Mark Kuuban nettovarallisuus

Paljonko Mark Cuban Worth on?

Mark Cuban Net Worth: 4,5 miljardia dollaria

Mark Kuuban nettovarallisuus : Mark Cuban on huomattavan menestyvä amerikkalainen yrittäjä, jonka nettovarallisuus on 4,5 miljardia dollaria. Sen lisäksi, että Mark Cuban on monimiljardööri, hänellä on Dallas Mavericks, Magnolia Pictures, Landmark Theatres ja HDD-kaapeliverkon puheenjohtaja. Kuubalainen on hyvin hyväntekeväisyys ja antaa vapaasti monille hyväntekeväisyysjärjestöille, erityisesti Fallen Patriot Planille, joka auttaa kaatuneiden sotilaiden perheitä.

Aikainen elämä: Hän syntyi 31. heinäkuuta 1958 Pittsburghissa Pennsylvaniassa. Hän varttui juutalaisessa työväenluokan perheessä Libanonin vuoren lähiössä. Hänellä on kaksi veljeä, Brian ja Jeff. Kuubalainen löysi yrittäjähenkensä aikaisin. Kun hän oli 12-vuotias, hän myi roskapussit ansaitakseen tarpeeksi rahaa kalliiden koripalloparien ostamiseksi. Myöhemmin hän ansaitsi rahaa myymällä postimerkkejä ja kolikoita. 16-vuotiaana hän käytti sanomalehden lakkoa Pittsburgh Post-Gazettessa menemällä Clevelandiin hakemaan sanomalehtiä ja tuomalla ne Pittsburghiin. Kuuban ohitti lukionsa lukuvuoden ja ilmoittautui Pittsburghin yliopistoon, jossa hän liittyi Pi Lambda Phi -veljeskuntaan. Vuoden kuluttua Pittillä hän siirtyi Indianan yliopistoon. Hän valmistui IU: n Kelleyn kauppakorkeakoulusta vuonna 1981 B.S. johtamisessa.

Ura: 7. heinäkuuta 1982 kuubalainen muutti Dallasiin, Texasiin, missä hän työskenteli baarimestarina ja myyjänä Your Business Software -yrityksessä, joka on yksi Dallasin varhaisimmista PC-ohjelmistojen jälleenmyyjistä. Hänet erotettiin vajaan vuoden kuluttua, kun hän tapasi asiakkaan hankkimaan uutta liiketoimintaa myymälän avaamisen sijaan. Kuuban perusti MicroSolutionsin aiempien asiakkaidesi tuella Your Business Software -sovellukseen. MicroSolutions oli alun perin ohjelmistojen jälleenmyyjä ja järjestelmäintegraattori. Yksi Kuuban suurimmista asiakkaista oli Perot Systems. Hän kasvatti yrityksen yli 30 miljoonan dollarin liikevaihtoon. Vuonna 1990 hän myi MicroSolutions Compuservelle 6 miljoonalla dollarilla. Hän nettoutti kaupasta noin 2 miljoonaa dollaria verojen jälkeen.

Vuonna 1995 kuubalainen, Chris Jaeb ja Todd Wagner perustivat Audionetin. Kaikki kolme olivat Indiana-yliopiston alumneja, ja yhtiö yhdisti molemmat kiinnostuksensa Indiana Hoosier -koripalloon ja verkkolähetyksiin. Vain yhdellä palvelimella ja ISDN-linjalla yhtiöstä tuli Broadcast.com vuonna 1998. Vuoteen 1999 mennessä yritys oli kasvanut 330 työntekijään ja 13,5 miljoonan dollarin liikevaihtoon. Vuonna 1999 Broadcast.com käynnisti ensimmäisen suoran suoratoistettavan Victoria's Secret -muotinäytöksen. Samana vuonna Yahoo! 5,7 miljardilla dollarilla Yahoo! varastossa.

Getty Images

Kuplan räjähdyksen ennustaminen: Markin kaikkien aikojen älykkäin taloudellinen liike pystyi ennakoimaan, että dotcom-kupla puhkesi lopulta. Päivänä, jolloin Broadcast-kauppa virallisesti suljettiin, Yahoon osakekurssi oli 163 dollaria osakkeelta. Kuusi kuukautta myöhemmin, kun Kuuban työsuhde päättyi, osakekohtainen hinta oli suunnilleen sama. Kuuban vankka usko Internet-kuplan puhkeamiseen sai hänet myymään 100% Yahoo-osakkeistaan ​​heti, kun hän oli lukittu. Tämä siirto toi Markalle käteisenä 2,5 miljardia dollaria. Seuraavan puolentoista vuoden aikana kuplan lopulta räjähtäessä Yahoon osakekurssi liukui 100: sta 70: een 50: een 30. Lokakuuhun 2001 mennessä Yahoo saavutti kaikkien aikojen alimman tason, 8,11 dollaria osakkeelta. Se on 95%: n lasku verrattuna 163 dollariin osakkeesta, kun kuubalainen myi. Toisin sanoen, Markin 2,5 miljardin dollarin arvoinen osake olisi voinut olla jopa 125 miljoonan dollarin arvoinen. Silti mukava omaisuus, mutta ei tarpeeksi NBA-joukkueen, elokuvastudion, kaapeliverkon, yksityisten suihkukoneiden ostamiseen ...

Dallas Mavericks: Mark osti Dallas Mavericksin Ross Perotilta 285 miljoonalla dollarilla vuonna 2000. Nykyään joukkueen arvo on konservatiivisesti 2 miljardia dollaria. Mark on ainoa omistaja. Mavericks voitti vuoden 2011 NBA-mestaruuden.

Maamerkiteatterit: 24. syyskuuta 2003 Kuuban osti Landmark Theatres, 58 art-house -elokuvateatteriketju.

Hain säiliö : Mark on ollut yksi Shark Tankin pääisänistä kaudesta 2 lähtien. Kolme parasta kauppaa, jonka Kuuban on tehnyt Shark Tankista, näkivät hänen sijoittavan vähintään miljoona dollaria. Nämä tarjoukset ovat kymmenen kolmekymmentäyksi tuotantoa, Rugged Maniac Obstacle Race ja BeatBox Beverages. Shark Tankin arvosanat ovat nousseet siitä lähtien, kun Kuuban liittyi näyttelyyn vuonna 2011. Lisäksi Shark Tank on voittanut kolme Primetime Emmy -palkintoa erinomaisesta rakenteellisen todellisuuden ohjelmasta, kun taas Kuuba on ollut osa sitä. Vuodesta 2018 kuubalainen oli toiseksi rikkain kaikista haiista, jotka esiintyivät näyttelyssä.

Amazonin vaakuna : Mark ilmoitti syyskuussa 2019, että hänellä on lähes miljardin dollarin arvoinen Amazon-osakekanta. Se on hänen suurin osakekanta. Netflix on hänen mukaansa toiseksi suurin osakekanta.

Henkilökohtainen Elämä : Guinnessin ennätysten kirja hyvittää Kuuballe `` suurimman yksittäisen verkkokauppatapahtuman '', kun hän maksoi 40 miljoonaa dollaria Gulfstream V -suihkukoneestaan ​​lokakuussa 1999.

Hänen isoisänisänsä muutti perheen sukunimen Chabeniskysta kuubalaiseksi, kun hänen perheensä muutti Venäjältä Ellis Islandin kautta.

Syyskuussa 2002 kuubalainen meni naimisiin Tiffany Stewartin kanssa yksityisessä seremoniassa Barbadosilla. Heillä on kaksi tytärtä: yksi syntynyt vuonna 2003, toinen vuonna 2006 ja poika, joka syntyi vuonna 2010.

Vuonna 2003 Kuuban perusti Fallen Patriot Fundin Irakin sodan aikana tapettujen tai loukkaantuneiden Yhdysvaltain armeijan perheiden auttamiseksi.

Kesäkuussa 2015 Kuuban lahjoitti 5 miljoonan dollarin lahjoituksen Bloomingtonin Indianan yliopistolle '' Mark Cuban Sports Media and Technology Center '' -keskukseen, joka rakennetaan kokoussaliin, koulun koripallohalliin.

Kiinteistöt: Mark ja hänen perheensä asuvat 24 000 neliön jalkaisessa kartanossa Dallasissa.

Joulukuussa 2018 Kuuban maksoi 19 miljoonaa dollaria Kalifornian rannan kartanosta. Se oli kallein myynti Laguna Beachin ylellisessä Montage Residences -yhteisössä vuonna 2018. 7867 neliömetrin kodissa on kuusi makuuhuonetta, seitsemän ja kolme neljäsosaa kylpyhuonetta, uima-allas ja ikkunoiden seinät, jotka avautuvat ulkotilaan ja selkeät näkymät rannalle ja merelle.

Mark Kuuban nettovarallisuus

Mark Cuban

Nettovarallisuus: 4,5 miljardia dollaria
Syntymäaika: 1958-07-31
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 2 tuumaa (1,9 m)
Ammatti: Yrittäjä, liikemies, elokuvantuottaja, näyttelijä, sijoittaja, televisio-tuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu