Mariska Hargitay Nettovarallisuus

Paljonko Mariska Hargitay on arvoinen?

Mariska Hargitay nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria

Mariska Hargitayn palkka

450 dollaria tuhatta jaksoa kohden

Mariska Hargitay Nettovarallisuus ja palkka: Mariska Hargitay on amerikkalainen näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 100 miljoonaa dollaria. Hän on tunnetuin esiintymisensä ohjelmassa Laki ja järjestys: Erityinen uhrien yksikkö. Hän on esiintynyt näyttelijänä Olivia Bensonina näyttelyssä vuodesta 1999.

Laki- ja järjestyspalkka : Mariska Hargitayn nykyinen palkka 500 000 dollarin jaksoa kohden. Tyypillisessä 22 jakson kaudessa se tarkoittaa 11 miljoonaa dollaria vuodessa peruspalkkatuottoina ennen syndikaation rojalteja. Muiden bonusten ja näkökohtien lisäksi hän ansaitsee Law & Orderilta tyypillisesti 13-15 miljoonaa dollaria vuodessa.

Varhainen elämä ja uran alku: Mariska Magdolna Hargitay syntyi Santa Monicassa Kaliforniassa 23. tammikuuta 1964. Hän on unkarilaisen Mr.Universumin, Mickey Hargitay ja tytär. Jayne Mansfield . Hänellä on kaksi vanhempaa veljeä ja kolme puoli-sisarusta. Hänen vanhempansa erosivat, kun hän oli vauva. Kun hän oli kolme ja puoli vuotta vanha, hänen äitinsä kuoli auto-onnettomuudessa. Ajon aikana keskellä yötä Mississippin Biloxista New Orleansiin, Louisiana, auton takaosa lopetti kuorma-auton suurella nopeudella. Hargitay nukkui auton takapenkillä ennen onnettomuuden tapahtumista, ja hänelle jäi pieni siksak-kasvohoito. Kaikki kolme etuistuimella olevaa aikuista tapettiin. Kaikki kolme takapenkillä olevaa lasta elivät. Mariska kasvoi isänsä ja hänen kolmannen vaimonsa Ellen Siano kanssa.

Hargitay aloitti näyttelyn lukiossa, ja hänet kruunattiin Miss Beverly Hills USA: han 1980-luvun alussa. Valmistuttuaan Marymountin lukiosta vuonna 1982 hän ilmoittautui UCLA: han, jossa hän opiskeli Teatterielokuva- ja televisiokoulua. Hän ei kuitenkaan suorittanut tutkintoa ja lähti yliopistosta aikaisin ja liittyi Groundlingsin improvisaatioryhmään Los Angelesissa, ja pian hän alkoi esiintyä pienemmissä rooleissa televisiossa. 1980-luvun lopulla hän oli alkanut ansaita vierailevia rooleja sarjoissa, kuten Falcon Crest, Tequila & Bonetti, Seinfeld ja ER.

Ura: Hargitay kuuli NBC: n poliisitoimintojen televisiodraaman ”Laki ja järjestys: erityinen uhrien yksikkö” keväällä 1999. Hän kokeili naispäähenkilön, etsivä Olivia Bensonin roolia. Muita finalisteja, joita harkittiin roolista, olivat Samantha Mathis ja Reiko Aylesworth. Viime kädessä kuultuaan viimeisellä kierroksella miespäähenkilöihin osallistuvan Christopher Melonin kanssa tuottajat valitsivat hänet ja Melonin yhdessä esillä olevan kemian vuoksi. Valmistautuakseen Bensonin rooliin Hargitay kävi koulutusta ryöstökriisin puolustajaksi.

Hargitaysta on tullut pisimmän toimikautensa näyttelijän laki ja järjestys: erityiset uhrit -yksikön jäsen, joka esiintyi näyttelyssä jatkuvasti vuodesta 1999. Hänen yksi lyhyt tauko näyttelystä oli hänen raskaudensa viimeisinä kuukausina vuonna 2006. , näyttelyn kuudennen kauden aikana, kun hän otti äitiysloman. Hänet tilasi väliaikaisesti Connie Nielsen hahmona Dani Beck. Roolistaan ​​näyttelyssä Hargitay on saanut Primetime Emmy -palkinnon ja Golden Globe -palkinnon.

Tibrina Hobson / Getty Images

Hahmona Olivia Benson, Hargitay on esiintynyt myös lukuisissa muissa ohjelmissa, mukaan lukien kolme Laki ja järjestys -jaksoa, Yksi Laki ja järjestys: Jury-kokeilu, kolme jaksoa Chicago PD -elokuvaa ja jakso 'Chicago Fire'. Lisäksi hän on tehnyt pienoiskuvan sketch-komediaesityksessä 'Saturday Night Live' Olivia Bensonina. Hargitay on ohjannut myös useita jaksoja Laki ja järjestys: SVU, mukaan lukien Criminal Stories (2014), Padre Sandunguero (2015), Sheltered Outcasts (2016) ja Mea Culpa (2018). mainitse muutama.

Näyttelyn kymmenennen kauden jälkeen, toukokuussa 2009, Harigtayn ja Melonin sopimukset päättyivät. Tällä hetkellä he ansaitsivat 375 000 dollaria - 385 000 dollaria jaksoa kohden. Hän neuvotteli sopimuksensa onnistuneesti ja ansaitsi elokuussa 2012 noin 400,00-500 000 dollaria jaksoa kohden. Lain ja järjestyksen: SVU: n ulkopuolella Hargitary on esiintynyt itsekseen useissa näyttelyissä. Näitä ovat Kathy Griffin: Elämäni D-listalla, Barefoot Contessa, The Jim Gaffigan Show ja Nightcap.

Henkilökohtainen elämä: Hargitay naimisissa näyttelijän kanssa Peter Hermann vuonna 2004 sen jälkeen, kun hän esiintyi näyttelyssä 'Laki ja järjestys: erityinen uhrien yksikkö'. Pariskunnalla oli poika vuonna 2006 ja adoptoitiin kaksi lasta vuonna 2011. Hargitay kärsi osittain romahtaneesta keuhkosta vuonna 2008, kun hän kaatui lain ja järjestyksen: SVU-temppun aikana.

Hargitay on Iloisen sydämen säätiön perustaja, joka tarjoaa tukea seksuaalisesti hyväksikäytetyille naisille ja muille perheväkivallan uhreille. Säätiö on tarjonnut erilaisia ​​tukirakenteita yli kymmenelle tuhannelle naiselle ja lapselle. Syyskuussa 2011 Hargitay lahjoitti 100 000 dollaria alma materille, UCLA: n teatterielokuva- ja televisiokoululle, opiskelijoiden apurahojen tukemiseksi.

Kiinteistöt : Vuonna 2012 Mariska ja Peter maksoivat 10,7 miljoonaa dollaria New Yorkin kaupunkitalosta lähellä Central Parkia Upper West Side -alueella. He listasivat tämän kiinteistön myytäväksi vuonna 2018 10,5 miljoonalla dollarilla ja hyväksyivät lopulta 9,75 miljoonaa dollaria helmikuussa 2019, miljoonan dollarin tappion. He myivät edellisen NYC-kodin vuonna 2007 5,1 miljoonalla dollarilla ja toisen vuonna 2008 8,15 miljoonalla dollarilla omistettuaan sen vain vuoden ajan.

Vuonna 2010 he maksoivat 7,34 miljoonaa dollaria 7 000 neliömetrin kodista New Hampurin East Hamptonissa, joka istuu yli hehtaarin suuruisella omaisuudella. Tämä on heidän nykyinen ensisijainen asuinpaikkansa.

Mariska Hargitay Nettovarallisuus

Mariska Hargitay

Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria
Palkka: 450 dollaria tuhatta jaksoa kohden
Syntymäaika: 23. tammikuuta 1964 (57 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 7 tuumaa (1,721 m)
Ammatti: Näyttelijä, elokuvantuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Mariska Hargitay Ansiot

  • Laki ja järjestys: Erityinen uhrien yksikkö 350 000 dollaria / jakso
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu