Matt LeBlanc Nettovarallisuus

Kuinka paljon Matt LeBlanc on arvoinen?

Matt LeBlancin nettovarallisuus: 80 miljoonaa dollaria

Matt LeBlancin nettovarallisuus ja palkka: Matt LeBlanc on amerikkalainen näyttelijä ja tuottaja, jonka nettovarallisuus on 80 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten kuvaamalla hahmoa Joey Tribbiania TV-hittiohjelmassa 'Ystävät', joka juoksi vuosina 1994-2004. Hän on sittemmin esiintynyt useissa televisio-ohjelmissa ja elokuvissa.

Aikainen elämä: Matt LeBlanc syntyi Matthew Steven LeBlanc 25. heinäkuuta 1967 Newtonissa, Massachusettsissa. Hän osallistui Newton Northin lukioon. Koomikko Louis C.K. oli hänen luokkatoverinsa. Valmistuttuaan vuonna 1985 Matt lähti Wentworthin teknilliseen instituuttiin Bostonissa, mutta hän lähti pian toisen lukukauden aloittamisen jälkeen näyttelijäuraan.

Näyttelijäura ja 'ystävät': 1980-luvulla LeBlanc esiintyi sarjassa televisiomainoksia sellaisille kansallisesti tunnetuille tuotteille kuin Heinz ja Coca-Cola. Vuonna 1988 hän sai ensimmäisen TV-roolinsa TV 101 -esityksessä, joka kesti vain yhden kauden. LeBlanc teki toistuvan roolin vuonna 1991 suositussa Fox-komediassa 'Naimisissa ... lasten kanssa', joka soitti Vinnie Verduccia. Hän esiintyi myös erilaisissa musiikkivideoissa taiteilijoille, kuten Bon Jovi, Alanis Morissette, Tom Petty and the Heartbreakers ja Bob Seger.

Hänen suuri tauonsa tapahtui vasta, kun hän kuuli typerän, suurisydämisen naispuolisen miehen Joey Tribbianin roolin 'Ystävät' -elokuvassa, roolissa, jonka hän aloitti vuonna 1994 ja jatkoi pelaamista kymmenen vuodenajan ajan. Tämä rooli ajoi häntä tähtitieteen yhdessä muiden tähtensä kanssa, ja LeBlancista tuli nopeasti kotinimi. Hän esiintyi myös spin-off-TV-sarjassa Joey vuosina 2004–2006. LeBlanc esiintyi myös muutaman kerran Lisa Kudrow'n Web Therapy -esityksessä. Matt meni viiden vuoden taukoon näyttelemisestä Joey-elokuvan peruuttamisen jälkeen.

Hänen merkittävimmät elokuvaroolinsa ovat olleet elokuvissa Ed, All The Queen's Men, Lost In Space, Lovesick ja Charlie's Angels. LeBlanc esiintyi televisiosarjassa Episodes vuosina 2011--2017. Tämän sarjan ovat kirjoittaneet Ystävät-luojat David Crane ja Jeffrey Klarik. Hän alkoi isännöidä Top Gear -sarjaa vuonna 2016 ja samana vuonna hän aloitti pääosassa Adam Burnsina CBS-televisiosarjassa Man With a Plan. Matt jäi eläkkeelle Top Gearista toukokuussa 2018 kolmen vuoden kuluttua. LeBlanc on voittanut useita palkintoja, mukaan lukien Golden Globe -palkinto jaksoista, Screen Actors Guild Award for Friends ja People Choice Awards Joey- ja Man With Plan -elokuvista. Toukokuussa 2020 'Suunnitelma' peruutettiin.

(Kuva: Kevin Winter / Getty Images)

Henkilökohtainen elämä: Toukokuussa 2003 LeBlanc meni naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä, brittiläissyntyisen Melissa McKnightin kanssa. Yhdessä pariskunnalla on tytär Marina, joka syntyi vuonna 2004. Pari erosi lokakuussa 2006. Eron jälkeen hän tapasi näyttelijä Andrea Andersin vuosina 2006–2015. Pari oli tavannut Joey-sarjassa.

Kiinteistöt : Vuonna 2007, pian Melissa McKnightin avioeron jälkeen, Matt käytti 7,4 miljoonaa dollaria taloon Los Angelesin Tyynenmeren Palisadesin naapurustossa. Hän muutti kotoa vuonna 2012 ja vuokrasi sen 13 000 dollaria kuukaudessa kiinteistöjen ilmoitusten mukaan. Hän yritti myydä talon vuonna 2016 10 miljoonalla dollarilla. Viime kädessä hän löysi ostajan, joka maksoi hieman vähemmän kuin 7,4 miljoonaa dollaria, jonka Matt käytti taloon 10 vuotta aiemmin. Hänellä on kaksi vierekkäistä taloa Encinossa Kaliforniassa ja 1000 hehtaarin karjatila Santa Ynezissä Kaliforniassa, jonka hän osti vuonna 2002.

Matt LeBlancin Ystävien palkat ja rojaltit: Ystävät-sarjan ensimmäisestä kaudesta jokainen näyttelijän jäsen ansaitsi 22 500 dollaria jaksoa kohden. Se toimii 540 000 dollariin ensimmäisellä kaudella. Heidän palkkansa nostettiin 40 000 dollariin jaksoa kohden toisella kaudella. Se toimii 960 000 dollariin toisen kauden aikana. Ennen kolmannen kauden alkua, jolloin heidän sopimukset olivat voimassa, näyttelijät kokoontuivat neuvottelemaan ryhmänä. He päätyivät sopimukseen, joka maksoi 75 000 dollaria kolmannen kauden jaksoa kohden (1,875 miljoonaa dollaria kaudesta), 85 000 dollaria kaudelle 4 (2,04 miljoonaa dollaria), 100 000 dollaria kaudelle 5 (2,5 miljoonaa dollaria) ja 125 000 dollaria kaudelle 6 (3,125 miljoonaa dollaria). Ennen kautta 7 näyttelijät neuvottelivat massiivisesta korotuksesta. He ansaitsivat kukin 750 000 dollaria jaksosta 7 ja 8 (18 miljoonaa dollaria vuodessa). Kausina 9 ja 10 kukin näyttelijän jäsen ansaitsi miljoona dollaria jaksoa kohden. Se tuottaa 24 miljoonaa dollaria kaudelle 9 ja 18 miljoonaa dollaria kaudelle 10. Jos kaikki lasketaan yhteen, jokainen Ystävät-näyttelijän jäsen ansaitsi yksinomaan näyttelystä noin 90 miljoonaa dollaria peruspalkkaa ennen taustabonuksia ja jatkuvia rojalteja.

'Ystävien' rojaltit : Osana vuoden 2000 sopimusneuvotteluja näyttelijät pystyivät vaatimaan näyttämölle taustapisteitä, jotka antaisivat heidän ansaita rojalteja näyttelyn myynnistä syndikaatioon. Siihen asti ainoat muut tv-tähdet, joilla oli omistusosuus ohjelmissa, olivat Jerry Seinfeld ja Bill Cosby. Ystävät tuottavat edelleen miljardin dollarin pohjoispuolella vuosittain syndikaatiorojalkuja ja suoratoistosopimuksia. On raportoitu, että jokainen näyttelijän jäsen on joina vuosina voi ansaita 10-20 miljoonaa dollaria yksin rojalteina .

Matt LeBlanc Nettovarallisuus

Matt LeBlanc

Nettovarallisuus: 80 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 25. heinäkuuta 1967 (53 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Ammatti: Näyttelijä, elokuvantuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Matt LeBlanc -tulos

  • Joey 15 000 000 dollaria
  • Ystävät 1 000 000 dollaria / jakso
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu