Marlo Thomas Net Worth

Kuinka paljon Marlo Thomas Worth on?

Marlo Thomas Net Worth: 150 miljoonaa dollaria

Marlo Thomas Net Worth: Marlo Thomas on amerikkalainen näyttelijä, tuottaja ja sosiaalinen aktivisti, jonka nettovarallisuus on 150 miljoonaa dollaria. Se on yhdistetty nettovarallisuus aviomiehensä kanssa vuodesta 1980, talk show -persoonallisuus Phil Donahue . Marlo Thomas tunnetaan parhaiten näyttelijätyössään erilaisissa televisio-sarjoissa, kuten 'Tuo tyttö' ja 'Vapaa olla ... Sinä ja minä'. Viihdeuransa lisäksi Marlo Thomas on noussut merkittäväksi hyväntekeväisyyteen ja ollut mukana monissa hyväntekeväisyysjärjestöissä.

Aikainen elämä: Marlo Thomas syntyi Detroitissa Michiganissa 21. marraskuuta 1937. Hänen perheensä oli vahvasti mukana viihdeteollisuudessa, koska hänen isänsä oli koomikko. Myöhemmin hän esiintyi isänsä rinnalla Dick Powellin Zane Grey -teatterin jaksossa. Hänen veljestään tuli myöhemmin elokuvantuottaja. Marlo Thomas on kotoisin italialaisista ja libanonilaisista. Thomas kasvatettiin Beverly Hillsissä Kaliforniassa ja hän opiskeli Etelä-Kalifornian yliopistossa, jossa hän sai opettajan tutkinnon.

Ura: Marlo Thomas jatkoi näyttelijänuraa nuoresta iästä lähtien, ja hänet palkittiin useilla rooleilla erilaisissa televisio-sarjoissa. Hänen varhaisimmat roolinsa olivat näyttelyissä, kuten Ben Casey, My Favorite Marsian ja Bonanza. Hänen läpimurtonsa tapahtui, kun hänet valettiin hyvin vastaan ​​näytelmään 'Barefoot in the Park' vuonna 1965. Hän esitti näytelmän Lontoossa ja myöhemmin hänet valettiin Broadwayn tuotannossa.

Toinen tärkeä läpimurto Thomasille tuli, kun hänet asetettiin pääosaan Tuohon tyttöön. Show oli yksi ensimmäisistä, joka keskittyi naispäähenkilöön, joka ei asunut vanhempiensa kanssa. Se kertoi tarinan nuoresta, tulevasta näyttelijästä, joka kamppailee pääsemään New Yorkiin. Näyttely oli uskomattoman onnistunut ja kesti vuosina 1966-1971.

Kirjoitettuaan vuonna 1972 lastenkirjan nimeltä 'Vapaa olla ... Sinä ja minä' Marlo Thomas loi tarinan perusteella useita televisioerikoisuuksia. Hän julkaisi myös lasten musiikkialbumin nimeltä Marlo Thomas and Friends: Thanks and Giving All Year Long. Tuon tytön päättymisen jälkeen hän esiintyi edelleen monenlaisissa televisio-ohjelmissa ja elokuvissa. Vuonna 2015 hän esiintyi Broadwayn näytelmässä Clever Little Lies.

Henkilökohtainen elämä: Marlo Thomasilla oli pitkät suhteet näytelmäkirjailijaan, käsikirjoittajaan ja sarjakuvapiirtäjään Herb Gardneriin. Hänestä tuli äiti Harb Gardnerin viidelle lapselle edellisestä avioliitosta.

Vuonna 1977 Marlo esiintyi vieraana päiväkeskustelussa 'Donahue'. Marlo ja Phil kertoivat rakastuneiden ensi silmäyksellä. He menivät naimisiin toukokuussa 1980. Hänestä tuli äiti Philin viidelle lapselle edellisestä avioliitosta.

Filantropia: Huomattava osa Marlo Thomasin urasta on muodostunut hyväntekeväisyystyöstä. Vuonna 1973 hän auttoi perustamaan Yhdysvaltoihin ensimmäisen naisrahaston, Ms. Foundation for Womenin. Hän toimi myös St. Jude -lastentutkimussairaalan kansallisena tiedotusjohtajana ja lahjoitti sairaalalle rojalteja erilaisista lastenkirjoista ja albumeista.

Palkinnot: Näyttelijän uransa aikana Marlo Thomas on voittanut viisi Emmy-palkintoa, kultaisen maapallon ja Grammyn. Hän voitti Grammy-palkinnon lastenalbumistaan. Lisäksi Marlo Thomas on saanut tunnustusta työstään naisten kuvaamisen muuttamiseksi elokuvissa ja televisiossa. Näistä saavutuksista hänelle myönnettiin Women in Film Lucy -palkinto.

Filantrooppisesta työstään Marlo Thomas voitti Peabody-palkinnon. Hänet palkittiin myös presidentin vapausmitalilla vuonna 2014.

Kiinteistöt : Vuonna 1986 Phil ja Marlo ostivat 17 huoneen kodin Westport Connecticutista julkistamattomalla hinnalla. Vuonna 1988 he maksoivat vajaat 7 miljoonaa dollaria 7 hehtaarin suuruisesta kiinteistöstä. He myivät yhdistetyn kiinteistön rahoittajalle vuonna 2006 25 miljoonalla dollarilla. Samana vuonna he ostivat parin vierekkäin paketteja aivan entisen kartanonsa tuntematon summa. He listasivat vuonna 2012 myydyn noin 6,5 hehtaarin kiinteistön 27,5 miljoonalla dollarilla ja hyväksyivät lopulta 20 miljoonaa dollaria vuonna 2013.

Marlo Thomas Net Worth

Marlo Thomas

Nettovarallisuus: 150 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 21. marraskuuta 1937 (83 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,626 m)
Ammatti: Näyttelijä, television tuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu