Mary J Blige Nettovarallisuus

Kuinka paljon Mary J Blige on arvoinen?

Mary J Blige Nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria

Mary J Blige Nettovarallisuus: Mary J Blige on amerikkalainen laulaja, lauluntekijä ja tuottaja, jonka nettovarallisuus on 20 miljoonaa dollaria. Häntä pidetään yleisesti kuvakkeena globaalissa musiikkiteollisuudessa ja populaarikulttuurissa, ja VH1 sijoittui sijalle 9 heidän 100 suurimman naisen musiikissa -listalla vuonna 2012.

Varhainen elämä ja uran alku: Mary Jane Blige syntyi Bronxissa New Yorkissa 11. tammikuuta 1971. Hän kasvoi Savannahissa Georgiassa seitsemän ikävuoteen asti, kun hänen perheensä muutti takaisin New Yorkiin, jossa he asuivat Schlobohmin asuntoprojekteissa Yonkersissa. Hänen äitinsä oli sairaanhoitaja, ja hänen isänsä oli jazzmuusikko. Hänellä on kaksi sisarusta. Bligen isä oli Vietnamin sodan veteraani, joka kärsi traumaperäisestä stressihäiriöstä ja lähti perheestä 1970-luvun puolivälissä.

Poistuttuaan lukiosta nuorempana vuonna Blige aloitti uransa musiikissa. Hän oli hetkeksi osa Yonkers-yhtyettä nimeltä Pride, jonka kanssa hän nauhoitti Anita Bakerin coverin Caught Up in the Rapture -elokuvasta. Hänen äitinsä poikaystävä soitti tuolloin kansikirjansa Jeff Reddille, levy-artistille ja A & R-juoksijalle Uptown Recordsille, joka lähetti sen levyn toimitusjohtajalle Andre Harrellille. Kun Blige allekirjoitettiin levy-yhtiölle vuonna 1989, hän oli yrityksen nuorin taiteilija ja myös heidän ensimmäinen naisartistinsa.

Musiikin ura: Blige alkoi työskennellä levy-tuottajan Sean Combsin (alias P Diddy tai Puff Daddy) kanssa Uptownissa ollessaan, ja hän auttoi tuottamaan hänen debyyttialbuminsa Mikä on 411? (Heinäkuu 1992). Yhdistelmä perinteisiä R & B-ääniä sekä gospel- ja blues-innoittamia lauluja, albumi otettiin vastaan ​​myönteisesti, ja se saavutti Billboard 200 -listalla kuuden sijan. RIAA on myös sertifioinut Platinumin kolme kertaa. 'Mikä on 411?' voitti kaksi Soul Train -musiikkipalkintoa vuonna 1993 (paras uusi R & B-taiteilija ja paras R & B-albumi, nainen) ja ansaitsi hänelle arvonimen 'Hip Hop Soulin kuningatar'.

Hänen toinen albumi My Life vakiinnutti supertähtiasemansa, debytoiden US Billboard 200: n toisella sijalla ja Top R & B / Hip-Hop Albums -listalla. Se ilmestyi Ajan kaikkien aikojen 100 suurinta albumia -luetteloon vuonna 2006, ja sitä pidetään usein Bligen parhaana teoksena. Hänen seuraaviin albumin julkaisuihinsa kuuluu 'Share My World' (1997), joka sisältää yhteistyötä Nasin, Lil 'Kimin ja George Benson 'Mary' (1999) -taiteilijoiden kanssa. hop-tyyli 'Ballads' (2000), kokoelma-albumi, joka sisältää artistien, kuten Stevie Wonderin ja Aretha Franklinin, kannet, joka julkaistiin vain Japanissa ja 'No More Drama' (2001) ja sen uudelleenjulkaisu, joka ansaitsi Bligelle toisen Grammyn Paras naispuolinen R & B-laulu esitykselle kappaleelle 'Hän ajattelee en tiedä'. Hänen muihin levyihinsä ovat Love & Life (2003), The Breakthrough (2005), Growing Pains (2007), Stronger With Every Tear (2009), My Life II ... Matka jatkuu (Act 1) ) '' (2011), 'A Mary Christmas' (2013), 'The London Sessions' (2014) ja 'Strength of a Woman' (2017).

Neilson Barnard / Getty Images

Näyttelijäura: Erittäin onnistuneen musiikkiuransa lisäksi Blige on nauttinut menestyksekkäästä näyttelijäurasta. Hänen näyttelijöiden debyytti oli saarnaajan tyttärenä komediassa The Jamie Foxx Show vuonna 1998, jota seurasi päärooli itsenäisessä elokuvassa Prison Song vuonna 2001. Vuonna 2004 hän näytteli elokuvassa The Exonerated, Off Broadway-leikki kertoo kuolemanrangaistusten kokemuksista. Muita näyttelijähankkeita, joihin hän on työskennellyt, sisältyy Ghost Whisperer -näyttely helmikuussa 2007 'Mean Ghost' -vieraana, joka esiintyy itsenäisesti Entourage-jaksossa elokuussa 2007, esiintyminen 30 Rock -elokuvassa toukokuussa 2009 tukena rooli Tyler Perry -elokuvassa '' Voin tehdä huonoa itseäni '' (syyskuu 2009) ja vieraana esiintyminen ABC-draamassa '' Kuinka päästä eroon murhasta '' lokakuussa 2016.

Päärooleissa hän on elokuvassa '' Aikojen rock '' (2012) yhdessä Tom Cruisen, Julianne Hough'n ja Alex Baldwinin kanssa sekä elinikäisen elokuvan '' Betty ja Coretta '' (2013). Pääosasta näyttelijäelokuvassa Mudbound (2017) Blige nimitettiin Golden Globe -palkinnoksi parhaaksi naispuoliseksi naisnäyttelijäksi, Critics 'Choice -elokuvapalkinnoksi parhaaksi naispuoliseksi naisnäyttelijäksi ja Oscar-palkinnoksi parhaaksi naispuoliseksi naispääosaksi.

Muut hankkeet: Blige perusti oman levymerkkinsä Matriarch Records, jota jaettiin Interscopen kautta, vuonna 2004. Hän julkaisi My Life -hajuveden Home Shopping -verkostossa heinäkuussa 2010 rikkoen myyntitietueita myymällä ensi-iltansa 65 000 pulloa. Hän on myös hyväksynyt tuotemerkit, kuten Reebok, Air Jordan, Pepsi, Coca-Cola, Gap, Target, American Express, AT&T, MAC, Apple, Burger King ja Chevrolet.

Henkilökohtainen elämä: Blige oli naimisissa entisen johtajansa Martin Isaacsin kanssa vuosina 2003-2018. Avioeropaperiensa mukaan Blige ansaitsee noin 300 000 dollaria kuukaudessa.

Taloudelliset ongelmat: Valitettavasti Bligeellä on ollut vuosien varrella useita taloudellisia kysymyksiä. Toukokuussa 2013 hän oli IRS: lle velkaa 3,4 miljoonaa dollaria. Hän oli myös velkaa New Jerseyn osavaltiolle 900 000 dollaria ja joutui oikeusjutun kohteeksi, jonka mukaan hän oli velkaa 2,2 miljoonaa dollaria maksamattomasta pankkilainasta. 25. toukokuuta 2014 paljastettiin, että Blige oli maksanut 900 000 dollarin velkansa New Jerseylle, mutta oli silti ainakin 3,4 miljoonaa dollaria IRS: lle.

Kiinteistöt: Vuonna 2008 Blige maksoi 12,3 miljoonaa dollaria palatsimaisesta kartanosta Saddle Riverissä New Jerseyssä. Hän ilmoitti maksaneen kaikki käteiset 20000 neliömetrin kartanosta. Vuonna 2015 hän listasi kartanon hintaan 13,9 miljoonaa dollaria, mutta ei löytänyt ostajaa. Hän laski lopulta hinnan 8,9 miljoonaan dollariin ja sitten elokuussa 2019 6,8 miljoonaan dollariin. Hänellä on hieman pienempi kartano Cresskillissä New Jerseyssä, jonka hän osti 2,1 miljoonalla dollarilla vuonna 2001.

Mary J Blige Nettovarallisuus

Mary J.Blige

Nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 11. tammikuuta 1971 (50 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,75 m)
Ammatti: Näyttelijä, laulaja-lauluntekijä, levytuottaja, räppäri
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu