Mark Hamill Nettovarallisuus

Kuinka paljon Mark Hamill on arvoinen?

Mark Hamill Nettovarallisuus: 18 miljoonaa dollaria

Mark Hamill Nettovarallisuus ja palkka: Mark Hamill on amerikkalainen näyttelijä, tuottaja, kirjailija ja ohjaaja, jonka nettovarallisuus on 18 miljoonaa dollaria. Vaikka Mark Hamill tunnetaan parhaiten Luke Skywalkerin roolista Tähtien sota -elokuvissa, hän vei myöhemmin itselleen vaikuttavan uran näyttelijänä pääasiassa näyttämöteosten ja ääninäyttelijöiden kautta.

Aikainen elämä: Mark Richard Hamill syntyi 25. syyskuuta 1951 Oaklandissa Kaliforniassa. Hänen äitinsä ja isänsä, Yhdysvaltain laivaston kapteeni, kasvattivat hänet roomalaiskatolisessa kotitaloudessa kuuden sisaruksen rinnalla. Isän työn luonteen vuoksi perhe muutti usein. Mark Hamill osallistui kouluihin Virginiassa, Kaliforniassa ja Japanissa. Myöhemmin hän valmistui lukiosta Japanissa ja osallistui Los Angeles City Collegeen opiskelemaan näyttelijöitä.

Varhainen näyttelijäura: Mark Hamill aloitti television. Hän koki varhaisen menestyksen toistuvalla roolilla saippuaoopperassa Yleissairaala . Hän varasi myös johtavan roolin kutsutussa komediasarjassa Texas Wheelers, vaikka se peruutettiin vain 4 jakson jälkeen. Hän meni vierailevaan tähtiin useissa muissa televisio-sarjoissa, mukaan lukien Bill Cosby Show , Partridge-perhe, ja Yksi päivä kerrallaan . Lisäksi Hamill esiintyi useissa televisio-elokuvissa ennen kuin hän varasi roolinsa Tähtien sota-franchising-palveluun.

Tähtien sota: Vaikka Mark Hamill oli aiemmin varannut johtavan roolin tv-sarjassa Kahdeksan riittää , hän onnistui pääsemään irti sopimuksestaan ​​ja ottamaan roolin paljon jännittävämmässä projektissa: tieteiselokuva nimeltä Tähtien sota . Vaikka kukaan ei voinut odottaa kuinka suosittua elokuvan franchisingista tulisi, Mark Hamill uskoi projektiin alusta alkaen. Ensimmäinen elokuva julkaistiin vuonna 1977, ja Hamillista tuli yön aikana yksi maailman suurimmista tähdistä.

Ohjaaja George Lucas oli niin epävarma elokuvan mahdollisesta menestyksestä, että hän päätti tehdä matkan Havaijille, kun se ensi-iltansa. Katsottuaan hotellihuoneestaan ​​lähetetyn uutisen valtavista ihmisjoukoista, jotka odottivat hänen elokuvansa katsomista, se lopulta upposi: Hänestä oli tullut hyvin rikas mies. Mark Hamill ja kaikki muut näyttelijät ansaitsivat myös menestyksen, ja kävi selväksi, että Tähtien sota -franissilla oli valoisa tulevaisuus.

Mark Hamillilla oli myös edessään valoisa tulevaisuus, ja hän esiintyi elokuvan kahdessa jatko-osassa: Tähtien sota: Episodi V: Imperiumi iskee takaisin ja Tähtien sota: Jakso VI: Jedien paluu . Alkuperäinen elokuva nimettiin taannehtivasti Tähtien sota: Jakso IV: Uusi toivo ja julkaistiin uudelleen teattereissa. Alkuperäinen trilogia keräsi yhdessä yli 1,8 miljardia dollaria. Molemmista jatko-osista Mark Hamill voitti Saturn-palkinnon parhaana näyttelijänä. Ensimmäisen elokuvan kuvaamisen aikana Mark Hamill joutui vakavaan auto-onnettomuuteen, joka vaati hänen rikkoutuneen nenänsä leikkausta.

Vaikka Hamill ei osallistunut esielokuviin (jaksot I, II ja III), hän palasi Tähtien sota -universumiin vuonna 2014, kun hän ilmaisi Darth Banen hahmon animaatiosarjassa. Kloonisodat . Hänen ääninäyttelytaitonsa ansaitsivat hänelle päiväsaikaan Emmy-palkinnon.

Vuonna 2015 hän palasi jälleen Tähtien sotaan, kun Disney hankki oikeudet Tähtien sota -sarjaan. Vaikka Hamill teki vain lyhyen pienoiskuvan Voima herää , hänellä oli paljon suurempi rooli Viimeinen jedi ja Skywalkerin nousu. Huolimatta siitä, että hän oli mukana elokuvissa, Hamill vihjasi usein olevansa tyytymätön luovaan prosessiin, joka ympäröi Disneyn Star Wars -elokuvien tuotantoa. Hän ei koskaan kritisoinut elokuvia räikeästi, mutta hänen todelliset taustalla olevat tunteensa olivat usein selvästi nähtävissä eri haastattelujen aikana.

Tähtien sota -palkka / tulos : Markuksen palkka vuoden 1977 A New Hope -pelissä oli 650 000 dollaria. Se on sama kuin noin 2,5 miljoonaa dollaria tänään. Peruspalkan lisäksi Markille ja muille tärkeimmille näyttelijöille annettiin kullekin 1/4 prosentin leikkaus elokuvan taustavoitoista, mikä ajan mittaan muuttuisi valtaviksi odottamattomiksi sen jälkeen, kun elokuva teki yli 700 miljoonaa dollaria 11 miljoonan dollarin budjetistaan.

Vuosikymmeniä myöhemmin Mark ansaitsi kymmeniä miljoonia palatessaan franchising-palveluun. Hänen hetkellisistä cameo-esiintymisistään vuoden 2015 The Force Awakens -tapahtumassa Mark ansaitsi 3 miljoonaa dollaria. Se on yksi korkeimmista palkkapäivistä näyttelijän koskaan ansaitseman todellisen kameran ajan määrälle.

Gareth Cattermole / Getty Images

Tähtien sota: Tärkein este Mark Hamillille hänen läpimurtoroolinsa jälkeen Star Warsissa oli se, että liian monet ihmiset tunnistivat hänet Luke Skywalkeriksi. Mark Hamill oli hyvin tietoinen tästä vaarasta ja yritti 'rikkoa muotin' esiintymisillä elokuvissa, kuten Corvette Summer, Iso punainen , Yö, jonka valot menivät Georgiassa, ja Britannia-sairaala .

Hamill löysi kuitenkin todellisen 'tyhjän taulun' teatterimaailmasta. 80-luvulla hänestä tuli vakiintunut Broadway-näyttelijä, jolla oli joukko hyvin vastaan ​​otettuja rooleja. Hän esiintyi näytelmissä kuten The Elephant Man, Harrigan 'N Art, Huonepalvelu, The Nerd, ja Amadeus. Kun Amadeus muutettiin elokuvaksi, Hamill kuuli pääroolin toivoen uudestaan ​​teatteriesitystään. Studion johtaja kertoi ohjaajalle, että 'en halua Luke Skywalkeria tässä elokuvassa', ja Hamill menetti roolin.

Seuraavan Hamill-uran aikana hän palasi elokuviin ja televisioon useilla rooleilla. Hän esiintyi elokuvissa kuten Slipstream, Midnight Ride, The Damned Village, Jay ja Silent Bob Strike Back, ilmassa, Sushi Girl, Kingsman: The Secret Service, ja Ihmisen kanssa . Hän esiintyi myös televisio-ohjelmissa, kuten Alfred Hitchcock esittelee, Salama, Saturday Night Live, 3. rock auringolta, Chuck ja Rikolliset mielet .

Äänitoiminta: Luke Skywalkerin roolin lisäksi Mark Hamill on kuuluisin DC: n sarjakuvamaailman Jokerin hahmon ilmaisemisesta. Hän esitti ensin Jokerin vuonna 1992 Batman: Animaatiosarja . Tämä menestys sai hänet uusimaan roolinsa legendaarisena roistona useissa animaatioissa ja videopeleissä, mukaan lukien Batman Beyond, Justice League, Megan Batman & Robinin seikkailut , Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City , ja monet muut.

Jokerina toimivan ääniroolinsa ulkopuolella Mark Hamill on työskennellyt useissa muissa projekteissa ääninäyttelijänä, mukaan lukien animoitu Hämähäkkimies sarja, Täysin vakoojat, Avatar: Viimeinen lentosuuntaaja, Darksiders , ja paljon muuta. Mark Hamill on tullut erityisen tunnetuksi roistojen pelaamisesta ääninäyttelijänä.

Henkilökohtainen elämä: Vaikka Mark Hamill päivitti hänen Yleissairaala näyttelijä Anne Wyndham, hän lopulta meni naimisiin hammashygienistin Marilou Yorkin kanssa. Naimisiin Yorkin kanssa vuonna 1978 hänellä ja hänen vaimollaan oli kolme lasta.

Mark Hamill Nettovarallisuus

Mark Hamill

Nettovarallisuus: 18 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 25. syyskuuta 1951 (69 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,75 m)
Ammatti: Näyttelijä, ääninäyttelijä, elokuvantuottaja, kirjailija, elokuvaohjaaja, televisio-tuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Mark Hamill Ansiot

  • Tähtien sota: 650 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu