Mark Harmon Net Worth

Kuinka paljon Mark Harmon on arvoinen?

Mark Harmonin nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria

Mark Harmonin palkka

525 dollaria tuhatta jaksoa kohden

Mark Harmon nettovarallisuus: Mark Harmon on amerikkalainen näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 100 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan ​​CBS: n NCIS-rikostutkintasarjassa. Hän ansaitsee 525 000 dollarin palkan NCIS-jaksoa kohden. Se toimii 12,6 miljoonaan dollariin 24 jakson kaudella. Mark Harmon ansaitsee tuottajahyvityksillä ja syndikaatiorojaluksilla jatkuvasti yli 20 miljoonaa dollaria vuodessa.

Varhainen elämä ja uran alku: Thomas Mark Harmon syntyi Burbankissa Kaliforniassa 2. syyskuuta 1951. Hänen isänsä Tom Harmon oli Heisman Trophy -palkittu jalkapalloilija ja lähetystoiminnan harjoittaja, ja hänen äitinsä Elyse Knox oli näyttelijä, malli, suunnittelija ja taiteilija. Harmon on perheen nuorin kolmesta lapsesta. Hänen vanhimmat sisarensa ovat edesmennyt näyttelijä Kristin Nelson sekä näyttelijä ja malli Kelly Harmon.

Hän osallistui lukioon Harvard-Westlake Schoolissa Los Angelesissa. Valmistuttuaan hän ansaitsi liitännäistutkinnon Pierce Collegessa, jossa hän pelasi myös jalkapalloa. Siellä ollessaan hän sai tarjouksia pelata jalkapalloa useilla suurilla korkeakoulujen jalkapallo-ohjelmilla ja lopulta päätti osallistua ja pelata UCLA: ssa Oklahoman yli. Siirtyessään Kalifornian yliopistoon Los Angelesiin hän pelasi Bruinsin joukkueessa lähtöpelaajana vuosina 1972 ja 1973.

Yliopiston jälkeen Harmon harkitsi uransa jatkamista mainonta- tai lakimiehenä ja aloitti uransa kauppayrityksenä, mutta lopulta päätti toimia näyttelijänä. Jotkut hänen ensimmäisistä rooleistaan ​​näyttelijänä olivat esimerkiksi Ozzien tytöt, Adam-12, Poliisinainen ja Hätä! vuonna 1975. Hän työskenteli myös kahdessa projektissa tuottaja / luoja Jack Webbin kanssa: 905-Wild, takaoven pilotti sarjalle, jota ei myyty) ja Sam (1978) lyhytikäinen sarja LAPD-upseerista. ja hänen K-9-kumppaninsa. Noin tuolloin Harmon sai Emmy-ehdokkuuden minisarjan erinomaisesta naisosasta tai elokuvasta roolistaan ​​televisioelokuvassa Eleanor ja Franklin: Valkoisen talon vuodet (1977).

Televisio- ja elokuvaura: Harmonin ura jatkoi kasvuaan 1980-luvulla, ja hän saavutti laajemman tunnustuksen, kun hän sai säännöllisen roolin prime time saippuaoopperassa 'Flamingo Road' vuonna 1980. Kun se peruutettiin kahden kauden jälkeen, hän oli silloin Dr. Robert Caldwell St. Muualla vuonna 1983. Hän esiintyi tohtori Caldwellina lähes kolme vuodenaikaa, ennen kuin hän lähti näyttelystä vuoden 1986 alussa. Yksi hänen uransa huippupisteistä tuli tammikuussa 1986, jolloin People Magazine nimitti hänet Sexiest Man Alive. Hän esiintyi elokuvissa 'Stealing Home' ja 'The Presidio' vuonna 1988. Hänen elokuvansa eivät kuitenkaan saaneet hänelle paljon tunnustusta. Sen sijaan hänen televisioprojektinsa olivat paljon onnistuneempia. 1980-luvun lopulla hän esiintyi lukuisissa televisio-elokuvissa, kuten 'Prince of Bel Air' (1986), 'The Deliberate Stranger' (1986) ja 'After the Promise' (1987).

Hannes Magerstaedt / Getty Images

Vuosina 1991-1993 Harmon palasi säännöllisiin televisiorooleihin NBC-sarjassa 'Reasonable Doubts', pääosissa Chicagon poliisin etsivä Dickie Cobb kahden vuoden ajan. Sitten hän esiintyi ABC-sarjassa Charlie Grace yhden kauden vuonna 1995 ja yhtyeen lääketieteellisessä näyttelyssä Chicago Hope vuosina 1996–2000. Harmon liittyi The West Wing -esitykseen toukokuussa 2002 soittaen salaisen palvelun agentti Simon Donovania erityinen nelikerroksinen kaari. Tämä kuva ansaitsi hänelle toisen Emmy-ehdokkuuden, tarkalleen 25 vuotta sen jälkeen, kun hän sai ensimmäisen ehdokkuuden. JAG- ja NCIS-ohjelmien luoja Donaldn P.Bellisario vaikutti Harmonin West Wing -esitykseen ja palkkasi hänet kuvaamaan NCIS-agentin Leroy Jethro Gibbsin luonnetta. Gibbsin hahmo esiteltiin vierailevana tähtinä kahdessa JAG-jaksossa huhtikuussa 2003, ja sitten saman vuoden syyskuussa Harmon alkoi pääosissa Gibbsinä CBS-draamassa NCIS. Vuodesta 2020 lähtien 'NCIS' on toiseksi pisimmän käsikirjoitettu, animoimaton yhdysvaltalainen televisio-sarja, joka on edelleen esillä, ja Harmon on esiintynyt agentti Gibbsinä koko sen ajan, kun se on ollut suorana. Hän aloitti myös tuottajan ja vastaavan tuottajan näyttelyssä vuonna 2008. NCIS-työstään Harmon on saanut kuusi People's Choice Awards -ehdoketta ja voittanut TV-suosikkirikosnäyttelijän vuonna 2017.

Muu uratoiminta: Harmon on esiintynyt useissa näyttämöteoksissa Los Angelesissa ja Torontossa. Hän esiintyi Wrestlersin ja The Wagerin tuotannoissa Cast-teatterissa LA: ssa. 1980-luvun loppupuolella hän oli myös näyttelyn avainvaihto Kanadassa. Lisäksi hän on esiintynyt vaimonsa Pam Dawberin kanssa useissa rakkauskirjeiden näytelmissä.

Vuonna 2014 Harmon perusti tuotantoyhtiön Wings Productions työskentelemään ja tuottamaan show'n NCIS: New Orleans. Vuonna 2018 hän otti myös tuottajan roolin uudelle CBS-sarjalle, joka perustuu kirjailija John Sandfordin myydyimpiin Prey-romaanisarjoihin.

Henkilökohtainen elämä: Harmon meni naimisiin näyttelijä Pam Dawberin kanssa 21. maaliskuuta 1987. Heillä on yhdessä kaksi poikaa, Sean Thomas Harmon (s. 1988) ja Ty Christian Harmon (s. 1992). Harmonin sisar Kristin oli naimisissa Ricky Nelsonin kanssa, ja hän on näyttelijä Tracy Nelsonin ja laulajien Matthew ja Gunnar Nelsonin setä rock-duo Nelsonista. Hän jätti veljenpoikansa Samin huoltajuuden sillä perusteella, että hänen sisarensa Kristin ei kyennyt hyvään vanhemmuuteen, vaikka hän myöhemmin hylkäsi tarjouksen. Hänen toinen sisarensa Kelly oli naimisissa automagnaatin John DeLoreanin kanssa.

Mark Harmon Net Worth

Mark Harmon

Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria
Palkka: 525 dollaria tuhatta jaksoa kohden
Syntymäaika: 2. syyskuuta 1951 (69 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,83 m)
Ammatti: Näyttelijä, television tuottaja, puusepäntyöt, hengenpelastaja, televisio-ohjaaja, elokuvatuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Mark Harmon -tulot

  • NCIS 325 000 dollaria / jakso
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu