Martin Sheen Nettovarallisuus

Paljonko Martin Sheen arvoinen on?

Martin Sheen nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria

Martin Sheen nettovarallisuus ja palkka : Martin Sheen on amerikkalainen näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 60 miljoonaa dollaria. Palkittu näyttelijä sekä elokuvasta että televisiosta, Martin Sheen tuli ensin laajalti tunnetuksi BAFTA-ehdokkaasta roolistaan ​​Apocalypse Now -elokuvassa. Hänet tunnetaan myös roolistaan ​​presidentti Josiah Bartletina elokuvassa Länsi-siipi.

Aikainen elämä: Martin Sheen syntyi Ramon Antonio Gerardo Estevez Daytonissa Ohiossa 3. elokuuta 1940. Hän otti käyttöön Martin Sheenin näyttönimen, mutta ei muuttanut nimeään laillisesti. Sheen varttui jonkin aikaa Bermudan saarella johtuen isänsä työstä konetarkastajana National Cash Register Company -yrityksessä. Sheen sairastui polioon lapsena ja joutui nukkumaan vuodeksi. Sheenin äiti kuoli, kun hän oli yksitoista vuotta vanha. Sheen houkutteli näyttelemään nuorena, mutta hänen isänsä ei hyväksynyt uravalintaa. Oppositiosta huolimatta Sheen epäonnistui tarkoituksella Daytonin yliopiston pääsykokeessa ja lainasi rahaa katolilaiselta pappilta rahoittamaan hänen muuttoaan New Yorkiin 20-luvun alussa näyttelijänuraan.

Näyttelijäura: Sheen kehitti teatteriryhmän muiden näyttelijöiden kanssa siinä toivossa, että tuotannon toteuttaminen saisi hänelle huomiota. Vuonna 1963 Sheen esiintyi tv-sarjassa The Outer Limits. Vuoteen 1964 mennessä hän oli saavuttanut pääroolin Broadway-näytelmässä 'Aihe oli ruusuja'. Vuonna 1968 hän jatkoi roolinsa samannimisessä elokuvassa, joka sai hänet Golden Globe -ehdokkaaksi parhaaksi naispuoliseksi naisnäyttelijäksi. Vuonna 1966 Sheen esiintyi televisiotuotannossa 'Ten Blocks on the Camino Real', joka on sovitus Tennessee Williamsin Camino Real -näytöksestä. 70-luvun alussa Sheen työskenteli vierailevana tähtinä lukuisissa suosituissa TV-ohjelmissa, mukaan lukien My Three Sons, Hawaii Five-O, Mod Squad ja monet muut.
Vuonna 1972 Sheen esiintyi yhdessä Emmyn voittaneessa TV-elokuvassa That Certain Summer. Elokuva oli tuolloin kiistanalainen ja sanottiin olevan ensimmäinen TV-elokuva Amerikassa, joka kuvaa homoseksuaalisuutta positiivisessa valossa. Sheenin seuraava tärkeä elokuvarooli tuli vuonna 1973, kun hän näytteli Sissy Spacekin kanssa epäsosiaalisena sarjamurhaajana rikosdraamassa Badlands. Sheen kuvasi hot rod -kuljettajaa vuoden 1974 The California Kid -elokuvassa. Samana vuonna Sheen sai Emmy-ehdokkuuden parhaaksi näyttelijäksi televisio-draamassa Eddie Slovikin esityksestä elokuvassa The Execution of Private Slovik. Sitten hänet valettiin Francis Ford Coppolan vuonna 1979 tekemässä elokuvassa Apocalypse Now. Tämä oli Sheenin iso läpimurto, ja hän sai nopeasti laajan tunnustuksen. Elokuva asetettiin Phillippine-viidakkoon Typhoon-kauden aikana ja se oli fyysisesti uuvuttavaa yhdessä Sheenin kovan juomisen kanssa tuolloin, hän on myöntänyt kamppailunsa kuvaamisen kautta. 12 kuukautta kuvaamisen jälkeen hän sai pienen sydänkohtauksen. Hänen toipumisensa aikana hänen nuorempi veljensä Joe Estevez seisoi hänen puolestaan ​​useita kaukoja laukauksia.

Vuonna 1979 Sheen esiintyi elokuvassa The Final Countdown Kirk Douglasin kanssa. Vuosina 1999-2006 Sheen esiintyi demokraattisena presidenttinä Josiah 'Jed' Bartletina arvostetussa Aaron Sorkinin johtamassa draamassa 'Länsisiipi'. Eeppinen sarja voitti 26 Emmy-palkintoa ja katapultoi Sheenin edelleen maineeseen. Sheen itse sai 6 Emmy-ehdokasta erinomaisesta pääosasta. Marraskuussa 2010 Sheen valettiin Sonyn vuonna 2012 käynnistämässä Spider-man-elokuvasarjassa. Sheen esiintyi myös Martin Scorsesen The Departed -elokuvassa Leonardo Dicaprion rinnalla.

Vuodesta 2015 hän näytteli Robertina televisiosarjassa Grace and Frankie. Sheen näytteli myös Martin Goodsonina TV-sarjassa Anger Management vuosina 2012--2014. Hän on esiintynyt monissa muissa elokuvissa, kuten Catch Me if you can, Friending to the World of the World, Selma, Trash, The Vessel, Popstar: Älä koskaan lopeta koskaan lopettamatta, sääntöjä ei sovelleta ja paljon muuta. Sheen on myös kertonut monia dokumentteja.

Martin Sheenillä on yli 300 näyttelijää hänen nimessään, mutta häntä ei ole koskaan nimitetty Oscar-palkinnoksi. Hänen roolinsa The West Wing -elokuvassa voitti hänelle kaksi näyttelijäkilta ja Golden Globe -palkinnon. Hän on myös voittanut Emmy-elokuvan vierailevassa roolissa Murphy Brownissa. Martin mainitsee suurena vaikuttajana James Deanin.

(Kuva: Frazer Harrison / Getty Images)

'West Wing' -palkka : Martin esiintyi 140 jaksossa The West Wing -elokuvassa (yhteensä 156 jaksosta). Kaudilla 1-4 Martin ansaitsi 150 000 dollaria jaksoa kohden. Se on noin 13,4 miljoonaa dollaria tuloja. Vuosina 5, 6 ja 7 hän ansaitsi 300 000 dollaria jaksoa kohden. Se on noin 20 miljoonan dollarin tulos, jolloin hänen kokonaispalkka näyttelystä on noin 33 miljoonaa dollaria. Hän on saattanut lopulta neuvotella myös pienen prosentin osuuden syndikaatiotuotoista, mikä olisi tuonut ylimääräistä odottamattomuutta vuosien varrella.

Henkilökohtainen elämä: Hän meni naimisiin Janet Templetonin kanssa vuonna 1961, ja heillä oli yhdessä neljä lasta, näyttelijät mukaan lukien Charlie Sheen ja Emilio estevez . Martinilla ja hänen vaimollaan Janetilla on useita koteja, joista tärkein on kiinteistö Santa Monicassa Kaliforniassa ja toinen läheisessä Malibussa. Malibun talo tuhoutui melkein tulipalossa loppuvuodesta 2018.

Martin tunnetaan poliittisesta aktiivisuudestaan ​​ja hylkäsi mahdollisuuden osallistua Yhdysvaltain senaattiin Ohiossa. Hän on itse kuvattu pacifisti, joka on julkisesti puhunut vasemmistolaisista syistä, kuten sotatoimien vastustamisesta. Martin on Daytonin kansainvälisen rauhanmuseon kunniavaltuutettu. Vuonna 1965 hän tuki maataloustyöntekijöiden liikkeitä Delanossa Kaliforniassa tukemalla marsseja ja ulosajoja, jotka aktivistiryhmä kutsui millä tahansa tavalla. Sheen toisti tuen laajamittaisissa maahanmuuttomarsseissa Los Angelesissa vuosina 2006 ja 2007. Hän on ilmoittanut, että häntä on pidätetty 66 kertaa mielenosoitusten ja kansalaisettomuuden vuoksi. Sheen on osa ympäristönsuojelijaryhmää Earth First !, samoin kuin ruoki lapsia, Olemme hiljaisia ​​-kampanjaa ja auta Darfuria nyt. Sheen päätti jatkaa opintojaan Länsi-siiven kuvaamisen jälkeen. Hän aloitti kokopäiväiset opintonsa syksyllä 2006 Galwayn Irlannin kansallisessa yliopistossa. Hän suoritti yhden lukukauden ja lähti sitten, mutta hänellä on silti siteitä ja suhteita kouluun.

Martin Sheen Nettovarallisuus

Martin Sheen

Nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 3. elokuuta 1940 (80 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 6 tuumaa (1,7 m)
Ammatti: Näyttelijä, ääninäyttelijä, elokuvantuottaja, aktivisti, televisio-tuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Martin Sheen Ansiot

  • Länsisiipi 300 000 dollaria / jakso
  • Ei käytännesääntöjä 250 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu