Mary Tyler Moore Net Worth

Kuinka paljon Mary Tyler Moore on arvoinen?

Mary Tyler Moore Nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria

Mary Tyler Moore Nettovarallisuus: Mary Tyler Moore oli amerikkalainen näyttelijä, malli, tuottaja ja humanitaarinen apulainen, jonka nettovarallisuus oli 60 miljoonaa dollaria kuolemansa aikaan 25. tammikuutath, 2017. Hänet tunnettiin roolistaan ​​elokuvassa The Dick Van Dyke Show 'ja oman hahmonsa' The Mary Tyler Moore Show '.

Varhainen elämä ja ura: Mary Tyler Moore syntyi 29. joulukuutath, 1939 Brooklynissa, New York City, New York. Hänen isänsä oli virkailija ja oli anglikaanista syntyperää. Isänsä puolella hän oli sukulaisessa everstissä, joka taisteli Konfederaation puolesta sisällissodassa. Hän oli anglikaanisen kunnon äitinsä puolelta. Hän varttui vuokra-asunnossa Queensissa ja osallistui St. Rose of Lima seurakuntakouluun. Hän oli vanhin kolmesta sisaruksestaan, ja heidät kasvatettiin katolilaisiksi. Kun hän oli kahdeksanvuotias, hänen perheensä muutti Los Angelesiin Kaliforniaan. Hän meni Saint Ambrose -kouluun ja sen jälkeen yksityiseen, katoliseen Immaculate Heart -kouluun. Hänen nuorempi sisarensa kuoli, kun hän oli vasta kaksikymmentäyksi särkylääkkeiden yliannostuksesta.

Mooren ensimmäinen työ televisiossa oli 'Happy Hotpoint', joka oli tanssijainen tonttu, joka ilmestyi Hotpoint Appliance -yhtiön mainoksissa. Mainokset esitettiin Ozzien ja Harrietin seikkailujen aikana. Viiden päivän kuluessa siitä, kun hän oli onnellinen Hotpoint, hän oli ansainnut 6000 dollaria, mikä vastaisi noin 58 300 dollaria nykyisissä Yhdysvaltain dollareissa. Hän tuli raskaaksi pian työskennellessään mainoksissa ja otti kevyemmän työmäärän pari vuotta. 1960-luvun puolivälissä hän mallinteli nimettömästi levyn kansia ja hänellä oli pari lunastamatonta esiintymistä elokuvissa. Vuonna 1959 hänet valittiin sihteeriksi kymmenelle jaksolle toiminta-tv-sarjassa Richard Diamond, yksityisetsivä, ja sinä vuonna hänellä oli vierailevia tähtiesityksiä televisio-ohjelmissa Bronco ja Bourbon Street Beat. Vuonna 1960 hän esiintyi jaksoissa kymmenestä eri televisiosarjasta, mukaan lukien '77 Sunset Strip ',' Wanted: Dead or Alive ',' The Tab Hunter Show ',' Bachelor Father 'ja' The Millionaire '.

Dick Van Dyke -näyttely: Mooren tauko tuli, kun Carl Reiner heitti hänet tulevaan televisiosarjaansa 'The Dick Van Dyke Show' vuonna 1961. 'The Dick Van Dyke Show' seurasi nimihahmon elämää hallitessaan komediakirjailijan uraansa ja henkilökohtaista elämäänsä. . Näyttely kesti vuosina 1961-1966 ja voitti viisitoista Emmy-palkintoa 25 ehdokkaalla. Moore voitti työstään näyttelyssä kaksi Emmy-palkintoa. Näyttelyssä hänen hahmonsa käytti usein Jackie Kennedyn kaltaisia ​​vaatteita, mikä lisäsi hahmon suosiota. Vuosi näyttelyn päättymisen jälkeen hän esiintyi Julie Andrewsin rinnalla Oscar-palkitussa komedia-musikaalissa '' Thoroughly Modern Millie ''. Vuonna 1969 hän näytteli Elvis Presleyn rinnalla rikosdraamaelokuvassa Change Habit, ja vuonna 1970 Moore sai oman spin-offinsa The Dick Van Dyke Show -elokuvasta nimeltä Mary Tyler Moore Show. Sitcom seurasi samanlaista teemaa Moore-hahmon työskennellessä uutishuoneessa, jossa Ed Asner pelasi hänen peräpomo Lou Grantin roolia. Näyttely oli valtava menestys, ja seitsemän vuoden aikana se voitti kaksikymmentäyhdeksän Emmy-palkintoa. Sen suosio vastasi The Dick Van Dyke -näyttelyä, ja se johti spin-off-sarjaan kolmelle muulle näyttelijälle: Ed Asner, Valerie Harper ja Cloris Leachman. Työstään Moore voitti kolme Emmy-palkintoa.

Kun kuvaat Mary Tyler Moore -näyttelyä, hän esiintyi vieraana televisio-ohjelmissa Phyllis, Rhoda ja Mary. Vuonna 1979 hän esiintyi yhden kauden televisio-sarjassa The Mary Tyler Moore Hour, joka nimitettiin Emmy-palkinnoksi. Seuraavana vuonna hänellä oli johtava rooli elokuvassa Tavalliset ihmiset, joka voitti neljä Oscaria. Vuonna 1985 hänet valittiin CBS-sarjaan Mary, mutta se kärsi sisäisistä konflikteista ja huonosta luokituksesta ja kesti vain kauden. Hän valmistui kahdeksankymmentäluvulla esiintymisillä sarjassa Annie McGuire ja television minisarjassa Lincoln.

Elokuvat ja muut teokset: Menestyneen televisio-uransa lisäksi Moore on esiintynyt useita kertoja elokuvissa, televisio-elokuvissa ja teatterissa. Hän esiintyi 1976 fantasia-musiikkitelevisio-elokuvassa Mary's Incredible Dream, joka oli ehdolla kolmelle Emmy-palkinnolle. Vuonna 1978 hän esiintyi Kultaisen maapallon ehdokkaassa biografisessa draamassa 'First, You Cry', ja vuonna 1982 hän johti draamaa 'Six Weeks', joka oli ehdolla kahdelle Golden Globe. Hän vietti suurimman osan 90-luvusta pääosissa televisioelokuvissa, kuten Viimeinen paras vuosi, Varastetut vauvat ja Palautus. Hänellä oli tukirooli vuoden 1996 komediassa 'Flirttailu katastrofin kanssa' ja vuonna 1997 esitetyssä trillerissä 'Avaimet Tulsaan'.

Moore on toiminut useissa Broadwayn näytelmissä, ja vuonna 1966 hän esiintyi musiikillisessa versiossa '' Breakfast at Tiffany's '' nimeltä Holly Golightly. Tuotannon oli tarkoitus soittaa Broadwaylla, mutta se oli niin epäsuosittu kriitikoiden keskuudessa esikatselun aikana, että Broadwayn suunnitelmat romutettiin. Vuonna 1980 hän näytteli elokuvassa 'Kenen elämä on se joka tapauksessa', ja vuonna 1987 hän näytti näytelmässä 'Sweet Sue'. Molemmat näyttelyt avattiin Broadwaylla. Vuonna 2003 hän esiintyi Neil Simonin 'Rose's Dilemma' -tuotteen esikatseluissa, mutta hän jätti näytelmän saatuaan Simonilta perusteettoman kriittisen kirjeen.

Henkilökohtainen elämä: Vuonna 1955 Moore meni naimisiin Richard Carleton Meekerin kanssa, ja alle vuosi myöhemmin hän synnytti heidän poikansa. Pari erosi vuonna 1962, ja hän meni naimisiin CBS: n johtajan Grant Tinkerin kanssa myöhemmin samana vuonna. Vuonna 1970 he perustivat oman tuotantoyrityksen nimeltä MTM Enterprises. Pari erosi vuonna 1981, ja kaksi vuotta myöhemmin hän meni naimisiin kardiologi Robert Levinen kanssa. He pysyivät naimisissa kuolemaansa saakka vuonna 2017. Vuonna 1980 Mooren poika kuoli vahingossa tapahtuvassa ammuskelussa, kun hän käsitteli pientä asetta. Malli palautettiin myöhemmin mieleen hiusten liipaisimesta. Hän oli elinikäinen eläinsuojelija ja peskari. Hän tuki hyväntekeväisyysjärjestöjä, mukaan lukien ASPCA ja Farm Sanctuary.

Mary Tyler Moore Net Worth

Mary Tyler Moore

Nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 29. joulu 1936 - 25. tammikuuta 2017 (80 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 7 tuumaa (1,702 m)
Ammatti: Näyttelijä, ääninäyttelijä, elokuvatuottaja, muusikko, aktivisti, koomikko
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021

Mary Tyler Moore Ansiot

  • The Dick Van Dyke Show 450 dollaria / jakso
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu