Michael Jackson Net Worth

Paljonko Michael Jackson on arvoinen?

Michael Jackson Net Worth: 500 miljoonaa dollaria

Michael Jackson Net Worth : Michael Jackson oli yhdysvaltalainen laulaja, lauluntekijä, näyttelijä, tuottaja ja hyväntekijä, jonka nettovarallisuus oli 500 miljoonaa dollaria kuolemansa aikaan vuonna 2009. Teknisesti ottaen voidaan väittää, että Michael oli kuolemansa aikana velkaa 500 miljoonan dollarin arvosta vuosikymmenien ylimenojen ja lainanottojen ansiosta. Vuosina 1985-1995 vuosikymmenellä Michael Jackson ansaitsi mukavasti 50-100 miljoonaa dollaria vuodessa kiertueiden, levymyynnin, suositusten ja tuotteiden kautta. Jopa kuolemansa jälkeen Jackson on pysynyt yhtenä suosituimmista ja kannattavimmista julkkiksista maailmassa. Tähän mennessä hän on myynyt yli 750 miljoonaa albumia, joista 35 miljoonaa myytiin hänen kuolemaansa seuraavana vuonna.

Michael Jackson kuoleman arvoinen: Teknisesti se oli negatiivinen 500 miljoonaa dollaria.

Michaelin arvokkain omaisuus oli hänen musiikkiluettelonsa. Hänen omien kappaleidensa tekijänoikeuksien arvon arvioitiin olevan 100 miljoonaa dollaria, mutta hänen nettovarallisuutensa kruununjalokivi oli hänen salkunsa muiden taiteilijoiden kappaleista, etenkin The Beatlesin kappaleista. Michaelin ensimmäinen kokeilu musiikkioikeuksien omistamiseksi alkoi, kun hän osti Sly ja perhekivi 1980-luvun alussa. Sitten hän osti sarjan klassisia sinkkuja, kuten 'Great Balls of Fire', 'Shake Rattle Rattle and Roll', 'Kun mies rakastaa naista' ja 'Runaround Sue'. Mutta suurin voitto tuli marraskuussa 1984, kun Michael osti Beatles luettelo ATV-musiikkia 47,5 miljoonalla dollarilla. Beatles luettelo sulautettiin lopulta Sonyn kanssa luomaan 50/50 yhteisyritys nimeltä Sony / ATV, jonka arvioidaan tänään olevan arvoinen 2 miljardia dollaria .

Elämänsä aikana Jackson ansaitsi noin 500 miljoonaa dollaria omasta musiikistaan, konserteistaan, videoistaan ​​ja suosituksistaan, mutta kuolemansa aikaan vuonna 2009 hän oli pääosin 500 miljoonaa dollaria velkaa. Jackson jäi rahattomaksi, kun hän käytti kaikki rahansa monimutkaiseen ja ylelliseen elämäntyyliin. Hän käytti 30–50 miljoonaa dollaria vuodessa yksinomaan elämäntapaansa ja keräsi valtavat maksamattomat laskut lakimiestensä, edustajiensa ja publicistiensa kanssa. Muutama kohokohta:

  • 17 miljoonaa dollaria Neverland Ranchin ostamiseen sekä 5 miljoonaa dollaria vuotuiset ylläpitokustannukset
  • 20 miljoonaa dollaria lasten ahdistelua koskevan oikeudenkäynnin ratkaisemiseksi.
  • 65 miljoonaa dollaria erilaisiin videoprojekteihin, mukaan lukien 35 minuutin elokuva 'Ghosts', jonka hän kirjoitti yhdessä Stephen Kingin kanssa
  • 12 miljoonan dollarin avioerosopimus vauvaäiti Debbie Rowen kanssa.
  • 5 miljoonaa dollaria vuotuisia korkomaksuja hänen veloistaan.
  • Kymmenet miljoonat kuluttivat Bentleyihin, antiikkiesineisiin, taiteeseen, vaatteisiin, simpansseihin, timantilla koristeltuihin käsineisiin ja muihin koriste-esineisiin.

Rahoittaakseen jatkuvaa ylenpalttista elämäntapaansa Jackson otti 380 miljoonan dollarin lainan musiikkikataloginsa vastineeksi. Poptähti oli tunnetusti naiivi, kun se koski hänen talouttaan, ja hänellä oli ylenpalttinen tunne uudesta arvostaan. Elämänsä loppupuolella hän aloitti rahoitustoimien pankkien, hedge-rahastojen ja muiden varjoisien henkilöiden kanssa pyrkiessään ylläpitämään elämäntapaansa samalla kun hän järjestää ammattimaisen ja taloudellisen paluun. Ennen kuolemaansa Michael oli käyttänyt koko 380 miljoonan dollarin lainan ja hänellä ei ollut juurikaan toivoa korkomaksujen maksamisesta, saati takaisin. Tämä velka on tärkein syy, miksi Michael joutui järjestämään paluun kiertueen 'This Is It', joka epäilemättä oli hänen kuolemansa syy.

Michael Jackson - nettovarallisuus kuolemassa

Michael Jackson Net Worth / FRANCIS Sylvain / AFP / Getty Images

Hänen kuolemansa jälkeisinä vuosina Michael Jacksonin toimeenpanijat ovat järjestäneet aggressiivisen taloudellisen paluun. Yksi heidän ensisijaisista tavoitteistaan ​​oli palauttaa kiinteistö vakavaraisuuteen, joten heidän ei tarvinnut myydä hänen arvostettua musiikkisalkkua. Michael's nimenomaisesti jättää 40 prosenttia omaisuudestaan ​​kolmelle lapselleen jakautumaan tasaisesti. Toinen 20% jätettiin eri lasten hyväntekeväisyysjärjestöille ja viimeiset 40% jätettiin äitinsä Katherinen tukemiseen. Katherinen kuoleman jälkeen 40 prosentin saldo menee Michaelin lapsille.

Lähes heti Michaelin kuoleman jälkeen hänen teloittajansa muuttoivat poptähden taloutta. He myivät välittömästi Michaelin tulevat musiikkioikeudet Sonylle 250 miljoonalla dollarilla, mikä on teknisesti historian suurin levysopimus. Hänen lakimiehensä kampasivat myös tuhansia tunteja henkilökohtaista kotivideota elämänsä viimeisestä vuodesta tuottaakseen elokuvan nimeltä This Is It, joka julkaistiin teattereissa ympäri maailmaa. Tähän mennessä elokuva on ansainnut yli 500 miljoonaa dollaria. Elokuvan menestyksen ja levysopimuksen jälkeen monet muut kannattajat soittivat. Pepsi sopi Michaelin kuvan lisensoinnista. Cirque du Solei on tuottanut kaksi Las Vegas -esitystä hänen musiikkinsa ja kuvansa ympärille. Jacksonin kartano on 50/50 kumppaneita Cirque du Solei -messuilla molemmissa näyttelyissä. Lisäksi Michael Jackson jätti kymmeniä tuhansia henkilökohtaisia ​​esineitä ja muistoesineitä, joita varastoidaan kolmeen jättimäiseen varastoon Etelä-Kaliforniassa. Esineitä on säilytettävä, kunnes kaikki kolme hänen lastaan ​​täyttävät 18 vuotta, jolloin he voivat päättää, mitä haluavat säilyttää ja mitä voidaan huutokaupata. Tämä tapahtuu vuonna 2020.

Michael Jackson nettovarallisuus kuoleman jälkeen : Michael Jacksonin kuoltua vuonna 2009 hänen omaisuutensa on tuonut yli 700 miljoonaa dollaria. Enemmän kuin mikään muu elävä taiteilija tuolloin. Hänen toimeenpanijansa ovat helposti maksaneet takaisin lainansa Sonylta ja turvaaneet miljardin dollarin musiikkiluettelonsa tulevaisuuden. Ansiotavoitteet:

  • 2018: 400 miljoonaa dollaria
  • 2017: 75 miljoonaa dollaria
  • 2016: 825 miljoonaa dollaria
  • 2015: 115 miljoonaa dollaria
Michael Jackson Net Worth

Michael Jackson

Nettovarallisuus: 500 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 29. elokuuta 1958 - 25. kesäkuuta 2009 (50 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,75 m)
Ammatti: Viihdyttäjä, laulaja-lauluntekijä, muusikko, koreografi, levytuottaja, näyttelijä, liikemies, elokuvantuottaja, tanssija, elokuvan säveltäjä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu