Marilyn Milian Net Worth

Kuinka paljon Marilyn Milian on arvoinen?

Marilyn Milian nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria

Marilyn Milianin palkka

8 miljoonaa dollaria vuodessa

Marilyn Milian Nettovarallisuus ja palkka: Marilyn Milian on amerikkalainen asianajaja, tuomari ja televisiohenkilöstö, jonka nettovarallisuus on 30 miljoonaa dollaria. Marilyn Milian on tunnetuin siitä, että hän oli Kansantuomioistuimen televisiosarjan puheenjohtaja. Hän syntyi 1. toukokuuta 1961 Manhattanilla, NY, Kuuban maahanmuuttajien tytär. Hän ansaitsi perustutkinnon psykologiasta Miamin yliopistossa, jossa hän valmistui summa cum laudesta 4,0 GPA: lla. Sitten hän ansaitsi J.D. cum lauden Georgetownin yliopiston lakikeskuksesta. Opiskellessaan Georgetownissa hän ja muut oikeustieteilijät tapasivat katsella kansan tuomioistuinta joka päivä luokkien välillä. Vuosikymmeniä ennen tv-tähdeksi tulemista Marilyn toimi apulaisasianajajana Dade Countyssa Floridassa. Vuonna 1999 Floridan kuvernööri Jeb Bush nimitti hänet Miamin kiertotuomioistuimeen. Hän vietti myös viisi vuotta tuomarina Floridan perheväkivaltatuomioistuimissa.

Kansan tuomioistuin : Jerry Sheindlinin johdolla näyttelyn arvioinnit, Tuomari Judyn aviomies, joka johti näyttelyä vuosina 1999-2001. Jerry otti vastuun NYC: n entiseltä pormestarilta Ed Kochilta, joka otti vastaan ​​alkuperäisen isännän Joseph Wapnerin, joka palveli vuosina 1981-1993. Laskevien luokitusten perusteella tuottajat päättivät tarvitsevansa jonkun nuoren, latinalaisamerikkalaisen ja mieluiten naispuolinen vetoamaan kasvavaan Latina-yleisöön. He etsivät kaukaa oikeaa ihmistä. Marilynin lähetti miespuolinen naapuri, joka kuuli, mutta hänet hylättiin. Tuottajien oli soitettava hänelle 16 kertaa, ennen kuin hän lopulta otti kuulla heidän ehdotuksensa.

Marilyn Milian oli ensimmäinen Latinan tuomari, joka johti televisioitua tuomioistuinohjelmaa. Pian roolin siirtymisen jälkeen luokitukset nousivat huimasti 75%. Kauden 2012-2013 jälkeen hänestä tuli virallisesti Kansan tuomioistuimen pisimpään toiminut isäntä. Hän on tunnettu vuorovaikutuksesta yleisön kanssa paljon enemmän kuin edeltäjänsä. Hän lainaa usein isoäitiään puhuessaan asianosaisille, usein espanjaksi.

Marilyn Milian Aviomies : Milianin aviomies John Schlesinger on myös asianajaja ja tuomari. Hän palvelee itse asiassa Marilynin entisessä kaupunginosassa, Miami-Dade Countyn 11. radalla. Heidän ensisijainen asuinpaikkansa on koti Coral Gablesissa. He pitävät myös asuntoa New Yorkissa, jossa näyttely nauhoitetaan kahdesti kuukaudessa. Heillä on kolme lasta. Koska hän on edelleen tuomari, Johnin on raportoitava määräajoin julkistettavista taloudellisista tiedoista. Hänen vuoden 2009 paljastuksestaan ​​saimme tietää, että pari oli tuolloin vähintään 7 miljoonan dollarin arvoinen, lukuun ottamatta 3 miljoonan dollarin taloa ja 200 000 dollarin arvoisia urheiluautoja. Inflaatioon sopeutumisen jälkeen pariskunnan arvo oli vähintään 12 miljoonaa dollaria vuonna 2009. Hän ei ole julkaissut taloudellisia tietoja vuodesta 2009.

Marilyn Milian Palkka:
Ensimmäisenä vuonna kansanoikeuden isäntänä Marilyn ansaitsi vain 500 tuhatta dollaria vuodessa. Se korotettiin pian miljoonaan dollariin. Neljän ensimmäisen vuoden käärittyään ja hän oli osoittanut valtavan menestyksen, palkka nostettiin 5 miljoonaan dollariin. Vuonna 2018 tämä palkka kaatui 8 miljoonaan dollariin vuodessa. Hän matkustaa New Yorkin alueelle kahdesti kuukaudessa nauhoittamaan. He nauhoittavat 10 jaksoa päivässä kolmen päivän aikana, minkä jälkeen hän matkustaa takaisin Miamiin. Vuosina 2001--2013 näyttely nauhoitettiin New Yorkissa. Siitä lähtien se on nauhoitettu Connecticutin Stamfordissa.

Marilyn Milian Net Worth

Marilyn Milian

Nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria
Palkka: 8 miljoonaa dollaria vuodessa
Syntymäaika: 1. toukokuuta 1961 (59 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 m 2 tuumaa (1,6 m)
Ammatti: Lakimies, tuomari, näyttelijä, juontaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat

Marilyn Milian Ansiot

  • Kansan tuomioistuin 500 000 dollaria vuodessa
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu