Marty Lagina Nettovarallisuus

Kuinka paljon Marty Lagina on arvoinen?

Marty Lagina Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria

Marty Lagina Nettovarallisuus : Marty Lagina on amerikkalainen todellisuuden televisio-persoonallisuus, yrittäjä ja insinööri, jonka nettovarallisuus on 100 miljoonaa dollaria. Marty Lagina tunnetaan todennäköisesti parhaiten pääosasta History Channel -tosi-tv-sarjassa Oak Islandin kirous, joka ensi-iltansa vuonna 2014. Marty Lagina on ollut myös sarjan tuottaja ja näytteli tosi-tv-sarjassa Oak Islandin kirous: Poraus Alkaen vuodesta 2016. Näyttely seuraa Martyä ja hänen veljeään Rickiä, jotka molemmat ovat kotoisin Kingsfordista, Michigan, kun he yrittävät löytää aarteen, joka oletettavasti haudataan saarelle. Rick ja Marty kiinnostuivat ensin saaresta lukemalla kopion Reader's Digestistä vuonna 1965. Artikkelissa esiteltiin perheen historiaa nimeltä Restall, joka yhdessä vaiheessa tutki kauan kadonneen oletetun aarteen. Tänään Marty ja Rick omistavat määräysvallan Oak Island Tours -yrityksessä, joka on saaren enemmistöomistaja. Aarteen alkuperäisestä lähteestä on monia teorioita. Yksi merkittävimmistä teorioista on, että aarteen jätti Pohjois-Afrikan kultakauppiaat, jotka ovat peräisin 1300-luvulta.

Marty Lagina Nettovarallisuus - Kuinka hän ansaitsi todellisen omaisuutensa?

Sen lisäksi, että Marty on todellisuus-tv-tähti, Marty on myös erittäin menestyvä liikemies, mikä on antanut hänelle mahdollisuuden rahoittaa koko Oak Island Toursin toiminta ja aarteenetsintä. Ennen kuin hänestä tuli TV-tähti, Marty löi kultaa maakaasun ja tuulivoiman maailmassa. Hänen yrityksensä Terra Energy oli edelläkävijä maakaasun louhinnassa liuskekivestä 1990-luvulla keskilännessä. Lopulta Marty myi Terra Energyn CMS Energy -nimiselle yritykselle 58 miljoonalla dollarilla. Sitten hän perusti uuden yrityksen nimeltä Heritage Sustainable keskittyen tuulivoimaan. Heritage suunnittelee parhaillaan 60 tuuliturbiinin rakentamista Missaukeeen, Michiganiin. Se tekee Martysta suurimman tuulivoiman tuottajan koko Michiganin osavaltiossa ja yhden suurimmista kokonaistuottajista keskilännessä. Hän uskoo voivansa lopulta hallita 25% Michiganin voimasta tuulella ja haluaa toistaa prosessin ympäri maata.

Marty ja Rick Lagina

Marty Lagina Net Worth (Getty Images)

Marty omistaa myös viinitilan nimeltä Mari Vineyards. Hänen perhesiteensä juontaa juurensa viininvalmistusperheeseen Italiassa, joten hän perusti oman viinitilan vuonna 1999. He eivät aluksi menestyneet, mutta vuoteen 2006 mennessä he valmistivat lippupullon nimeltä Row 7. Nykyään Mari Vineyards omistaa yli 60 hehtaaria Michiganissa. . Martyn poika Alex Lagina johtaa viinitilaa.

Marty Lagina Nettovarallisuus
Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu