Marie Osmond Net Worth

Paljonko Marie Osmond Worth on?

Marie Osmondin nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria

Marie Osmond Nettovarallisuus: Marie Osmond on amerikkalainen näyttelijä ja laulaja, jonka nettovarallisuus on 20 miljoonaa dollaria. Marie Osmond tunnetaan todennäköisesti parhaiten yhteydestään perheensä Osmond-nimiseen musiikkiryhmään. Vaikka Marie ei koskaan ollut tämän ryhmän jäsen, hän teki itsestään nimen Country-artistina. Lisäksi hän on toiminut useiden korkean profiilin televisio-ohjelmien isäntänä tai paneelinä, mukaan lukien ABC: n The Talk.

Aikainen elämä: Olive Marie Osmond syntyi 13. lokakuuta 1959 Ogdenissa Utahissa. Hän kasvoi 8 sisaruksen rinnalla Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon jäsenenä ja katsoi, kuinka veljensä perustivat uransa show-liiketoiminnassa jo varhaisesta iästä lähtien. Vaikka hän esiintyi lyhyitä esiintymisiä veljiensä rinnalla televisiossa, hän ei yleensä esiintynyt Osmondien kanssa virallisena jäsenenä.

Musiikin ura: Vietettyään suuren osan varhaisesta elämästään täysin erillään musiikkiteollisuudesta, äiti vakuutti Marie lopulta levyn levyttämisestä. Sitten hän alkoi esiintyä veljiensä konserteissa sooloteoksena, ja hän erotti itsensä pop-pakkomielteisistä sisaruksistaan ​​keskittyen vain kantrimusiikkiin. Vuonna 1973 Marie Osmond julkaisi debyyttinsinginsa 'Paper Roses'. Yksittäinen oli maakarttojen kärjessä ja pääsi pop-listojen viiden parhaan joukkoon, nostaen Marien hetkelliselle maineelle.

Vuotta myöhemmin hän julkaisi debyyttialbuminsa 'In My Little Corner of the World', joka suosituimpia kappaleita. Hän jatkoi toista albumia nimeltä Who's Sorry Now vuonna 1975 ja vakiinnutti itsensä yhdeksi genren johtavaksi muusikoksi. Kauden aikana hän myös äänitti useita duettoja veljensä Donny Osmondin kanssa. Vuoteen 1975 mennessä hän kuitenkin painotti enemmän popmusiikkia seuraavalla albumillaan 'This is the Way That I Feel'.

Seuraavan jakson aikana Marie Osmondin musiikkiura kävi läpi jonkin verran tupaa. Hän palasi näkyvyyteen vasta vuonna 1985, kun hän julkaisi albumin 'Ei ole pysäyttävää sydäntäsi'. Levy sisälsi monia listan kärjessä olevia maan hittejä, mukaan lukien Meet Me In Montana. Ensi vuonna hän koki samanlaisen menestyksen albumilla 'Minä vain halusin sinua'. Tässä albumissa oli kappale 'You Still New to Me', joka auttoi häntä jälleen kerran saamaan maan listan ykköspaikan.

Kuitenkin yhtä menestyksekäs kuin tämä jakso oli Marielle, se osoittautui hänen viimeiseksi uraansa levytysartistina. Kantrimusiikki kehittyi nopeasti, eikä Marien tyyli ollut enää suosittu. Siihen mennessä, kun hän julkaisi vuoden 1989 albumit 'All in Love' ja 'Steppin' Stone, oli selvää, että hän ei koskaan sopeudu muuttuviin aikoihin. Muutaman merkittävän kappaleen ja albumin lisäksi koko seuraavan vuosikymmenen aikana Marie Osmond keskittyi muihin harrastuksiin 90-luvulta eteenpäin - etenkin hänen televisiouransa.

(Kuva: Ethan Miller / Getty Images)

Televisio-ura: Marie oli vakiinnuttanut merkittävän läsnäolon televisiossa jo vuonna 1975, kun hän ja hänen veljensä Donny alkoivat isännöidä ABC: ssä näytettyä suosittua Donny & Marie -lajennusta. Vuonna 1978 näyttelyn nimi muutettiin Osmondin perhetunniksi. Hän seurasi roolia TV-elokuvassa nimeltä 'Rakkauden lahja', jossa hänellä oli romanttinen rooli. Seuraavan jakson aikana Marie yritti tähdätä omassa komediasarjassaan ja isännöidä omaa näyttelyään, vaikka kumpikaan näistä ponnisteluista ei onnistunut.

80-luvulla Osmond esiintyi televisiossa tehdyissä elokuvissa, kuten Kukko, Side by Side: Osmondin perheen todellinen tarina ja Naimisissa Wyatt Earp. Hän vakiinnutti itsensä myös ääninäyttelijänä ja laskeutui rooleihin animaatioissa kuten The Velveteen Rabbit ja Rose Petal Place. Toistuva rooli tuli, kun Marie korvasi Holly Palancen ABC: n Ripley's Believe It or Not! -Elokuvan kertojana.

Musiikkiuransa päättymisen jälkeen Osmond palasi televisioon vuonna 1995 toistuvalla roolilla komediassa 'Ehkä tämä aika'. Vuonna 1998 hän ja hänen veljensä Donny liittyivät jälleen Donny and Marie -esityksen isäntänä. Keskustelusarja esitettiin ensimmäisen kerran vuonna 2000, ja molemmat isännät antoivat kommentteja ajankohtaisista tapahtumista ja kutsuivat useita vieraita haastatteluihin. Sitten Marie yritti saada aikaan vaikutuksen omalla Marie-nimisellä talk-showillaan, mutta se juoksi vain yhden kauden Hallmark-kanavalla.

Seuraavan jakson aikana Marie Osmondista tuli usein lisäys ABC: n The Talk -lehteen. Kun kuusi vuotta oli täytetty isännät, ilmoitettiin, että Marie tulee liittymään näyttelyn paneeliin kokopäiväisesti. Televisio-projektiensa ulkopuolella Osmond on esiintynyt muutamassa elokuvassa ja Broadwayn tuotannossa. Yksi hänen merkittävimmistä live-esityksistään oli Donny & Marie, pitkäkestoinen, uskomattoman suosittu show, joka suoritettiin veljensä Donnyn kanssa Flamingo-hotellissa Las Vegasissa.

Kirjat: Marie Osmond on myös vakiintunut kirjailija. Elämänsä aikana hän on kirjoittanut kolme kirjaa. Ensimmäisen otsikko oli Behind My Smile: The Journey Out, ja siinä keskusteltiin hänen kamppailustaan ​​synnytyksen jälkeisen masennuksen kanssa. Sitten hän seurasi vuonna 2009 julkaistua 'Might as well naugh about it now' -muistiota. Hänen viimeisin kirja on 'The Key is Love', Marie-äidistä vuonna 2013 julkaistu kirja. Kaikissa kolmessa kirjassa on tulla bestsellereiksi.

Kiinteistöt: Vuonna 2009 kerrottiin, että Marie Osmond myi kotiaan Oremissa Utahissa. Omaisuus on rakennettu vuonna 1995, ja siinä on 9000 neliömetriä asuintilaa, 6 makuuhuonetta, ranskalaiset ovet ja koripallokenttä. Osmond listasi kiinteistön hintaan 845 000 dollaria. Hän oli aiemmin listannut kiinteistön jopa 1,2 miljoonalla dollarilla, vaikka ostajia oli vain vähän kiinnostuneita.

Viimeinen tahto ja testamentti: Vuonna 2020 Marie Osmond paljasti aikovansa jättää koko omaisuutensa hyväntekeväisyysjärjestöille hänen ohi.

Marie Osmond Net Worth

Marie Osmond

Nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 13. lokakuuta 1959 (61 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,65 m)
Ammatti: Laulaja, näyttelijä, juontaja, suunnittelija, käsikirjoittaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu