Mark Wahlberg Net Worth

Kuinka paljon Mark Wahlberg on arvoinen?

Mark Wahlbergin nettovarallisuus: 300 miljoonaa dollaria

Mark Wahlberg Nettovarallisuus: Mark Wahlberg on amerikkalainen näyttelijä, räppäri ja malli, joka räjähti ensimmäistä kertaa näyttelijänä nimellä Marky Mark 1990-luvulla. Sittemmin hän on siirtynyt erittäin menestyväksi yrittäjäksi, sijoittajaksi ja viihdetuottajaksi.

Kirjoittamisen jälkeen Mark Wahlbergin nettovarallisuus on 300 miljoonaa dollaria.

Varhainen elämä ja uran alku:

Mark Robert Michael Wahlberg syntyi 5. kesäkuuta 1971 Dorchesterissa, Bostonissa, Massachusettsissa. Hän on nuorin yhdeksästä lapsesta. Hän oli levoton nuori, joka 16-vuotiaana tuomittiin kahdeksi vuodeksi vankilaan sen jälkeen, kun hän oli syyllistynyt törkeään pahoinpitelyyn kahden vietnamilaista miestä vastaan ​​vuonna 1988. Hän päätyi vasta 45 päivään rangaistukseen. Hän oli myös osallisena hyökkäyksissä afrikkalaisamerikkalaisia ​​lapsiryhmiä vastaan, joihin liittyi rotuepiteettien huutamista.

Wahlberg aloitti musiikillisen uransa räppärinä Marky Mark seuraten vanhemman veljensä Donnie Wahlbergin jalanjälkiä, joka oli poikabändin New Kids on the Block jäsen. Alun perin Mark Wahlberg oli myös osa ryhmää 13-vuotiaana, mutta lopetti muutaman kuukauden kuluttua. Kun Wahlberg vapautettiin vankilasta, hänen veljensä Donnie auttoi häntä palaamaan musiikkiliiketoimintaan tuottaen Marky Markin debyyttialbumin. Marky Markin vuoden 1991 single 'Good Vibrations', 'Music for the People' -albumilta, oli numero yksi Mainostaulu Kuuma 100 ja myöhemmin meni platinaa. Hänen toinen levynsä ei ollut yhtä menestyksekäs, mutta ansaitsi hänelle fanikunnan ja maineen pudottamalla housut julkisesti. Vuonna 1992 Wahlberg rekrytoitiin Calvin Kleinin alusvaatteiden malliksi, ja hänen kuvansa näkyi tunnetusti Times Squaren mainostaululla suuren osan vuotta.

Mark Wahlberg Net Worth

Via Getty Images

Näyttelijäura:

Näyttelijän debyyttinsä jälkeen TV-elokuvassa The Substitute (1993) Wahlberg pudotti Marky Mark -monikerin. Hän debytoi valkokankaalla elokuvassa Renaissance Man (1994), mutta vasta 1995 hänen elokuvassaan The Basketball Diaries Leonardo DiCaprion rinnalla hän alkoi kiinnittää kriitikoiden huomiota. Wahlbergin ensimmäinen pääelokuva roolissa oli Pelko (1996), ja hänen elokuvansa Boogie Nights (1997) ja Kolme kuningasta (1999) ansaitsivat hänelle edelleen kiitosta.

2000-luvulla Wahlberg teki harppauksen suuriin budjettitoimintaelokuviin, kuten 'Täydellinen myrsky' (2000), 'Apinoiden planeetta' (2001) ja 'Italialainen työ' (2003).

Hänen esityksensä Martin Scorsesen trillerisessä The Departed (2006) ansaitsi hänelle Oscar-ehdokkuuden parhaaksi naispuoliseksi näyttelijäksi, Golden Globe -ehdokkuuden näyttelijän parhaaksi esitykseksi ja Kansallisen elokuvakriitikon seuran parhaan naissivuosan palkinnon. Muita merkittäviä elokuvia, joissa hän on esiintynyt, ovat The Happening (2008), The Lovely Bones (2009), hittikomediat Ted (2012) ja Ted 2 (2015), Lone Survivor (2013) , 'Transformers: Age of Extinction' (2014), 'Daddy's Home' (2015), 'Deepwater Horizon' (2016), 'Transformers: The Last Knight' (2017) ja 'Instant Family' (2018).

A-listan näyttelijän lisäksi Wahlberg on myös menestyvä tuottaja, joka toimii tuottajana monissa elokuvissa, joissa hän esiintyy. Hän toimi HBO-sarjan Entourage (2004-2011), joka on löyhästi perustuva tuottaja, tuottajana. omista kokemuksistaan ​​Hollywoodissa. Hän on myös HBO-sarjojen Boardwalk Empire, Ballers ja How to Make It in America vastaava tuottaja. Entouragen tuottajana hän ansaitsi 3 miljoonaa dollaria vuodessa.

Näyttelijänä hän voi helposti antaa 10 miljoonan dollarin käskyn esiintyä elokuvassa, mutta yleensä hyväksyy matalammat palkat vastineeksi taustayksikön osakkeista.

Wahlberg aiheutti kiistoja, kun hän sai 1,5 miljoonan dollarin palkan elokuvasta 'Kaikki rahat maailmassa', kun taas naispuolinen tähti Michelle Williams sai alle 1000 dollaria työstään. He olivat joutuneet kuvaamaan elokuvan osia uudelleen sen jälkeen, kun näyttelijä Kevin Spacey erotettiin tuotannosta seksuaalisen häirinnän syytösten jälkeen. Vastauksena Wahlberg lahjoitti rahat Time's Up Legal Defence Fund -rahastolle, joka auttaa kattamaan seksuaalista häirintää työpaikalla kokeneiden ja Time's Up -liikkeen yhteydessä esille tulleiden naisten oikeudelliset kulut.

Hyväksynnät ja muut hankkeet:

Kuuluisan vuoden 1992 Calvin Klein -kumppanuutensa lisäksi Wahlberg on toiminut myös tuotemerkin suurlähettiläänä useille muille tuotemerkeille, mukaan lukien terveys- ja ravintomerkki GNC, jossa hän mainosti Marked-urheiluravintolisien sarjaa. Hän allekirjoitti myös sopimuksen AT&T: n kanssa maaliskuussa 2017, jonka mukaan heidän tiedottajaansa on 10 miljoonaa dollaria.

Wahlberg omistaa yhdessä veljensä Donnie ja Paulin kanssa hampurilaisketjun Whalburgers. Wahlberg-perhe esiintyi todellisuussarjassa, joka perustui ketjuun, joka näytettiin A&E: ssä tammikuusta 2014 heinäkuuhun 2019. Heinäkuussa 2013 Wahlbergistä tuli osaomistaja Barbadosissa sijaitsevassa krikettitiimissä. Vuonna 2015 hän rekrytoi räppäri Sean 'Diddy' Combsin ja miljardööri-sijoittaja Ron Burklen sijoittamaan Aquahydrate -nimiseen pullotettua vettä tuottavaan yritykseen. Hän on myös Performance Inspired -urheiluyrityksen perustaja. Vuonna 2017 hän osallistui 6 miljoonan dollarin rahoituskierrokseen Sneaker-jälleenmyyntimarkkinoille StockX. Vuonna 2018 Wahlberg ja liikekumppani Jay Feldman ostivat Chevy-jälleenmyyjän Ohioon Columbukseen. Jälleenmyyjä nimettiin uudelleen Mark Wahlberg Chevroletiksi. Maaliskuussa 2019 Wahlberg osti osuuden F45-kuntosarjasta.

Henkilökohtainen elämä:

Wahlberg meni naimisiin mallin Rhea Durhamin kanssa vuonna 2009, vaikka he olivat päivätty vuodesta 2001. Yhdessä heillä on neljä lasta.

Kiinteistöt:

Vuonna 2001 Mark maksoi 4,95 miljoonaa dollaria kodista Beverly Hillsissä. Hän listasi tämän myytävän kodin vuonna 2015 hintaan 30 miljoonaa dollaria. Huhtikuussa 2018 Wahlberg myi kodin 12,4 miljoonalla dollarilla.

Nykyään hänen ensisijainen asuinpaikkansa on aivan upea tila Beverly Hillsin aidatulla Beverly Park -yhteisössä. Wahlberg ja hänen vaimonsa ostoivat toukokuussa 2009 yhden Beverly Parkin viimeisistä jäljellä olevista rakentamattomista eristä 8,25 miljoonalla dollarilla. Istuen 6 hehtaarin alueelle, hän palkkasi kuuluisan arkkitehdin Richard Landryn suunnittelemaan siitä, mistä tuli lievästi naurettava (hyvällä tavalla) 30000 neliömetrin päärakennus. Pelkästään rakennuskustannukset ylittivät todennäköisesti 20 miljoonaa dollaria pohjoiseen. Lopputuotteessa on golfkenttä, koripallokenttä, iso uima-allas, elokuvateatteri ja paljon muuta.

Yhteenveto:

Mark Walhbergin nettovarallisuus on 300 miljoonaa dollaria. Alun perin hän sai mainetta räppärinä, joka tunnetaan nimellä Marky Mark. Lopulta hänestä tuli erittäin kysytty näyttelijä, tuottaja ja yrittäjä. Mark yhdessä perheenjäsenten kanssa ovat Wahlburgers-ravintolaketjun perustajia.

Mark Wahlberg Net Worth

Mark Wahlberg

Nettovarallisuus: 300 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 5. kesäkuuta 1971 (49 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,73 m)
Ammatti: Elokuvatuottaja, näyttelijä, malli, muusikko, räppäri, televisiotuottaja, laulaja, elokuvan säveltäjä, lauluntekijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021

Mark Wahlberg Ansiot

  • Kehitä 3 000 000 dollaria vuodessa päätuottajana
  • Totuus Charlieesta 10 000 000 dollaria
  • Apinoiden planeetta 8 000 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu