Michael B.Jordan Net Worth

Paljonko Michael B.Jordan Worth on?

Michael B.Jordan nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria

Michael B.Jordanin nettovarallisuus: Michael B. Jordan on amerikkalainen näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 25 miljoonaa dollaria. Jordania tunnetaan parhaiten elokuvista Fruitvale Station (2013), Creed (2015) ja Black Panther (2018) sekä televisiosarjoista The Wire (2002), All My Children ( 2003–2006), Perjantai-iltavalot (2009–2011) ja Vanhemmuus (2010–2011). Michael on voittanut kymmeniä palkintoja näyttelijätyössään, mukaan lukien 3 BET Awards, 5 NAACP Image Awards ja National Society of Film Critics Award. Elokuva- ja televisiotyönsä lisäksi Jordan on esiintynyt Pleasure P: n, Jay-Z: n ja Snoh ​​Aalegran musiikkivideoissa, ja hänen äänensä kuulla elokuvissa Gears of War 3, NBA 2K17, Wilson's Heart, 'ja' Creed: Rise to Glory 'videopelit.

Aikainen elämä: Michael B. Jordan syntyi Michael Bakari Jordaniksi 9. helmikuuta 1987 Santa Anassa Kaliforniassa. Hän varttui Newarkissa New Jerseyssä äidin Donna (lukion uraneuvoja), isän Michaelin (ateriapalvelu), isosiskon Jamilan ja nuoremman veljen Khalidin kanssa. Michael opiskeli näyttelijöitä ja pelasi koripalloa Newark Arts High Schoolissa, jonka hän valmistui vuonna 2005. Lapsuudessaan Jordan teki mallinnustöitä Toys 'R' Us: lle, Modellin urheiluvälineille ja useille muille yrityksille ja varasi ensimmäisen näyttelijäroolinsa oli 12-vuotias.

Ura: Jordan teki debyyttinsä HBO: n The Sopranos -elokuvassa vuonna 1999, ja samana vuonna hän esiintyi myös CBS: n komediasarjassa Cosby ja elokuvassa Black and White. Vuonna 2001 hän sai roolin Hardballissa, pääosissa Keanu Reeves ja Diane Lane. Seuraavana vuonna Michael esiintyi kriitikoiden ylistämän HBO-sarjan The Wire 12 jaksossa, ja vuonna 2003 hän korvasi tulevan Black Panther -tähti ABC: n saippuaoopperassa All My Children. Jordan pysyi näyttelyssä kesäkuuhun 2006 asti. Hän esiintyi 59 jaksossa ja ansaitsi palkinnon ehdokkaita Soap Opera Digest -palkinnoista ja NAACP Image Awards -palkinnoista. Hän vieraili näyttelijöinä rikosnäytöksissä 'Ilman jälkeä', CSI: Rikospaikkatutkinta ja 'Kylmä tapaus' ennen pääroolia vuoden 2007 Blackout-elokuvassa. Vuonna 2009 Michael esiintyi elokuvassa 'Pastor Brown' sekä jaksoissa 'Burn Notice' ja 'Bones'. Tuona vuonna hän esiintyi myös Kanadan sitcomin The Assistants kaikissa 13 jaksossa ja aloitti 26 jakson jakson NBC: n jalkapallodraamassa 'Friday Night Lights'.

Vuonna 2010 Jordan esiintyi Nylon-aikakauslehdissä Young Hollywood Issue yhtenä tulevaisuuden kasvoista, vieraana näyttelemässä elokuvissa Lie to Me ja Law and Order: Criminal Intent ja liittyi NBC: n näyttelijöihin. Vanhemmuus, esiintyy 16 jaksossa. Michael sijoittui 80. sijalle BuddyTV: n TV: n seksikkäimmistä miehistä vuonna 2011, ja vuonna 2012 hän vieraili Fox-lääketieteellisessä draamassa House ja esiintyi elokuvissa Red Tails ja Chronicle. Jordan ansaitsi useita palkintoja esityksestään ampumalla uhri Oscar Grant vuonna 2013 Fruitvale Stationissa, ja sekä People että Variety erottivat hänet näyttelijäksi. GQ ja Entertainment Weekly mainitsivat Michaelin yhdeksi vuoden 2013 murtumistähdistä. Vuonna 2015 hän soitti Johnny Stormia Fantastic Four -elokuvassa, jota pidettiin floppina, mutta myöhemmin samana vuonna hän ansaitsi kriittistä suosiota pelatessaan. Apollo Creedin poika Rocky-jatko- / spin-off-Creed-sarjassa. Elokuva keräsi lipputuloilla 173,6 miljoonaa dollaria, ja sen jatko-osa, vuoden 2018 Creed II, ansaitsi sen 214,1 miljoonalla dollarilla.

Vuonna 2018 Michael soitti roistoa Erik 'Killmonger' Stevensiä elokuvassa 'Black Panther', joka ansaitsi 7 Oscar-ehdokasta ja keräsi lipputulolla hämmästyttävän 1,347 miljardia dollaria, mikä teki siitä vuoden toiseksi eniten tuottaneen elokuvan. Jatko on parhaillaan, ja se on tarkoitus julkaista vuonna 2022. Jordan myös näytteli ja tuotti HBO: n Fahrenheit 451 -tapahtumaa tuona vuonna. Hän toimi vastaavana tuottajana vuoden 2019 animaatiosarjoissa Gen: Lock ja Netflixin Raising Dion hyvin. Vuonna 2019 hän soitti puolustusasianajaja Bryan Stevensonia elokuvassa Just Mercy, joka kertoo todellisen tarinan miehestä, joka tuomittiin väärin murhasta ja ansaitsi NAACP Image -palkinnon esityksestään. Vuonna 2018 Michael valettiin Tom Clancy -romaaniin perustuvaan elokuvaan Ilman katumusta, entisen laivaston SEAL John Clark -elokuvan oli tarkoitus julkaista vuonna 2020, mutta se on viivästynyt helmikuuhun 2021 Coronavirus-pandemian vuoksi.

(Kuva: Christopher Polk / Getty Images)

Henkilökohtainen elämä: Michael on tiettävästi treffeillä laulaja Iggy Azalea, näyttelijä ja malli Catherine Paiz, malli Ashlyn Castro ja näyttelijä Kiki Layne. Jordan on ollut anime-fani lapsuudesta lähtien, ja vuonna 2019 hän suunnitteli linjan anime-innoittamia tuotteita Coachille.

Palkinnot ja nimitykset: Vuonna 2013 Jordania voitti Hollywood-elokuvapalkinnon, Gotham-palkinnon, National Board of Review of Motion Pictures -palkinnon, Satelliittipalkinnon ja Santa Barbaran kansainvälisen elokuvajuhlien palkinnon Fruitvale Station -elokuvasta. Vuonna 2015 'Creed' ansaitsi hänelle palkinnot Afrikka-Amerikan elokuvakriitikot ry: ltä, Boston Online Film Critics Associationilta, Black Reel Awards ja National Society of Film Critics, ja saman vuoden marraskuussa Newarkin pormestari Ras Baraka esitteli Michael avaimella kaupunkiin.

Vuosina 2018 ja 2019 Jordan ansaitsi parhaan konna MTV-elokuva- ja TV-palkinnon, San Francisco Film Critics Circle -palkinnon, Seattle Film Critics Society -palkinnon, Teen Choice -palkinnon ja Online Film Critics Society -palkinnon elokuvasta Black Panther, ja hän jakoi näytön Näyttelijöiden kilta -palkinto näyttelijöidensä kanssa. Vuonna 2019 Michael sai myös Cinema Vanguard -palkinnon Santa Barbaran kansainvälisellä elokuvajuhlilla työstään elokuvissa Black Panther ja Creed II. Hänet on myös arvostettu Acapulco Black Film Festival (2014), BET Awards (2016, 2019 ja 2020), Black Film Critics Circle Awards (2015) ja Black Reel Awards (2016 ja 2019). Jordan voitti NAACP Image Awards -palkinnot elokuvista Creed (2016), Fahrenheit 451 (2019), Black Panther (2019) ja Just Mercy sekä vuoden Entertainer of the Year -palkinnosta vuonna 2016.

Kiinteistöt: Vuonna 2016 Jordan maksoi 1,7 miljoonaa dollaria 4627 neliömetrin talosta Sherman Oaksissa Kaliforniassa ja asui siellä vanhempiensa kanssa. Vuonna 2019 hän muutti omalle paikalleen, 4530 neliöjalan kotiin Hollywood Hillsille, jonka hän osti mallilta / yrittäjältä Daisy Fuentesilta 5,8 miljoonalla dollarilla.

Michael B.Jordan Net Worth

Michael B.Jordan

Nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 9. helmikuuta 1987 (34 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu