Master P nettovarallisuus

Kuinka paljon mestari P on arvoinen?

Master P nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria

Master P nettovarallisuus: Master P on amerikkalainen rapmoguli, yrittäjä ja elokuvantuottaja, jonka nettovarallisuus on 200 miljoonaa dollaria. 1990-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa Master P oli yksi menestyneimmistä ihmisistä hip-hopissa. Tähän päivään hän on yksi rikkaimmista räppääjistä / yrittäjistä maailmassa.

Aikainen elämä: Mestari P syntyi Percy Milleriksi 13. huhtikuuta 1970 New Orleansissa, Louisianassa, joka on kuuluisa musiikistaan, vaikkakaan ehkä sellainen, jota hän jatkaisi tuottamiseen. Hänet kasvatettiin kaupungin Calliope-projekteissa. Hän oli yksi neljästä lapsesta, mukaan lukien kaksi veljeä, Vyshonne ja Corey, joista tuli menestyviä rappitaiteilijoita nimellä Silkk The Shocker ja C-Murder.

Perhe kasvoi Calliope-hankkeissa, jotkut kaupungin tunnetuimmista väkivaltaisuuksista. Vanhempiensa avioeron jälkeen hän vietti aikaa sekä New Orleansissa isänsä perheen kanssa että Kalifornian Richmondissa, jossa äitinsä perhe asui.

Hän oli innokas koripalloilija, kun hän osallistui Booker T. Washingtonin lukioon ja Warren Eastonin lukioon ja voitti stipendin Houstonin yliopistoon. Tämä oli kuitenkin lyhytaikaista, ja hän siirtyi ensimmäiseen vuoteensa Merrit Junior Collegeen Oaklandiin Kaliforniaan opiskelemaan yritystä.

Ura: Master P: llä on niin monta uraa, että sitä on vaikea rajata kahteen tai kolmeen. Hänen nettovarallisuutensa on kertynyt monien eri tulokanavien kautta, mukaan lukien työ räppärinä, yrittäjänä ja joskus näyttelijänä.

Asuessaan edelleen Oaklandissa hän peri 10000 dollaria isoisänsä kuoleman jälkeen. Rahalla hän perusti levymyymälän, jota hän kutsui No Limit Recordsiksi. Tuttuaan asiakkaiden makuun hän päätti vuonna 1990 laajentaa myymälän levy-yhtiöksi. Hänen kaikkien aikojen ensimmäinen julkaisunsa oli vuonna 1990 vain kaseteilla julkaistu EP 'Mind of a Psychopath'. Tämä julkaistiin nimellä The Real Untouchables (lyhennetty usein yksinkertaisesti TRU: ksi), superryhmä, jossa oli kaksi hänen veljeään. Samana vuonna mestari P: n toinen veli, Kevin, tapettiin New Orleansissa.

Master P on säännöllisesti julkaissut ja tuottanut musiikkia vuodesta 1991 debyyttialbuminsa nimeltä Get Away Clean. Muutaman sooloalbumin julkaisun ja TRU-yhteistyön ansiosta hänen profiilinsa nousi maanalaisessa gangsta-rap-kohtauksessa. Vuonna 1995 hän päätti siirtää tarran takaisin New Orleansiin, missä hän jatkoi imperiuminsa rakentamista. Hän on sittemmin julkaissut erilaisia ​​albumeita vaihtelevalla menestyksellä.

Joitakin tämän aikakauden suosituimpia albumeita ovat Mr. Ice Cream Man ja Ghetto D, albumi, joka sisältää hänen tunnetuimman singlensä Make 'Em Say Uhh! Ghetto D myi yli 260 000 kappaletta ensimmäisellä viikolla, ja siitä tuli myöhemmin kolminkertainen platina. Vuonna 1998 julkaistiin hittialbumi, MP Da Last Don. Levy myytiin jopa Ghetto D: tä nopeammin, debytoiden Billboard-listan ykkössijalla ja siirtäen yli 400 000 kappaletta ensimmäisen viikon aikana. Master P julkaisi jopa elokuvan albumin mukana samana vuonna. Vuonna 2001 Master P julkaisi kymmenennen studioalbuminsa Game Face. Hän julkaisi yhdestoista albuminsa vuonna 2004. Vuonna 2005 Master P ja hänen poikansa Lil Romeo perustivat itsenäisen levy-yhtiön Guttar Musicin ja julkaisivat hurrikaani Katrinan uhreille omistetun albumin. Vuonna 2007 molemmat julkaisivat yhteistyöalbumin, jota myytiin 32 000 kappaletta maailmanlaajuisesti. Mestari P jatkoi yhteistyötä, äänitti ja kiersi, julkaisemalla miksauksia joka vuosi. Hänen kuudes yhteistyöhön perustuva miksaustehtävänsä, We All We Got, ryhmänsä No Limit Boys kanssa julkaistiin tammikuussa 2017.

Michael Loccisano / Getty Images

Muut harrastukset: 90-luvun lopulla mestari P rakensi hyvin monipuolisen liike-elämän imperiumin, johon kuului useita räppätarroja, vaatetuslinja, rahastoyhtiö, huippuluokan matkatoimisto, elokuvantuotantoyritys, videopeliyritys ja jopa puhelin sukupuoli linja.

Jopa hänen eklektisen liiketoimintansa takia hänen merkittävin ja todennäköisesti menestynein pyrkimyksensä on edelleen No Limit Records, edelläkävijä, joka toi Southern Rap -äänen valtavirtaan myymällä yli 80 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti. Pelkästään vuonna 1998 Master P: n liike-elämän imperiumi tuotti yli 160 miljoonaa dollaria. Vuonna 2007 mestari P julkaisi ensimmäisen kirjansa '' Taattu menestys ''.

Master P: llä on myös ollut suuri menestys sijoittajana, muun muassa No Limit Entertainmentin perustajana ja toimitusjohtajana. No Limit on kaikkien aikojen menestynein itsenäinen levy-yhtiö.

Räppialbumiensa lisäksi Master P on onnistunut näyttelijänä. Vuodesta 1997 hän on toiminut useissa täysielokuvissa ja suoraan DVD-levyille. Vuonna 1999 hänellä oli jopa pieni juoksu World Wrestlingin kanssa. Hän oli Dancing with the Stars-kilpailija, kumppanina Ashly DelGrosson kanssa. Hän teki näyttelyn historian alimman pistemäärän ja putosi viikolla 4.

Hän on edelleen tunnetuin näyttelijämaailmassa työstään Nickelodeonin lasten komediasarjassa Romeo! jossa hän näytteli nimihahmon isänä. Tämä oli erityisen sopiva, kun otetaan huomioon, että Romeoa soitti P: n tosielämän poika, räppäri Lil Romeo. Vuonna 2015 ilmoitettiin, että mestari P ja hänen perheensä näyttelevät omassa todellisuusnäyttelyssään, Master P's Family Empire. Näyttely juoksi Reelzillä yhden kauden, joka kesti kymmenen jaksoa.

Kiitokset : Master P voitti suosikkiräpi- / hiphopartistinsa American Music Awards -palkinnoissa vuonna 1999. Hän sijoittui 36: ksi VH1: n 50 parhaan hiphop-artistin listalle vuonna 2005. Master P: n single Make Em Say Uhh! sijoittui VH1: n 100 parhaan hiphop-kappaleen sijalle 94. Hänet on listattu numerolla 28 BET: n kaikkien aikojen vaikutusvaltaisimpien räppääjien listalle. Lisäksi BET listasi hänet 25 vaikutusvaltaisimman mustan musiikin johtajan joukkoon. Heinäkuussa 2013 Master P: stä tuli ensimmäinen hiphop-taiteilija, joka otettiin Louisianan musiikin Hall of Fameen.

Henkilökohtainen elämä: Mestari P meni naimisiin Sonya Millerin kanssa vuonna 1989. Heillä on seitsemän lasta yhdessä. Kun Miller haki avioeroa vuonna 2014, hän väitti, että räppäri omistaa 31 kiinteistöä ympäri maata, 13 autoa ja 45 tuottoisaa yritystä. Hän väitti lisäksi, että No Limit Recordsin arvo oli 136 miljoonaa dollaria yrityksen omaa tarkastusta kohden ja että mestari P itse oli arvoltaan 350 miljoonaa dollaria imperiuminsa huipulla. Hän etsi 40 prosenttia hänen omaisuudestaan. Avioero sovittiin lopulta julkistamattomilla ehdoilla vuonna 2014.

Mestari P omistaa aikaa vajaatoiminnassa oleville yhteisöille tekemällä työtä omien organisaatioidensa, P Miller -nuorisokeskusten ja P Miller Food Foundation for Homeless -järjestöjen kanssa. Hänelle esiteltiin kaupungin avain Memphisissä, Tennessee, heinäkuussa 2005. Vuonna 2007 päällikkö P osallistui aktiivisesti poliittiseen toimintaan kannustaen julkisesti äänestäjien osallistumista. Mestari P oli varhainen kannattaja Illinoisin senaattorin Barack Obaman ehdokkuudelle ja tuki lopulta hänen presidenttikampanjaansa. Huhtikuussa 2010 mestari P ja hänen poikansa Lil 'Romeo saivat kongressin jäsenen Maxine Watersin erityistodistuksen. Vuoden 2010 lopulla isä- ja poikaduo isännöi liikalihavuuden vastaista tapahtumaa Michelle Obaman kanssa.

Master P nettovarallisuus

Mestari P

Nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 29. huhtikuuta 1970 (50 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 2 tuumaa (1,905 m)
Ammatti: Levytuottaja, Näyttelijä, Koripalloilija, Yrittäjä, Elokuvaohjaaja, Käsikirjoittaja, Elokuvatuottaja, Räppäri, Sijoittaja, Urheilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu