Martin Lawrence Net Worth

Kuinka paljon Martin Lawrence on arvoinen?

Martin Lawrence nettovarallisuus: 110 miljoonaa dollaria

Martin Lawrence nettovarallisuus : Martin Lawrence on näyttelijä ja stand up -koomikko, jonka nettovarallisuus on 110 miljoonaa dollaria. Martin Lawrence on kerännyt nettovarallisuutensa useiden näyttelijärooliensa kautta elokuvissa ja televisiossa, sekä oman tv-sarjansa '' Martin '' ja monien standup-komediaohjelmiensa kautta.

Aikainen elämä: Martin Fitzgerald Lawrence syntyi 16. huhtikuuta 1965 Frankfortissa Saksassa amerikkalaisten vanhempien luona. Lawrence nimettiin Martin Luther Kingin, nuoremman ja John F.Kennedyn mukaan. Kun hän oli seitsemän, hänen perheensä muutti takaisin Yhdysvaltoihin ja asettui Landoveriin, Marylandiin. Hänen vanhempansa erosivat vuonna 1973. Sen jälkeen hän näki harvoin isänsä. Lawrence osallistui Eleanor Rooseveltin lukioon ja ystävälliseen lukioon.

Ura: Uransa alkaessa Lawrence kävi stand up -komediapiirissä Suur-Washington DC: n metroalueella. Hän työskenteli päivällä parittomia töitä elättääkseen itsensä. Eräänä iltana koomikko Ritch Snyder näki Lawrencen valmiustilan ja rohkaisi häntä kokeilemaan New Yorkin komedia-kohtausta. Lawrence muutti New Yorkiin ja liittyi Improvin näyttelyyn. Pian sen jälkeen hän oli kykyjenhaku-tv-sarjassa 'Star Search' Hän pääsi lopulliseen huoneeseen, mutta ei voittanut Tähtihakua. Television johtajat kuitenkin näkivät Lawrencen Tähtihausta ja heittivät hänet ensimmäiseen näyttelijärooliinsa 'Mitä tapahtuu nyt !!' Tämän näyttelyn peruuttamisen jälkeen Lawrence jatkoi pienten osien löytämistä elokuvista ja televisiosta. Hänen läpimurtonsa tapahtui, kun hän esiintyi elokuvassa 'Tee oikea asia'. Vuonna 1992 hänet käytettiin isännöimään Def Comedy Jam -tapahtumaa. Samanaikaisesti Lawrence oli pääosassa Foxin omassa komediasarjassaan Martin. Näyttely kesti vuosina 1992-1997.

Martin Lawrence oli kielletty esiintymästä Saturday Night Live -elokuvassa, kun hän isännöi näyttelyä 19. helmikuuta 1994 ja teki monologissaan karkeita huomautuksia naisten henkilökohtaisesta hygieniasta ja sukupuolielimistä. Monologi poistettiin kyseisen jakson uusinnoista.

Kun 'Martin' lähti ilmasta vuonna 1997, Lawrence jatkoi komediaelokuvien näyttämistä toiseksi pääosassa. Yksi Lawrencen tunnetuimmista elokuvista on Bad Boys -sarja, jossa hän esiintyy yhdessä Will Smithin kanssa. Ensimmäinen elokuva julkaistiin vuonna 1995, toinen vuonna 2003 ja kolmas vuonna 2020.

Henkilökohtainen elämä: Lawrence meni naimisiin Patricia Southallin, Miss Virginian osavaltiossa Yhdysvalloissa, vuonna 1995. Heidän tyttärensä Jasmine Page syntyi vuonna 1996. Lawrence ja Southhall erosivat vuonna 1997.

Hän alkoi seurustella Shamicka Gibbsin kanssa vuonna 1997. Heillä on kaksi tytärtä, Iyanna Faith (2000) ja Amara Trinity (2002). He menivät naimisiin 10. heinäkuuta 2010. Lawrence jätti avioeron Gibbsistä huhtikuussa 2012.

Sitten, vuonna 1995, Lawrence ilmoitti lentäneen väkivaltaiseen raivoon elokuvan 'Ohut linja rakkauden ja vihan välillä' kuvaamisen aikana ja joutui sairaalaan romahtamisen jälkeen.

Tammikuussa 1997 Lawrencen toinen tähti Tisha Campbell-Martin nosti häntä vastaan ​​oikeudenkäynnin väittäen seksuaalista häirintää ja hyväksikäyttöä sekä Martinin sarjassa että sen ulkopuolella. Huhtikuussa 1997 Campbell sopi oikeudenkäynnin ja palasi esiintymään sarjan kahdessa viimeisessä jaksossa.

Elokuussa 1999 Lawrence käveli 100 asteen kuumuudessa yllään raskaita vaatteita muovipuvun päällä valmistellessaan Big Momma's House -tapahtumaa. Hän romahti lämmön uupumuksesta ja oli koomassa kolme päivää. Hän melkein kuoli, kun hänen ruumiinlämpötilansa osui 107 astetta. Hänen hengitystään avusti hengityslaite, kun hän oli koomassa.

Palkan kohokohdat: Lawrence toi kotiin 6 miljoonaa dollaria vuoden 1997 elokuvasta 'Ei mitään häviä' ja 8,5 miljoonaa dollaria vuoden 1999 elokuvasta 'Elämä'. Hän ansaitsi 20 miljoonaa dollaria vuoden 1999 sinisestä juovasta. Vuonna 2001 hän ansaitsi 13 miljoonaa dollaria elokuvasta 'Mikä pahinta voi tapahtua?' Hän ansaitsi 16,5 miljoonaa dollaria vuoden 2001 Black Knight -elokuvasta, 20 miljoonaa dollaria vuoden 2003 Kansallisesta turvallisuudesta ja 20 miljoonaa dollaria vuoden 2003 Bad Boys II -elokuvasta.

Kiinteistöt: Vuosien ajan Lawrence omisti suuren kartanon Beverly Hillsin Beverly Park -alueella. Siellä hän ja Gibbs pitivät häät. Heidän avioeronsa jälkeen talo oli vuokrattavissa 200 000 dollarilla kuukaudessa kesäkuussa 2012. Vuonna 2013 kiinteistö osui markkinoille 26,5 miljoonalla dollarilla. Lopulta hän myi sen Los Angelesin kiinteistökehittäjälle Bruce Makowskylle 17,2 miljoonalla dollarilla. Lawrence osti sitten kodin Kalifornian Encinossa 6,63 miljoonalla dollarilla. Hänellä on myös maatila lähellä Purcellvillea Virginiassa.

Martin Lawrence Net Worth

Martin Lawrence

Nettovarallisuus: 110 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 16. huhtikuuta 1965 (55 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 7 tuumaa (1,71 m)
Ammatti: Koomikko, käsikirjoittaja, näyttelijä, elokuvaohjaaja, elokuvantuottaja, muusikko, televisiotuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Martin Lawrence -tulos

Napsauta laajentaaksesi
  • Bad Boys II 20000000 dollaria
  • Kansallinen turvallisuus 20 000 000 dollaria
  • Musta ritari 16.500.000 dollaria
  • Mikä on pahinta, mitä voi tapahtua? 13 000 000 dollaria
  • Mikään menettää 6 000 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu