Melania Trump Net Worth

Paljonko Melania Trump on arvoinen?

Melania Trumpin nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria

Melania Trump nettovarallisuus: Melania Trump on slovenialainen malli ja entinen Yhdysvaltain ensimmäinen nainen, jonka nettovarallisuus on 50 miljoonaa dollaria. Melania tunnetaan parhaiten hänen kolmannesta vaimostaan Donald Trump . He menivät naimisiin vuonna 2005.

Melania soitti itseään vuoden 2001 Zoolander-elokuvassa ja esiintyi aviomiehensä NBC-todellisuussarjassa The Apprentice vuosina 2004–2015. Trump oli mallinnettu Pariisissa ja Milanossa ennen kuin muutti Amerikkaan vuonna 1996 mallintamaan York Cityssä, ja hän on koristi useiden aikakauslehtien kansia, kuten Vogue, Harper's Bazaar, InStyle, Vanity Fair ja Glamour. Vuonna 2016 hän sai kritiikkiä sen jälkeen, kun republikaanien kansalliskokouksessa pitämä puhe näytti plagioivan osia Michelle Obaman vuoden 2008 demokratiakokouksen puheesta.

Aikainen elämä: Melania Trump syntyi Melanija Knavs (joka saksalistettiin nimellä Melania Knauss) 26. huhtikuuta 1970 Novo Mestossa, Slovenian tasavallassa. Hänen äitinsä, Amalija, oli lastenvaatevalmistajan mallintaja, ja hänen isänsä Viktor työskenteli auto- ja moottoripyöräliikkeiden johtajana. Melania osallistui usein äitinsä työnantajan Jutranjkan muotinäytöksiin. Hän varttui Sevnicassa sisar Inesin luona, ja hänellä on puoliveli, jota hän ei ole koskaan tavannut. Vaikka Viktor oli Slovenian kommunistiliiton jäsen, joka omaksui valtion ateismin, Melania ja Ines kastettiin katolilaisiksi. Hän opiskeli Ljubljanan muotoilu- ja valokuvauskoulussa ja ilmoittautui Ljubljanin yliopistoon opiskelemaan suunnittelua ja arkkitehtuuria, mutta keskeytti vuoden kuluttua.

Ura: Melania aloitti mallinnuksen 5-vuotiaana, ja 16-vuotiaana hän alkoi poseerata muotikuvaaja Stane Jerkolle ja esiintyä mainoksissa. Hän allekirjoitti Milanon mallitoimiston 18-vuotiaana ja oli toinen sija Jana Magazinen vuoden 1992 Vuoden ilme -kilpailussa. Vuonna 1995 Trump tapasi Metropolitan Models -omistajan Paolo Zampollin, joka tarjosi hänelle edustuksensa, jos hän tuli Yhdysvaltoihin. Muutettuaan Manhattanille seuraavana vuonna hän asui Zeckendorf Towers -huoneistossa valokuvaaja Matthew Atanianin kanssa. kirjoittanut Zampolli. Saman vuoden tammikuussa ranskalaisessa miesten aikakauslehdessä 'Max' oli seksuaalisia kuvia Melaniasta toisen mallin kanssa, ja hän ilmestyi tammikuun 2000 GQ-numeron kannessa vain timanttikoruilla.

Vuonna 2010 Trump käynnisti QVC: n kanssa korumalliston nimeltä Melania Timepieces & Jewelry, ja hän loi Melania-ihonhoitokokoelman, mutta vuonna 2017 tuotteet valmistaneet yritykset katkaisivat siteet häneen. Vuoden 2016 taloudellinen arkistointi paljasti, että hänen liiketoimintansa ansaitsivat 15 000 dollaria - 50 000 dollaria rojalteja sinä vuonna.

Yhdysvaltain ensimmäinen nainen: Melaniasta (tunnetaan myös salaisen palvelun koodinimellä 'Muse') tuli Yhdysvaltain ensimmäinen nainen 20. tammikuuta 2017. Hän muutti Valkoiseen taloon vasta 11. kesäkuuta johtuen pojan koulunkäynnistä Columbia Grammar & Preparatory Schoolissa . Aikana ensimmäisenä rouvana Melanialla oli 11 työntekijää ja hän oli vasta toinen ensimmäinen nainen, joka syntyi Yhdysvaltojen ulkopuolella (ensimmäinen oli lontoolainen Louisa Adams). Melanian ensimmäinen Valkoisen talon tapahtuma oli maaliskuun 2017 kansainvälisen naistenpäivän lounas, jossa hän puhui sukupuolten tasa-arvosta ja kokemuksistaan ​​naispuolisena maahanmuuttajana. Aikana ensimmäisenä naisena Melania keskittyi verkkokiusaamisen estämiseen Be Be -kampanjansa myötä, joka sai monilta kritiikkiä aviomiehensä Twitterissä jatkuvasti vihamielisen käyttäytymisen seurauksena.

Trump auttoi suunnittelemaan huhtikuun 2018 valtionillallisen Ranskan presidentin Emmanuel Macronin kunniaksi, ja hän vieraili Kansallisessa taidegalleriassa vaimonsa Brigitten kanssa päivää ennen tapahtumaa. Saman vuoden lokakuussa Melania aloitti matkan aikana soolokierroksen neljässä Afrikan maassa, hän ruokki pullolla pikkulefdantteja, vietti päivän Malawin koulussa ja vieraili orpokodissa Nairobissa. Trumpin hallinnon harjoittama laiton maahanmuuttaja on johtanut siihen, että monet lapset erotetaan vanhemmistaan, ja Melania puhui siitä kesäkuussa 2018 sanoen: '' Meidän on oltava maa, joka noudattaa kaikkia lakeja, mutta myös maa, joka hallitsee sydämellä. ' Hän ilmoitti haluavansa onnistuneen maahanmuuttouudistuksen, mutta ei pidä hallinnon nollatoleranssipolitiikan erottamisesta. 17. kesäkuuta 2018 Melania vieraili Upbring New Hope -lastensuojelualueella McAllenissa, Texasissa, jossa pidettiin 55 maahanmuuttajalapsea. Hän tapasi sosiaalityöntekijöitä ja hoitohenkilökuntaa ja kertoi haluavansa auttaa lapsia yhdistämään heidän perheensä.

(Kuva: Tasos Katopodis / Getty Images)

Henkilökohtainen elämä: Melania tapasi Donald Trumpin juhlissa vuonna 1998, ja hän meni naimisiin 22. tammikuuta 2005 yllään 200 000 dollarin Christian Dior -paita. Pari otti pojan Barronin vastaan ​​20. maaliskuuta 2006, ja hänet kastettiin Bethesda-by-the-Sea-piispan kirkossa, Melanian ja Donaldin avioliittojen paikassa. Melania on ollut vakituinen yhdysvaltalainen asukas vuodesta 2001, ja hänestä tuli virallisesti Yhdysvaltain kansalainen vuonna 2006. Vuonna 2018 häntä hoidettiin hyvänlaatuisessa munuaissairaudessa, ja hänelle tehtiin embolisaatio Walter Reedin kansallisessa sotilaskeskuksessa.

Helmikuussa 2017 Trump nosti 150 miljoonan dollarin oikeudenkäynnin brittiläistä tabloidia Daily Mailia vastaan ​​artikkelin julkaisemisesta, joka syytti häntä työskentelystä saattajana mallina. Melania väitti, että artikkeli sai hänet menettämään 'miljoonan dollarin liikesuhteet', mutta myöhemmin hän muutti oikeusjuttua keskittyen sen sijaan henkiseen kärsimykseen. Huhtikuussa 2017 Daily Mail peruutti artikkelissa esitetyt lausunnot, ja oikeusjuttu ratkaistiin 2,9 miljoonalla dollarilla.

Kiinteistöt: Tammikuussa 2016 Melania maksoi 1,5 miljoonaa dollaria yhden makuuhuoneen huoneistosta Trump Towerin 33. kerroksessa. Ostohetkellä Trumps omisti jo valtavan kattohuoneiston, joka otti rakennuksen 66., 67. ja 68. kerroksen, ja on spekuloitu, että Melania osti 1052 neliömetrin huoneiston kirjastoksi.

Melania Trump Net Worth

Melania Trump

Nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 26. huhtikuuta 1970 (50 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,8 m)
Ammatti: Supermalli, seurustelija, korusuunnittelija
Kansalaisuus: Slovenia
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu