Meek Mill nettovarallisuus

Kuinka paljon Meek Mill on arvoinen?

Meek Mill nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria

Meek Millin nettovarallisuus: Meek Mill on amerikkalainen räppäri, lauluntekijä ja aktivisti, jonka nettovarallisuus on 20 miljoonaa dollaria. Meek on yksi suosituimmista räppääjistä maailmassa.

Aikainen elämä: Robert Rahmeek Williams, ammattimaisesti Meek Mill, syntyi 6. toukokuuta 1987 Etelä-Philadelphiassa Pennsylvaniassa. Meekin isä tapettiin ryöstöyrityksessä, kun hän oli viisivuotias. Hänen äitinsä Kathy työskenteli useita töitä perheensä tukemiseksi aviomiehen kuoleman jälkeen. Toisinaan hänen täytyi turvautua varastamiseen. Lapsena Meek oli ujo. Meekin setä oli uraauurtava DJ-suurmestari Nell, joka oli osa 1980-luvun lopun Philadelphian hiphop-kohtausta. DJ-suurmestari Nell vaikutti Will Smithiin ja DJ Jazzy Jeffiin. Meek alkoi osallistua räppitaisteluihin nimellä Meek Millz teini-ikäisenä. Hän perusti rap-ryhmän The Bloodhoundz kolmen ystävänsä kanssa. 18-vuotiaana Meek pidätettiin ampuma-aseen laittomasta hallussapidosta, kun poliisi pysäytti hänet kulkemaan kulmakauppaan. Poliisi löi Meekiä niin pahasti, että molemmat hänen silmänsä olivat turvoksissa, hänen huulensa olivat turvoksissa ja yksi hänen punoksistaan ​​repeytyi. Poliisi väitti, että Meek ajoi heitä aseella ja yritti tappaa heidät. Mekki asetettiin koeaikaan.

Ura: Meek alkoi julkaista miksauksia 2000-luvun puolivälissä. Ensimmäinen miksaus, joka herätti hänen huomionsa, oli vuoden 2007 Flamerz. Tuo miksaus ja sen seuranta, 'Flamerz 2 - Kuumin kaupungissa', kiinnittivät T.I: n Grand Hustle Recordsin ja Warner Brothers Recordsin huomion. Ennen kuin hän pystyi valitsemaan etiketin allekirjoittamaan, hänet pidätettiin ja vietti seitsemän kuukautta vankilassa. Kun hänet vapautettiin, hän allekirjoitti Rick Rossin Warner Brothers Music -levy-yhtiön Maybach Music Groupin. Hänen debyyttialbuminsa 'Dreams and Nightmares' julkaistiin vuonna 2012, ja se saavutti ykkössijan Yhdysvaltain rap- ja hip-hop-R & B-listoilla sekä Billboard 200 -listalla. Hänen toinen levynsä 'Dreams Worth More Than Money' julkaistiin vuonna 2015, ja se osui myös kaikkien kolmen listan ykköseksi. Hänen vuoden 2017 kolmas albuminsa 'Wins and Losses' saavutti 2. sijan Rap- ja Hip Hop / R & B -listalla.

Lokakuussa 2012 Meek ilmoitti julkaisevansa oman levy-yhtiönsä, Dream Chasers Recordsin, joka on nimetty hänen miksisarjansa mukaan.

Meek Mill nettovarallisuus

(Kuva: Ronald Martinez / Getty Images)

Lakiasiat: Vuonna 2008 Meek tuomittiin 11–23 kuukaudeksi vankeuteen ja kahdeksaksi vuodeksi koeajaksi huumekaupasta ja aseiden hallussapidosta.

Loppuvuodesta 2012 Meek rikkoi koeaikaa, ja tuomari peruutti matkapalvelunsa. Keväällä 2013 hän rikkoi jälleen koeaikaa, kun hän ei ilmoittanut tuomioistuimelle matkasuunnitelmistaan ​​ja julkaisi sosiaalisessa mediassa viestejä, jotka johtivat kuolemanuhkauksiin hänen koehenkilölleen. Tuomioistuin määräsi hänet pitämään etikettikursseja.

Joulukuussa 2017 hän rikkoi jälleen ehdonalaista. Tuomari ei antanut hänelle uutta mahdollisuutta. Hänet käskettiin lopettamaan työskentely rangaistukseen saakka. Meek tuomittiin helmikuussa 2016 90 päivään kotiarestiin.

Meek Mill hyökkäsi 11. maaliskuuta 2017 kahteen jalankulkijaan St.Louisissa ja hänet pidätettiin. Hänet tuomittiin kahden tai neljän vuoden vankeuteen ehdonalaiseen rangaistuksen rikkomiseen. Hän palveli viisi kuukautta valtion korjauslaitoksessa Chesterissä, Pennsylvaniassa.

Dokumenttisarja nimeltä '' Free Meek '' julkaistiin elokuussa 2019. Sarja kertoo hänen monista rikosoikeusjärjestelmään joutuneista. Meek oli sarjan tuottaja.

Henkilökohtainen elämä: Meek Mill alkoi seurustella räppäri Nicki Minajin kanssa vuoden 2015 alussa ja oli avajaisena hänen vuoden 2015 maailmankiertueelleen. Tammikuussa 2017 Meek ja Minaj päättivät kaksivuotisen suhteen.

Vuonna 2018 Mill perusti REFORM Alliance -säätiön vapautuksensa jälkeen valtion huoltajuudesta yhdessä muiden levy-artistien Jay-Z: n kanssa. Voittoa tavoittelemattoman järjestön tehtävänä on uudistaa rikosoikeusjärjestelmää lobbaamalla muutosta sen laeissa ja politiikoissa, koeajasta ja ehdonalaista ehdonalaista aloittaen.

Palkan kohokohdat : Meek ansaitsi syyskuusta 2017 syyskuuhun 2018 15 miljoonaa dollaria. Se riitti tekemään hänestä yhden planeetan 20 eniten palkatusta räppäristä. Hänellä on hyväksymissopimuksia Amazonin ja Puman kanssa. Syyskuun 2018 ja syyskuun 2019 välisenä aikana hän ansaitsi 20 miljoonaa dollaria.

Kiinteistöt: Vuonna 2016 Meek ja Nicki Minaj vuokrasivat kartanon Beverly Hillsistä 35 000 dollarilla kuukaudessa. Talo on rakennettu vuonna 2008 Frank Sinatran entisen asuinpaikan paikalle. 10340 neliömetrin kodista on panoraamanäkymät kaupunkiin ja vuorille. Talossa on kaksikerroksinen aula, iso takalla varustettu olohuone ja kaarevat ranskalaiset ovet, jotka johtavat ulos. Siellä on syömiskeittiö, puupäällysteinen kirjasto, jossa on sisäänrakennuksia, muodollinen ruokasali ja perhehuone sekä kahdeksan makuuhuonetta. Ulkotilaan kuuluu uima-allas ja kylpylä sekä grilli.

Joulukuussa 2019 Meek osti tunnetusti talon isoäidilleen.

Meek Mill nettovarallisuus

Meek Mill

Nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 6. toukokuuta 1987 (33 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,83 m)
Ammatti: Räppäri, lauluntekijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu