Michael Oher Net Worth

Kuinka paljon Michael Oher on arvoinen?

Michael Oher Net Worth: 16 miljoonaa dollaria

Michael Oherin palkka

2,7 miljoonaa dollaria vuodessa

Michael Oher Nettovarallisuus: Michael Oher on amerikkalaisen jalkapallon hyökkäävä taistelu, jonka nettovarallisuus on 16 miljoonaa dollaria. Oherin henkilökohtainen tarina kerrottiin Oscar-palkitussa 2009 The Blind Side -elokuvassa, pääosissa Sandra Bullock ja Tim McGraw. Michaelin roolia pelasi Quinton Aaron.

Varhainen elämä ja ura: Michael Oher syntyi 28. toukokuuta 1986 Memphisissä, Tennessee. Oher syntyi Denise Oherille, joka oli alkoholisti ja crack-kokaiiniriippuvainen, ja isälle, Michael Jerome Williamsille, joka oli usein vankilassa. Kasvatuksensa vuoksi hän sai lapsuudessaan vähän huomiota tai kurinalaisuutta. Hän toisti sekä ensimmäisen että toisen luokan ja osallistui yksitoista eri kouluun yhdeksän ensimmäisen opiskeluvuotensa aikana. Hänet asetettiin sijaishoitoon seitsemän vuoden ikäisenä, ja hän vuorotellen asui eri sijaiskodeissa ja asunnottomuusjaksojen välillä. Oherin biologinen isä oli Denise Oherin veljen entinen sellitoveri ja hänet murhattiin vankilassa, kun Oher oli lukiossa vanhempi. Nuori Michael Oher otettiin vihdoin mukaan Sean Tuohy ja Leigh Anne Tuohy kun hän oli 16-vuotias, ja Tuohysista tuli Oherin lailliset huoltajat, kun hän oli 17. He palkkasivat Oherin ohjaajan, joka työskenteli hänen kanssaan koulutyössä 20 tuntia viikossa.

Oher aloitti jalkapallon pelaamisensa ensimmäisen vuoden aikana Memphisin julkisessa lukiossa. Nuorempana vuotena Oher alkoi menestyä jalkapallossa. Oher nimitettiin Vuoden II divisioonaksi vuonna 2003 ja ensimmäisen joukkueen Tennessee All-State -joukkueeksi. Hän ansaitsi myös kaksi kirjainta sekä radalla että koripallossa. Vanhemman vuoden alussa Oher oli yliopiston jalkapallojoukkueen aloittava vasen taistelu. Hän oli valtion kakkonen levyllä vanhempana. Oherin matalat arvosanat olivat aluksi este hyväksymiselle NCAA-ohjelmaan, mutta lopulta hän nosti 0,76 GPA: n 2,52 GPA: ksi voidakseen osallistua Division 1 -kouluun. Hän teki tämän ottamalla verkkokursseja Brigham Youngin yliopistosta ja korvaamalla aikaisemmissa luokissaan ansaitut D- ja F-kurssit As: lla, kunnes hän lopulta nosti valmistuvan GPA: n vaaditun vähimmäismäärän yli. Hänestä tuli nopeasti jalkapallon paras potentiaali Tennesseen osavaltiossa, mikä johti useisiin stipenditarjouksiin Division 1 -kouluista. Viime kädessä hän päätti pelata korkeakoulun jalkapalloa Miss Misssipin yliopiston Ole Miss Rebelsin kanssa, mutta hän oli saanut stipenditarjouksia Tennessee, LSU, Alabama, Auburn ja South Carolina.

College-ura: Oher aloitti kymmenessä ottelussa vartijana ensi-kauden aikana Ole Miss Rebelsin kanssa. Hänestä tuli nopeasti ensimmäisen joukkueen fuksi All-American. Kun hän siirtyi vasemman taklauksen sijaintiin kaudelle 2006, Oher nimettiin useisiin esikauden All-Conference- ja All-American -joukkueisiin. Hänet nimettiin myös toisen joukkueen Kaakkois-Konferenssin hyökkääväksi linemieheksi toisen vuoden jälkeen, ja hänet nimitettiin ensimmäisen joukkueen SEC-hyökkääväksi mieheksi nuoremman vuoden jälkeen. Oher menestyi myös akateemisesti Ole Mississä, ja hänen testattu älykkyysosamääränsä nousi 30 pisteellä, kun hänet mitattiin kasvamaan ja sitten mitattiin yliopistossa. Hän sai kunnian rullalle toisen vuodensa aikana. Tammikuussa 2008 Oher ilmoitti jättävänsä koulun ilmoittautuakseen vuoden 20008 NFL-luonnokseen. Hän ilmoitti kuitenkin vetäytyvänsä luonnoksesta vain kaksi päivää myöhemmin palatakseen Ole Missille vanhempaan vuoteensa. Kauden 2008 jälkeen Oher tunnustettiin yksimielisesti ensimmäisen ryhmän All-American-joukkueeksi, ja teki kunnian toisen kerran yliopiston urallaan. Hän valmistui rikosoikeuden tutkinnosta keväällä 2009. Hän poistui yliopistollisesta jalkapallo-urastaan ​​yli tusinan palkinnoilla ja arvostetuilla kunnianosoitteilla urheilusta.

(Kuva: Thearon W.Henderson / Getty Images)

Pro-ura: Jo ennen valmistumistaan ​​Oherin ennustettiin jo olevan yksi vuoden 2009 NFL-luonnoksen tärkeimmistä näkymistä. Baltimore Ravens laati Oherin 23. sijalle vuoden 2009 NFL-luonnoksen ensimmäisellä kierroksella. Ravens oli hankkinut valinnan New England Patriotsilta vastineeksi ensimmäisen ja viidennen kierroksen luonnosvalinnoistaan. Hänen adoptioperheensä, Tuohys, pystyivät olemaan siellä todistamassa hänen luonnospäivän valintaa. 30. heinäkuuta 2009 hän allekirjoitti viisivuotisen 13,8 miljoonan dollarin sopimuksen Ravensin kanssa. Hän aloitti vuoden 2009 kauden oikeakätisenä, mutta siirrettiin vasempaan torjuntaan linjamiehen Jared Gaitherin loukkaantumisen jälkeen, ja kahdeksan viikon kuluttua Oher palasi oikealle. Oher aloitti jokaisen pelin vuonna 2009 vaihdellen oikean ja vasemman taklauksen välillä. Ensimmäisessä kauden jälkeisessä ottelussaan tammikuussa 2010 New England Patriotsia vastaan ​​hän pelasi oikeaa taistelua eikä sallinut yhtään säkkiä, mikä auttoi Ravensia voittamaan 33-13. Oher oli toinen äänestyksessä Associated Pressin NFL: n vuoden loukkaavasta alokaspalkinnosta kuudella äänellä. Helmikuussa 2013 Oher voitti ensimmäisen Super Bowl -renkaansa sen jälkeen, kun Ravens voitti San Francisco 49ersin 34-31 Super Bowl XLVII: ssa.

Maaliskuussa 2014 Oher allekirjoitti nelivuotisen 20 miljoonan dollarin sopimuksen Tennessee Titansin kanssa. Hän aloitti yksitoista peliä Titansissa ja joutui loukkaantuneisiin varaukseen 13. joulukuuta, kun hän jäi kahdesta aikaisemmasta pelistä varpavamman vuoksi. Pro Football Focus nimitti hänet 74. paras torjunta 78: sta kaudelle 2014. Titans vapautti Oherin 5. helmikuuta 2015.

Kuukautta myöhemmin hän allekirjoitti kahden vuoden 7 miljoonan dollarin sopimuksen Carolina Panthersin kanssa. Oher mainitsi Cam Newtonin vaikuttavana tekijänä päätöksessään allekirjoittaa Carolinan kanssa ja päätyi pelaamaan yhtä parhaista vuodenaikoistaan ​​ammattilaisena suojelemalla Newtonin sokeaa puolta. Hän oli kauden alkava vasen takla Tennessee-taisteluistaan ​​huolimatta, ja Panthers GM Dave Gettleman totesi: 'Teimme kotitehtävät Michaelin kanssa ja tunnemme erittäin vahvasti, että hän voi olla vastaus meille. Hänet työnnetään vasempaan taisteluun, ja me menemme sieltä. ' Oher pelasi 98,4% joukkueen napsautuksista ja hänet rangaistiin vain kolme kertaa 25 jaardin kohdalla.

Oher oli osa Panthers-tiimiä, joka pelasi Super Bowlissa 7. helmikuuta 2016, pudoten Denver Broncosille pisteillä 24-10. Kesäkuussa 2016 Oher allekirjoitti Pantherien kanssa kolmen vuoden sopimuksen jatkamisen arvoltaan 21,6 miljoonaa dollaria ja taattu 9,5 miljoonaa dollaria. Hän kärsi aivotärähdyksestä vain kolme peliä kaudesta ja vietiin loukkaantuneisiin varaukseen 25. marraskuuta 2016. Panthers vapautti hänet valitettavasti epäonnistuneen fyysisen pelin jälkeen 20. heinäkuuta 2017. Vuodesta 2020 lähtien Oher asuu talossa Baltimoressa, jonka maksoivat hänen ansaitsemansa NFL-dollarit.

Michael Oher Net Worth

Michael Oher

Nettovarallisuus: 16 miljoonaa dollaria
Palkka: 2,7 miljoonaa dollaria vuodessa
Syntymäaika: 28. toukokuuta 1986 (34 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 3 tuumaa (1,93 m)
Ammatti: Amerikkalainen jalkapalloilija, urheilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Michael Oher Ansiot

  • Baltimore Ravens (2009--10) 1252000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu