämäkerrallinen kuvitteellinen versio Mariahista. Kriitikot ja yleisö panostivat sekä albumiin että elokuvaan, joka valitettavasti julkaistiin 21. syyskuuta 2001 - 10 päivää syyskuun 11. päivän terrori-iskujen jälkeen. Elokuva on tunnetusti yksi kaikkien aikojen suurimmista lipputuloista.

Jo ennen elokuvan julkaisua Mariah joutui sairaalaan äärimmäisen uupumuksen vuoksi. Hänen kerrotaan kokeneen fyysisen ja henkisen hajoamisen.

Ajan myötä albumia myytiin 3 miljoonaa kappaletta. Se olisi ollut kunnioitettavaa muille taiteilijoille. Valitettavasti se oli katastrofi Mariahin ja Virginin vasta lyötylle 100 miljoonan dollarin sopimukselle.

Virgin oli niin epätoivoinen vapautuakseen Mariahista, että maksoi hänelle 28 miljoonaa dollaria sopimuksen irtisanomiseksi ennenaikaisesti. Kun kaikki oli sanottu ja tehty, Mariahille maksettiin lähes 50 miljoonaa dollaria yhden albumin tuottamisesta Virginille.

Palaa menestykseen : Virginin polkumyynnin jälkeen Mariah allekirjoitti 24 miljoonan dollarin viiden albumin sopimuksen Island Recordsin kanssa. Hänen Island-albumeitaan myytiin kohtalaisen hyvin, ja hänen suurin hitti oli vuoden 2005 The Emancipation of Mimi, jota myytiin 10 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti.

Mariah julkaisi yhden albumin Def Jamillä ja Epic Records allekirjoitti sen vuonna 2015, missä hän pysyy tänään.

Vuonna 2012 hän ansaitsi 18 miljoonaa dollaria esiintyessään yhdellä American Idol -kaudella.

Vuonna 2015 hän allekirjoitti 30 miljoonan dollarin sopimuksen kahden vuoden Las Vegas -residenssistä Caesars Palacessa. Tämä auttoi häntä tulemaan yhdeksi eniten ansaitsevista naisista musiikissa vuonna 27 miljoonan dollarin kokonaistuloilla.

Henkilökohtainen elämä : Vuonna 1993 Mariah meni naimisiin Tommy Motallan kanssa. He erosivat vuonna 1998. Hän oli naimisissa näyttelijä Nick Cannonin kanssa vuosina 2008–2016. Heillä on kaksi yhteistä lasta, kaksoset, jotka syntyivät huhtikuussa 2011. Hän oli kihloissa lyhyen aikaa Australian miljardööri James Packerin kanssa ja seurusteli laulaja Luis Migeulin kanssa vuosina 1998 ja 2001.

Mariah Carey Nykyinen nettovarallisuus : Huolimatta siitä, mitä monet sivustot raportoivat (mukaan lukien tämän kirjoituksen jälkeen Wikipedia), Mariah Carey ei ole 520 miljoonan dollarin arvoinen. Itse asiassa osana heidän vuoden 2015 avioeromenettelyjään saimme tietää hänen omasta oikeudellisesta hakemuksestaan, että kun Mariah solmi avioliiton vuonna 2008, hänen nettovarallisuus oli 150 miljoonaa dollaria. Vuonna 2008 Nickin arvo oli alle 500 000 dollaria. Lisäksi hakemukset osoittivat, että Mariah ansaitsi yhteensä 6,3 miljoonaa dollaria vuonna 2014, kun taas Nick ansaitsi 2,7 miljoonaa dollaria. Osana lopullista ratkaisua, jota ei paljastettu, Nick sai vuoden 2012 Ferrarin arvonimen ja joutui maksamaan 5000 dollaria kuukaudessa luottamukselle kaksosistaan.

Jos Mariahin arvo oli 150 miljoonaa dollaria vuonna 2008, jotta hänen arvonsa olisi tänään 520 miljoonaa dollaria, hänen bruttotulonsa seuraavana vuosikymmenenä + olisi oltava miljardin dollarin pohjoispuolella.

Yhteenveto : Mariah Careyn nettovarallisuus on kirjoituksen aikana 320 miljoonaa dollaria. Hän on kaikkien aikojen toiseksi myydyin naisartisti ja yksi 15 myydyimmistä taiteilijoista. Hän on ansainnut satoja miljoonia dollareita uransa aikana levysopimuksista ja rojalteista. Hän on ansainnut kymmeniä miljoonia lisätuloja erilaisista tiedotusvälineistä, Las Vegasin asunnoista ja yksityisistä esityksistä.

Mariah Carey Nettovarallisuus

Mariah Carey

Nettovarallisuus: 320 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 27. maaliskuuta 1970 (51 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,75 m)
Ammatti: Levytuottaja, laulaja, lauluntekijä, muusikko, malli, kirjailija, säveltäjä, näyttelijä, elokuvatuottaja, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu