Mauricio Umansky Nettovarallisuus

Kuinka paljon Mauricio Umansky on arvoinen?

Mauricio Umansky Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria

Mauricio Umansky Nettovarallisuus: Mauricio Umansky on meksikolainen kiinteistökehittäjä ja todellisuus-tv-persoonallisuus, jonka nettovarallisuus on 100 miljoonaa dollaria. Vaikka Mauricio on luultavasti tunnetuin siitä, että hän on Kyle Richardin aviomies elokuvasta 'Todelliset kotiäidit Beverly Hillsistä', hän on itsenäinen ansioitunut ja tunnettu hahmo. Uskomattoman menestyvä kiinteistöalan ammattilainen Umansky myy keskimäärin yli 150 miljoonan dollarin arvosta kiinteistöä. Tämä numero ei sisällä viittauksia ja muita palkkioita hänen agenttiverkostolleen. Tällä hetkellä hän toimii menestyvän kiinteistöyhtiön The Agency -yhtiön toimitusjohtajana.

Aikainen elämä: Mauricio Umansky syntyi 25. kesäkuuta 1970 Meksikossa. Hän on Meksikossa tunnetun radio- ja televisiohenkilöstön, Estella Sneiderin poika. Estella on muun muassa seksiterapeutti, psykologi ja kirjailija. Varhaislapsuus ei ollut Mauricion kannalta helppoa, koska hänelle diagnosoitiin neutropenia-tila, joka on epätavallisen alhainen valkosolujen määrä. Tämän seurauksena hän oli sairaalassa ja poissa nuoresta iästä. Vuosi hänen syntymänsä jälkeen hänen vanhempansa synnyttivät nuoremman sisarensa.

Kuuden vuoden iässä Mauricio muutti perheensä kanssa Yhdysvaltoihin. Vaikka hän osallistui alun perin Etelä-Kalifornian yliopistoon, hän lopulta keskeytti aloittaakseen yrittäjäuransa.

Ura: Umansky aloitti liike-elämän uransa onnistuneella vaatetuslinjalla, ja hän myi sen 26-vuotiaana huomattavasta voitosta. Sitten hän meni kiinteistöihin ja liittyi veljensä perustamaan Hilton & Hyland -yritykseen. Mauricio alkoi voimakkaasti, ja hänen ensimmäinen myynti oli 7,5 miljoonan dollarin kiinteistö, jonka omisti vaimonsa entinen aviomies.

Vuoteen 2011 mennessä hän oli valmis perustamaan oman kiinteistöyhtiön nimeltä The Agency. Nykyään Mauricio Umansky on yrityksen toimitusjohtaja, joka on erikoistunut luksusominaisuuksiin, jotka sijaitsevat huippuluokan kaupunginosissa, kuten Beverly Hills, Holmby Hills, Malibu ja Brentwood. Viraston verkkosivuston mukaan Mauriciolla on varastoja 350 miljoonan dollarin arvosta, mukaan lukien yksi talo, joka on myytävänä 68,5 miljoonalla dollarilla.

Virasto edustaa huippuluokan kodeiden ja huoneistojen ostajia, myyjiä ja vuokralaisia. Yritys työllistää myös yli 650 edustajaa ja sillä on yli 37 toimistoa ympäri maailmaa. Umansky työskentelee kiinteistöliiketoimintansa kautta usein joidenkin maailman merkittävimpien julkkisten kanssa. Hän on valvonut kauppoja, jotka liittyvät Playboy Mansioniin, Disney Estatein ja Rockstar-kuuluisuuksien omistamiin kiinteistöihin. Lisäksi hän auttoi viimeistelemään sopimuksen, joka koski kaikkien aikojen LA-kiinteistöä, joka myytiin yli 100 miljoonalla dollarilla.

Jotkut pitävät Mauricio Umanskyä maan parhaimpana kiinteistönvälittäjänä, ja hän on jatkuvasti korkealla paikalla virallisissa kiinteistönvälittäjien rankingissa. Yhtiön perustamisen jälkeen yritys on myynyt omaisuutta yli 1,5 miljardin dollarin arvosta.

Getty Images

Henkilökohtainen elämä: Mauricio Umansky on naimisissa 'Beverly Hillsin todellisten kotiäidien' Kyle Richardsin kanssa. He menivät naimisiin vuonna 1996 ja heillä on kolme tytärtä Portia, Alexia ja Sophia. Farrah on hänen tyttärentytär. Kaikki neljä tytärtä ovat ilmestyneet Todellinen kotiäiti s ' pitää erittäin monimutkaisia ​​syntymäpäiväjuhlia.

Hän on Kim Richardsin, Kathy Hiltonin ja Rick Hiltonin veli. Hänen vaimonsa, Kyle Richards, on Pariisi ja Nicky Hiltonin täti.

Hänen äitinsä on televisio- ja radiohenkilöstö, seksiterapeutti, psykologi, kirjailija ja seurustelija, joka on esiintynyt elokuvassa Beverly Hillsin todelliset kotiäidit. Hän sujuu kauniisti tyttärensä Kyle Richardsin kanssa. Hän sanoi: '' Hän on poikani Mauricio Umanskylle ihana vaimo vähintään 17 vuotta, upea äiti lapsenlapsilleni ja parhaimmalle tyttärelle, joka äidillä voisi olla. ''

Tyypillisten rikkaiden kaveritoimintojen, kuten golfin ja tenniksen, lisäksi Mauricio on innokas helikopterihiihtäjä.

Hänen lempinimensä on Mau.

Mauricion 50. syntymäpäivänä Richards sai hänet huijaamaan sähköpyörän ja osoitti sen sosiaalisessa mediassa kirjoittamalla: 'Niin monet rakastavat ja ihailevat sinua. Mitä ikinä teetkin elämässä, annat kaiken. Elämän rakastaja, joka näkee lasin aina puoliksi täynnä. Ihailen vahvuuttasi, itseluottamustasi ja työetiikkaasi (vaikka valittaisinkin kaikista yrityspuheluista). Rakastan hauskaa, lähtevää luonnettasi ja seikkailutunnettasi (vaikka tytötkin [ja] valitan retkistä, joihin otat meidät, rakastamme sitä aina ja olemme onnellisia, kun saat meidät kokeilemaan uusia asioita). Kiitos rakastavasta aviomiehestä ja isästä ja kaikesta, mitä teet perheellemme. Hullu, että olemme olleet yhdessä yli puolet elämästämme. Rakastan sinua niin paljon ja toivon, että tämä syntymäpäivä tuo sinulle jatkuvaa terveyttä ja onnellisuutta! '

Mauricio ja hänen vaimonsa ja tyttärensä tekivät matkansa Aspeniin Coloradoon 50-vuotispäivänään. Kaikki hänen tyttärensä ottivat myös sosiaalisen median tileilleen lähettääkseen kunnianosoituksia isälleen ja isäpuolelleen.

Heinäkuun lopulla 2020 Kyle Richards julkaisi yläosattoman kuvan Instagramista. Kuva oli otettu Mauriciolle ystävänpäiväksi aiemmin.

Heinäkuussa 2020 Mauricio ajoi hiuksensa mohawkiksi. Kyle Richards ei pitänyt siitä. Instagram-tarinoissaan Kyle sanoi:

'Mieheni ei ole katkaissut koko karanteenia, ja minä vain löysin tämän kaiken. Herranjumala. Minun täytyy nähdä nämä hiukset. ' Hän pani kylpyhuoneessa kasaan miehensä hiuksia ja lähti etsimään häntä. 'Mitä olet tehnyt itsellesi? Vitsailetko?!' hän sanoi nähdessään hänen uuden mohawkinsa. 'Annoin itselleni mohawkin. Laitoin Moen mohawkiin, Mauricio selitti. Mauricio hylkäsi mohawkin. Loppujen lopuksi onnellinen vaimo, onnellinen elämä.

Henkilökohtainen kiinteistö : Lokakuussa 2017 Kyle ja Mauricio maksoivat 8,2 miljoonaa dollaria kodista Encinossa Kaliforniassa. Heillä on myös koti Kalifornian La Quintassa, jonka he ostivat vuonna 2014 2,35 miljoonalla dollarilla.

Mauricio Umansky Nettovarallisuus

Mauricio Umansky

Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Kiinteistövälittäjä
Kansalaisuus: Meksiko
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu