Matt Damon Nettovarallisuus

Paljonko Matt Damon Worth on?

Matt Damon Nettovarallisuus: 170 miljoonaa dollaria

Matt Damonin nettovarallisuus: Matt Damon on amerikkalainen näyttelijä, kirjailija, tuottaja ja hyväntekijä, jonka nettovarallisuus on 170 miljoonaa dollaria. Hän on ollut aktiivinen elokuvateollisuudessa 1990-luvun puolivälistä lähtien ja ollut viime vuosina merkittävä lipputulot.

Aikainen elämä : Matthew Paige Damon syntyi 8. lokakuuta 1970 Cambridgessa Massachusettsissa. Hänen vanhempansa, osakevälittäjä Kent Damon ja professori Nancy Carlsson-Paige erosivat, kun Matt oli kaksi. Äiti kasvatti häntä ja veljeään Kyleä Cambridgessä kuuden perheen yhteisessä talossa. Yksi Mattin lapsuuden parhaista ystävistä on kaveri A-lister, Ben affleck . Molemmat pojat halusivat olla näyttelijöitä jo varhaisesta iästä lähtien. Damon osallistui Harvardin yliopistoon vuosina 1988-1992, mutta jätti 12 opintopistettä, jotka olivat ujo englannin kandidaatin tutkinnosta.

Varhainen ura : 80-luvun lopulla ja 90-luvun alussa Matt sai muutaman roolin elokuvissa, kuten Mystic Pizza, Courage Under Fire ja School Ties. Kun hän lopetti koulun vuonna 1992, sen oli tarkoitus kuvata Geronimo: American Legend, luulen virheellisesti, että se olisi hänen ensimmäinen merkittävä lipputulon menestys.

Hänen suuri tauonsa tuli muutama vuosi myöhemmin, kun hän ja Ben Affleck kirjoittivat ja näyttelivät elokuvassa Good Will Hunting. Käsikirjoitus alkoi Damonin kouluprojektina, jonka ystävät laajensivat myöhemmin käsikirjoitukseen asuessaan yhdessä Los Angelesissa. Damon ja Affleck saivat kumpikin Oscar-palkinnon ja Golden Globe -palkinnon parhaasta käsikirjoituksesta, ja Damon nimitettiin elokuvan parhaaksi näyttelijäksi. Duo meni hämäryydestä maineeseen käytännössä yön yli, mikä loi pienen kulttuurishokin molemmille.

Muut tärkeät elokuvaroolit seurasivat nopeasti suosituimmissa elokuvissa, kuten The Rainmaker, Saving Private Ryan ja The Talented Mr.Ripley. Vaikka jotkut hänen 90-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa tekemistä elokuvista olivat floppeja lipputuloissa, Damonin esitykset otettiin yleensä hyvin vastaan.

Franchising : Matt Damon törmäsi vakavaan palkkapäästöön, kun hänet heitettiin George Clooneyn Oceanin trilogiaan. Hän esiintyi kaikissa kolmessa erässä Conman Linus Caldwellina. Näyttelijöissä esiintyi joitain alan suurimpia nimiä. A-listan näyttelijät ottivat kaikki tunnetusti vakavan palkan leikkauksen säännöllisistä palkoistaan ​​elokuvan tekemiseen.

Näyttelijä löysi toisen käteislehmän, kun hän sai pääroolin Jason Bourne -franchising -elokuvassa. Bourne Identity, joka julkaistiin vuonna 2002, ansaitsi hänelle kriittistä suosiota sekä maineen nousevana toimintasankarina. Hän toisti roolinsa kahdessa muussa Bourne-elokuvassa, mutta päätti olla esiintymättä neljännessä, The Bourne Legacy, joka julkaistiin vuonna 2012. Damon palasi sarjan viidenteen elokuvaan, vuoden 2016 Jason Bourneen. Hän ansaitsi kollektiivisesti 87 miljoonaa dollaria kaikista neljästä Bourne-elokuvasta.

Palkinnot ja kunniamerkit: Matt Damon sai tähden Hollywoodin kuuluisalla kävelykadulla vuonna 2007. Hän on saanut lukuisia palkintoehdokkaita koko uransa ajan, mukaan lukien viisi Oscar-ehdokasta, viisi näyttelijöiden kiltasta ja seitsemän kultaista maailmaa. People Magazine nimitti hänet seksikkäimmäksi mieheksi vuonna 2007.

Tuotanto: Ben Affleckin ja muiden ohella Damon tuotti todellisuussarjan Project Greenlight, jossa ensimmäiset elokuvantekijät saivat mahdollisuuden kehittää omia elokuvaprojekteja. Damon, Affleck ja Chris Moore perustivat tuotannon tuottavan LivePlanet -tuotannon. Myöhemmin Damon ja Affleck perustivat toisen tuotantoyhtiön, Pearl Street Films.

Matt tunnetusti luopui pääosasta elokuvassa Manchester by the Sea ja päätti sen sijaan toimia tuottajana. Hänen korvaavansa, Casey Affleck (Benin pikkuveli) voitti Oscar-roolin.

(Kuva: Angela Weiss / Getty Images)

Hyväntekeväisyys : Matt on erittäin intohimoinen hyväntekeväisyyteen ja tukee 37 hyväntekeväisyysjärjestöä. Hän on ONEXONE-järjestön, joka on voittoa tavoittelematon järjestö, joka pyrkii parantamaan lasten elämää Pohjois-Amerikassa, lähettiläs ja nälkää torjuvan säätiön Feeding America -edustaja. Hän perusti H2O Africa Foundation -säätiön ja perusti Not On Our Watch -projektin, jonka tavoitteena on estää Darfurin kaltaisen joukkomurhan.

Henkilökohtainen elämä : Matt oli vuonna 2003 Miamissa kuvaamassa komediaa Stuck On You. Eräänä iltana paikallisessa klubissa hän tapasi Luciana Barroson, sitten baarimikon ja yksinhuoltajaäidin, ja tiesi heti haluavansa mennä naimisiin hänen kanssaan. He menivät naimisiin vuonna 2005 ja ovat saaneet vielä kolme lasta yhdessä.

Kuuluisa vihanpito : Damonilla ja Jimmy Kimmelillä on ollut pitkäaikainen julkinen vihanpito Jimmy Kimmel Liven alkuaikoina. Se sai alkunsa yksinkertaisesta, mansetin ulkopuolisesta vitsistä: Kimmel kääritteli melko pettymysohjelman kuvaamalla yhden linjan 'Haluan pyytää anteeksi Matt Damonilta. Aika loppui, mikä viittaa siihen, että A-lister Damon törmäsi näyttelyyn. Sittemmin molemmat ovat ottaneet lukuisia julkisia pyyhkäisyjä toisiinsa, mutta kaikki on hauskaa, Damon ja Kimmel ovat itse asiassa ystäviä.

Avatar jäi maksamatta : Matt paljasti lokakuussa 2019, että hänelle tarjottiin päärooli vuoden 2009 Avatarissa. Osana tarjousta hän olisi saanut osan elokuvan lipputuloista. Avatarista tuli historian toiseksi eniten tuottanut elokuva, jonka bruttomäärä on yli 2,8 miljardia dollaria. Damon kertoi haastattelijalle vuonna 2019, että hän olisi lopulta ansainnut 250 miljoonaa dollaria kaupasta.

Kiista : Vuonna 2017 Harvey Weinstein -kiistan ja #MeToo-liikkeen huipulla Damon antoi sarjan haastatteluja, joissa hän näytti minimoivan seksuaalisen väkivallan uhrien kärsimän väärinkäytön. Vuonna 2018 hän pyysi anteeksi kommentteja esiintyessään The Today Show -ohjelmassa.

Kiinteistöt : Vuonna 2012 Matt ja Luciana maksoivat 15 miljoonaa dollaria vaikuttavasta kartanosta Tyynenmeren Palisadesin alueella Los Angelesissa. He listasivat 13 500 neliömetrin koti myytävänä tammikuussa 2021 hintaan 21 miljoonaa dollaria.

Vuonna 2017 he maksoivat 16 miljoonaa dollaria kattohuoneistosta Brooklyn Heightsin kaupunginosassa New Yorkissa.

Yhteenveto : Matt Damon on amerikkalainen näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 170 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten rooleistaan ​​Hyvä tahdon metsästys, valtameren trilogia ja Bourne-franchising sekä tuottelias hyväntekeväisyystyönsä. Hän, hänen vaimonsa ja heidän neljä lastaan ​​asuvat Pacific Palisadesissa, Los Angelesissa.

Matt Damon Nettovarallisuus

Matt Damon

Nettovarallisuus: 170 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 8. lokakuuta 1970 (50 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Ammatti: Näyttelijä, elokuvantuottaja, televisiotuottaja, käsikirjoittaja, ääninäyttelijä, tiedottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021

Matt Damon Ansiot

Napsauta laajentaaksesi
  • Bourne Ultimatum 20000000 dollaria
  • Veljet Grimm 10 000 000 dollaria
  • Bournen henkilöllisyys 10 000 000 dollaria
  • Ocean's Eleven 5 000 000 dollaria
  • Kaikki kauniit hevoset 5 500 000 dollaria
  • Legend of Bagger Vance 7 000 000 dollaria
  • Lahjakas herra Ripley 5 000 000 dollaria
  • Pyöreät 600 000 dollaria
  • Good Will Hunting 300 000 dollaria käsikirjoitusten myynti
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu