Meksikolainen Elio -ravintola ei avaudu uudelleen Encoren yhteydessä

Duck carnitas Eliossa. (Al Mancini / Las VegasJournal)Duck carnitas Eliossa. (Al Mancini / Las VegasJournal) Katkarapuja tostadat Eliossa. (Al Mancini / Las Vegas Review - Lehti) Mezcal -huone Eliossa. (Al Mancini / Las VegasJournal) Muista kultainen marenki Eliossa. (Al Mancini / Las VegasJournal)

Wynn Las Vegas on vahvistanut, että sen huippuluokan meksikolainen ravintola Elio, joka sijaitsee Encore-lomakeskuksen sisällä, ei avaa uudelleen. Lyhyt lausunto päätöksestä kuuluu seuraavasti:

kuinka paljon arvoinen robert kardashian oli

Wynn Las Vegas on päättänyt sulkea Elion pysyvästi pandemian ja siihen liittyvän kävijämäärän laskun vuoksi. Ilmoitamme uudesta ruokailutarjonnasta sopivana ajankohtana, kun liiketoiminta Las Vegasissa alkaa parantua.

Elio oli ensimmäinen Las Vegas -yritys kokki Enrique Olveralle (Mexico Cityn arvostetusta Pujolista) ja kokki Daniela Soto-Innesille (Olveran kumppani New Yorkin Cosme ja Atla). Se avattiin viime kesänä COVID-viivästysten jälkeen mutta sulki ovensa marraskuussa. Soto-Innes on sittemmin katkaissut kumppaninsa New Yorkin ravintoloissa.kuinka paljon gary vee on arvoinen

Olvera ei heti vastannut pyyntöön kommentoida päätöstä sulkea Elio tai onko hänellä tulevaisuudensuunnitelmia Las Vegasissa.