Michael J. Fox Net Worth

Kuinka paljon Michael J Fox on arvoinen?

Michael J Foxin nettovarallisuus: 65 miljoonaa dollaria

Michael J. Foxin nettovarallisuus ja palkka: Michael J. Fox on kanadalainen amerikkalainen näyttelijä, koomikko, kirjailija, elokuvantuottaja ja aktivisti, jonka nettovarallisuus on 65 miljoonaa dollaria. Hänellä on elokuvan ja television ura 1970-luvulta, ja hän tunnetaan todennäköisesti parhaiten pääroolistaan ​​Takaisin tulevaisuuteen -elokuvissa.

Varhainen elämä ja uran alku: Michael Andrew Fox syntyi Edmontonissa, Alberta, 9. kesäkuuta 1961. Hänet tunnetaan parhaiten näyttämönimellään Michael J. Fox. Hänen äitinsä, Phyllis (n. Piper), oli näyttelijä ja palkanlaskija, ja hänen isänsä, William Fox, oli poliisi ja Kanadan joukkojen jäsen. Hän on englantilaista ja skotlantilaista. Isän uran vuoksi perhe muutti paljon ennen kuin hän lopulta asettui Burnabyyn, Vancouverin esikaupunkiin, kun hänen isänsä jäi eläkkeelle vuonna 1971. Fox osallistui Burnabyn keskiasteen kouluun.

Hän tuli ensimmäisen kerran viihdemaailmaan 15-vuotiaana. Hän esiintyi kanadalaisessa televisio-sarjassa Leo and Me, jonka tuotti Canadian Broadcasting Corporation. Alun perin tuotettiin ja kuvattiin vuonna 1976, mutta se ilmestyi vasta vuonna 1981. Siinä oli yhteensä 12 jaksoa. Hänen debyyttinsä amerikkalaisessa televisiossa oli elokuvassa Letters from Frank (1979). Juuri silloin, kun hän yritti rekisteröityä näyttelijöiden kiltaan, hän huomasi, että Michael Fox -nimellä oli jo rekisteröity näyttelijä. Hän ei pitänyt Michael A. Foxin äänestä, eikä hän myös pitänyt nimistä Andrew tai Andy, joten hän päätti ottaa käyttöön uuden keskikirjaimen. Hän asettui 'J.' kunnianosoituksena näyttelijä Michael J.Pollardille.

Näyttelijäura: Foxin ensimmäinen elokuvan rooli oli vuoden 1980 elokuvassa 'Midnight Madness', jota seurasi vuoden 1982 elokuva 'Class of 1984'. Sitten, vuonna 1982, hänet valittiin nuoreksi republikaaniksi Alex P.Keatoniksi NBC-näyttelyssä 'Family Ties'. Sarjaa esitettiin seitsemän vuodenaikaa vuodesta 1982 vuoteen 1989. Esityksen alkuperäisen painopisteen piti olla perheen vanhemmat, mutta Foxin hahmon yleisen myönteisen vastaanoton jälkeen NBC teki hänestä päähenkilön neljännen jakson jälkeen. Hänen esityksensä oli erittäin onnistunut suosionsa huipulla, ja se keräsi joka kolmasosa amerikkalaisista kotitalouksista katsojina joka viikko. Perhesiteiden esityksestään Fox voitti kolme Emmy-palkintoa (1986, 1987 ja 1988) ja Golden Globe -palkinnon (1989).

Tammikuussa 1985 Fox valittiin Marty McFlyksi aikamatkaelokuvassa 'Takaisin tulevaisuuteen'. Ohjaaja Robert Zemeckis halusi asettaa Foxin Martyn joukkoon heti alusta alkaen, mutta Perhesiteiden luoja Gary David Goldberg kieltäytyi sallimasta Zemeckisin lähestyä Foxia, koska hän tarvitsi Foxin kuljettamaan esitystä Meredith Baxterin poissa ollessa joka oli äitiyslomalla tuolloin. Zemeckis valitsi Eric Stoltzin Martyksi sen sijaan ja aloitti tuotannon Takaisin tulevaisuuteen -tuotteelle, mutta lopulta korvasi Stoltzin Foxilla, kun Baxter palasi perhe-siteisiin, mikä vapautti Foxin aikataulun hieman. Jotta Fox voisi työskennellä sekä elokuvan että tv-sarjan parissa kerralla, hänen täytyi kestää uuvuttava aikataulu. Hän harjoitti Perhesiteitä klo 10–18. ennen siirtymistä Takaisin tulevaisuuteen -harjoitteluun ja kuvaamiseen klo 2.30 asti. Tämä aikataulu kesti kaksi kuukautta! Hänen ponnistelunsa olivat kuitenkin sen arvoista, koska 'Takaisin tulevaisuuteen' oli valtava kaupallinen ja kriittinen menestys. Se ansaitsi maailmanlaajuisesti yhteensä 381,11 miljoonaa dollaria ja vietti kahdeksan peräkkäistä viikonloppua elokuvana nro 1 Yhdysvaltain lipputuloissa vuonna 1985. Fox jatkoi myöhemmin tähtiä myös kahdessa menestyksekkäässä jatko-osassa, 'Back to the Future Part II'. '' (1989) ja '' Takaisin tulevaisuuteen, osa III '' (1990).

Ilya S.Savenok / Getty Images

Takaisin tulevaisuuteen -trilogian parissa ja heti sen jälkeen Fox esiintyi elokuvissa Teen Wolf (1985), Day of Light (1987), My Menestyksen salaisuus (1987), Bright Valot, iso kaupunki (1988) ja 'Sodan uhrit' (1989). Vuonna 1991 Fox esiintyi elokuvissa Doc Hollywood ja The Hard Way. Samana vuonna yksityinen diagnoosi vahvisti, että hänellä oli Parkinsonin tauti. Kun Foxille kerrottiin, että hänellä oli todennäköisesti kymmenen hyvää työvuotta, hän allekirjoitti kiireesti kolmen elokuvan sopimuksen. Tämä johti elokuviin 'Rakkaudesta tai rahasta' (1993), 'Elämä Mikeyn kanssa' (1993) ja 'Ahne' (1994). Foxin viimeinen merkittävä elokuvarooli oli Peter Jacksonin vuonna 1996 tekemässä The Frighteners -elokuvassa.

Näytöllä rooliensa lisäksi Fox on lainannut äänensä useille elokuville. Hän ilmaisi Chance the American Bulldog -tapahtuman Disneyn live-elokuvassa 'Kotiinpäin sidottu: Uskomaton matka' (1993) ja sen jatko-osassa 'Kotiinpäin sidottu II: Kadonnut San Franciscossa' (1996). Hän myös ilmaisi nimihahmon Stuart Little (1999) ja sen jatko-osissa Stuart Little 2 (2002) ja Stuart Little 3: Call of the Wild (2005) sekä Milo Thatchin hahmon. Disneyn animaatioelokuva Atlantis: Kadonnut imperiumi (2001).

Myöhemmin urallaan Fox esiintyi ABC-näyttelyssä 'Spin City', joka alkoi ilmestyä vuonna 1996. Hän jätti näyttelyn neljännen kauden jälkeen. Yksi suurimmista hankkeista, jonka parissa hän on työskennellyt, on The Michael J. Fox Show, joka näytettiin NBC: ssä vuosina 2013--2014.

Muu työ: Vuodesta 2000 lähtien Fox on julkaissut kolme kirjaa: Lucky Man: A Memoir (2002), 'Always Looking Up: The Adventures of an Incurable Optimist' (2009) ja 'A Funny Thing Happened on the Way to Future: Twists ja käännökset ja opitut opinnot '' (2010).

Henkilökohtainen elämä: Fox meni naimisiin näyttelijä Tracy Pollanin kanssa heinäkuussa 1988. Yhdessä heillä on neljä lasta. Hän on Michael J. Fox -säätiön perustaja Parkinsonin tutkimukselle auttamaan alkion kantasolututkimuksissa tehtävää tutkimustyötä tavoitteenaan löytää parannuskeino Parkinsonin taudille. Tähän mennessä säätiö on kerännyt yli 300 miljoonaa dollaria Parkinsonin tutkimukseen.

Perhe asuu pääasiassa Manhattanilla, mutta hänellä on ylimääräinen koti Quogessa New Yorkissa (Hamptons), jonka he ostivat lokakuussa 2007 6,3 miljoonalla dollarilla.

Vuonna 1997 Michael ja Tracy rakensivat 5000 neliömetrin kodin 72 hehtaarin alueelle Sharoniin, Connecticutiin. He listasivat myytävän kodin vuonna 2016 4,25 miljoonalla dollarilla ja hyväksyivät lopulta 3,9 miljoonaa dollaria lokakuussa 2017.

Michael J. Fox Net Worth

Michael J.Fox

Nettovarallisuus: 65 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 9. kesäkuuta 1961 (59 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,63 m)
Ammatti: Näyttelijä, kirjailija, televisiotuottaja, elokuvatuottaja, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Michael J Fox Ansiot

Napsauta laajentaaksesi
  • Ahne 5.000.000 dollaria
  • My Succen salaisuus $ 2,000,000
  • Teen Wolf 750 000 dollaria
  • Takaisin tulevaisuuteen 500 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu