Michael Phelps Nettovarallisuus

Paljonko Michael Phelps on arvoinen?

Michael Phelps Nettovarallisuus: 80 miljoonaa dollaria

Michael Phelps nettovarallisuus ja palkka : Michael Phelps on eläkkeellä oleva amerikkalainen olympiauimari ja yritysmerkki, jonka nettovarallisuus on 80 miljoonaa dollaria. Michael Phelps on historian eniten sisustettu olympiaurheilija, ja hänellä on yhteensä 28 olympiamitalia (joista 23 kultaa). Monet pitävät häntä kaikkien aikojen suurimpana uimareena.

Aikainen elämä: Michael Fred Phelps II syntyi 30. kesäkuuta 1985 Baltimore Marylandissa. Hän on nuorin kolmesta lapsesta, jotka ovat syntyneet lukion johtajalta Deborahilta ja eläkkeellä olevasta valtion sotilasta Michael Fred Phelpsista. Hänen vanhempansa erosivat, kun hän oli yhdeksän, ja hänen isänsä avioitui uudelleen vuonna 2000. Phelps on kuvannut sisarusten suhdetta isäänsä kireänä avioeron jälkeen. Hän osallistui Towsonin lukioon Baltimoresta pohjoiseen ja valmistui vuonna 2003.

Ura: Michael alkoi uida valmentajan johdolla 7-vuotiaana, ja aikuiset tunnistivat hänen kykynsä nopeasti. Hän kokeili - ja teki - Yhdysvaltain kesäolympiajoukkueen vuonna 2000, kun hän oli vain 15-vuotias. Sydneyn peleissä Phelps ei mitali, mutta hän pääsi finaaliin ja sijoittui viidenneksi 200 metrin perhoksessa.

Keväällä 2001 Phelpsista tuli historian nuorin miesuimari, joka on koskaan asettanut maailmanennätyksen, tehden niin 200 metrin perhoksessa. Vuoden 2001 MM-kisoissa hän rikkoi oman ennätyksensä ja voitti ensimmäisen kansainvälisen mitalin. Heti lukion valmistuttua Phelps asetti viisi uutta maailmanennätystä. Phelps osallistui Michiganin yliopistoon Ann Arboriin pitkäaikaisen valmentajansa Bob Bowmanin jälkeen ja opiskeli urheiluhallintoa ja markkinointia. Koko ajan hän jatkoi maailmanennätysten murskaamista vuosittain Pan Pacificin mestaruuskilpailuissa ja maailmanmestaruuskilpailuissa.

Kahdessa seuraavassa olympialaisissa Phelps voitti 17 mitalia, joista kuusi kultaa ja kaksi hopeaa Ateenassa ja kahdeksan kultaa Pekingissä. Phelps rikkoi Mark Spitzin ennätyksen useimmista yksittäisissä olympiakisoissa voitetuista kultamitalista, kun hän voitti huomattavat kahdeksan kultamitalia (Spitz oli voittanut seitsemän) vuoden 2008 Pekingin olympialaisissa. Vuonna 2009 hän rikkoi maailmanennätyksen 100 metrin perhoksessa hämmästyttävällä nopeudella 5,5 mailia tunnissa. Lontoon olympialaisissa vuonna 2012 hän otti kotiin neljä kultamitalia ja kaksi hopeamitalia. Lontoon pelien jälkeen Phelps kiusasi eläkkeelle siirtymistä, mutta jatkoi kilpailua vuonna 2014 Mesa Grand Prix -kilpailussa, kun maailma spekuloi, kilpailisiko hän seuraavilla olympialaisilla vai ei. Hän tuli täysin eläkkeelle kilpailemaan vuoden 2016 Rion peleissä ja hänestä tuli ensimmäinen amerikkalainen miesuimari, joka sai paikan viidessä olympiajoukkueessa. Hän otti kotiin 5 kultamitalia ja yhden hopeamitalin sinä vuonna.

Vaikka spekuloitiin, että Phelps palaa vuoden 2020 olympialaisiin, hän ilmoitti jäävänsä eläkkeelle 12. elokuuta 2016. Tähän mennessä hän on asettanut ennätyksen useimpien olympiaurheilijoiden mitali voitoista. Hän on asettanut 39 maailmanennätystä, eniten aikaa.

Menestyksensä ansiosta Michaelilla on ollut yksi tuottoisimmista olympialaisten jälkeisistä urista Amerikan historiassa. Hänellä on kymmeniä sponsoreita ja hän esiintyy usein mainoksissa ja maailmanlaajuisissa mainoksissa. Hänen sponsoroinnit suosittujen tuotemerkkien kuten Under Armour, Visa, Speedo, Wheaties ja muiden kanssa ovat vaikuttaneet hänen nettovarallisuuteensa vuosien varrella.

Michael Phelps Nettovarallisuus

(Kuva: Adam Pretty / Getty Images)

Henkilökohtainen elämä: Phelps on kuvattu itsenäiseksi, yksinäiseksi ja keskittyneeksi. Hänellä oli jokaisen olympialaisen aikana maine siitä, ettei hän ollut 'liittyjä', ja hän mieluummin mieluummin yksinäisyyttä kuin osallistumista sosiaalisen ryhmän toimintaan. Vuoden 2016 olympialaisten avajaiset, viimeiset olympialaiset, oli ensimmäinen, jonka hän koskaan käveli. Entinen valmentaja on kuvannut häntä 'uskomattoman hyväsydämiseksi', kun on kyse vuorovaikutuksesta fanien ja pienten lasten kanssa, jotka etsivät häneltä inspiraatiota.

Michael meni naimisiin entisen Miss California USA: n Nicole Johnsonin kanssa 13. kesäkuuta 2016. Heidän häät olivat salaisia, ja avioliitosta ilmoitettiin yleisölle vasta neljä kuukautta myöhemmin. Heillä on kolme poikaa: Boomer Robert Phelps (s. 2016), Beckett Richard Phelps (s. 2018) ja Maverick Nicolas Phelps (s. 2019). He asuvat Paratiisilaaksossa Arizonassa. Phelps on nyt vapaaehtoinen Arizonan osavaltion Sun Devilsin apuvalmentajana entisen valmentajansa Bowmanin ohella.

Phelps on paljastanut kamppailevansa masennuksen ja ADHD: n kanssa ja aikoinaan aikoinaan itsemurhaa kilpailettuaan vuoden 2012 olympialaisissa. Hän on puhunut ongelmistaan ​​ja puolustanut ihmisiä, jotka etsivät apua mielenterveydessään, kun he sitä tarvitsevat. Vuonna 2017 hän liittyi Medibion ​​hallitukseen, joka keskittyy mielenterveyshäiriöiden diagnosointiin.

Vuoden 2008 olympialaisten jälkeen Phelps perusti Michael Phelps -säätiön käyttämällä miljoona dollaria Speedo-allekirjoitusbonuksestaan. Säätiö keskittyy terveellisempien elämäntapojen edistämiseen. Hän perusti yhdessä Swim with the Stars -järjestön, joka järjestää leirejä kaiken ikäisille uimareille.

Lakiasiat: Phelps pidätettiin marraskuussa 2004 ajamisesta alkoholin vaikutuksesta Salisburyssä, Marylandissa. Hän tunnusti syyllisyytensä ja sai 250 dollarin sakon, tuomittiin koeajaksi ja käski puhua lukiolaisille rattijuopumuksesta. Vuonna 2009 hän menetti sponsorisopimuksen Kellogin kanssa valokuvan vuoksi, joka ympyröi häntä bongia käyttäen. Hänet pidätettiin jälleen vuonna 2014 DUI: n ja ylinopeuden vuoksi. Michael keskeytettiin kaikista kilpailuista kuudeksi kuukaudeksi, ja sen seurauksena, että hän oli poissa joukkueesta, Yhdysvallat ei päässyt finaaleihin vuoden 2015 vesiurheilun maailmanmestaruuskilpailuissa.

Michael Phelps Nettovarallisuus

Michael Phelps

Nettovarallisuus: 80 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1985-06-30
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 3 tuumaa (1,93 m)
Ammatti: Uimari, urheilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu