Michael Vick Net Worth

Paljonko Michael Vick Worth on?

Michael Vick Net Worth: 16 miljoonaa dollaria

Michael Vickin nettovarallisuus ja palkka: Michael Vick on eläkkeellä oleva amerikkalainen ammattilaisjalkapalloilija, jonka nettovarallisuus on 16 miljoonaa dollaria. Vick tunnetaan parhaiten pelaamisesta Atlanta Falconsin ja Philadelphia Eaglesin kanssa. Poikkeuksellisen korkeakoulun jalkapallo-uran jälkeen Michael valittiin Falconsin ensimmäiseksi kokonaisvalinnaksi vuoden 2001 NFL-luonnoksessa.

Falcons-aikanaan Vick pelasi pelinrakentajana hieman epätavallisella tavalla keskittyen enemmän ryntäyksiin kuin ohittamiseen. Tämän lähestymistavan takia Vick rikkoi useita ennätyksiä uransa aikana. Hänestä tuli ensimmäinen NFL: n puolustaja, joka on koskaan kiirehtinyt yli 1000 jaardin yli yhden kauden aikana, ja hän päätti uransa ennätyksellisellä 6109 kiirehduksella.

Valitettavasti Michaelin lupaava jalkapallo-ura oli ristiriidassa sen jälkeen, kun hänen osallistumisensa koiran taistelurenkaaseen löydettiin. Hän vietti 21 kuukautta vankilassa seurauksena, eikä hänen maineensa parantunut koskaan. Eagles antoi hänelle kuitenkin toisen mahdollisuuden ja jatkoi NFL-uraansa entistä paremmalla suoritustasolla. Viimeinen uransa New York Jetsissä ja Pittsburgh Steelersissä Vick jäi virallisesti eläkkeelle vuonna 2017.

Aikainen elämä: Michael Dwayne Vick syntyi 26. kesäkuuta 1980 Newport Newsissä Virginiassa. Kasvettuaan rikollisuuden ympäröimässä naapurustossa Vick yksilöi urheilun ainoana todellisena tapana päästä köyhyydestä. Hänestä tuli loistava jalkapalloilija lukiovuosiensa aikana, ja hän vaikutti edelleen ilmoittautuessaan Virginia Techiin.

Lakiasiat: Jo ennen koiran taistelutapahtumaa Vick kamppaili useiden oikeudellisten kysymysten kanssa. Vuonna 2004 hänet pidätettiin marihuanan jakamisesta. Vuonna 2005 hänet haastoi nainen, joka väitti antaneensa hänelle sukupuolitaudin. Oikeusjuttu ratkaistiin tuomioistuimen ulkopuolella. Vuonna 2006 Vickille määrättiin 10000 dollarin sakko siitä, että hän antoi faneille keskisormen.

Vuoteen 2007 mennessä raportit olivat alkaneet ilmestyä, jotka viittasivat siihen, että Michael olisi osallistunut koiran taistelujen järjestämiseen. Kun etsintälupa oli saatu, Vickin omaisuutta etsittiin. Todisteita laittomasta koiran taistelusta löydettiin. Lisätietoja tuli esiin, ja kävi selväksi, että huumeet ja uhkapelit olivat mukana. Vielä pahempaa on, että koiria väärinkäytettiin, kidutettiin ja joissakin tapauksissa teloitettiin. Julkisten huutojen huudot olivat nopeita, ja Vick ja hänen kumppaninsa syytettiin rikoksesta. Vickiä syytettiin koko operaation rahoittamisesta, ja myöhemmin hän myönsi, että tämä oli totta. Hän myönsi myös olevansa henkilökohtaisesti mukana 6-8 koiran teloituksessa.

Tilanteen pahentamiseksi Vick testasi positiivisen marihuanan tämän koettelemuksen aikana. Tämä tarkoitti sitä, että hän oli rikkonut vapautuksen ehtoja, ja hänet asetettiin kotiarestiin. Tuomiota edeltävinä päivinä Michael lahjoitti miljoona dollaria monien eloonjääneiden koirien hoitoon. Lopulta hän tunnusti syyllisyytensä vuonna 2008 koiran taisteluista tehdyssä rikossa ja sai 3 vuoden rangaistuksen. Hänet vapautettiin vuoden 2009 alussa.

(Kuva: Kevork Djansezian / Getty Images)

Konkurssi: Siihen aikaan, kun hän joutui vankilaan, Michael joutui julistamaan konkurssin. Hän oli arviolta 18 miljoonaa dollaria velkaa useille velkojille. Tänä aikana hän ansaitsi 12 senttiä tunnissa leikkaamalla kerroksia Leavenworthin vankilassa. Kun hän lähti vankilasta, hänen nettovarallisuus oli negatiivinen. Tullakseen toimeen hän otti työpaikan rakennustyöläisenä. NFL-uransa huipulla Vick hyväksyi taloussuunnittelijan Michael Smithin palvelut. Tämä osoittautui huonoksi päätökseksi. Vaikka Smith vakuutti Vickille, että hänen nettovarallisuutensa oli 100 miljoonaa dollaria vuoteen 2010 mennessä, hän tosiasiallisesti saavutti vuosikymmenen lopun yli 20 miljoonan dollarin veloilla.

2. lokakuuta 2012 oikeudenkäyntiasiakirjoista kävi ilmi, että Vick oli käyttänyt 95% vuosien 2008-2012 tuloistaan, noin 30 miljoonaa dollaria, verojen, velkojien, asianajajien ja kirjanpitäjien maksamiseen. Aikana, jona hän nosti konkurssin, hänellä oli hyvin selkeä valinta: A) Hän pystyi hakemaan 7 luvun konkurssisuojaa ja poistumaan kaikista veloistaan. Tai B) Hän voisi hakea 11. luvun ja kunnioittaa jokaisen sentin velkaa. Michael valitsi luvun 11. Hän tosiasiallisesti yritti pitää velkansa aktiivisena.

Tuomioistuimen asiakirjoista vuonna 2014 kävi ilmi, että Michael oli maksanut 87 prosenttia velastaan. Hän oli täysin velaton vuoden 2015 loppupuolella. Maksaakseen velkansa hän päätti elää 300 000 dollaria vuodessa ja antoi kaikki muut sentit velallisilleen. Kun hänen velkansa oli maksettu, hän jatkoi elantoa 300 000 dollarilla antaen kaiken jäljellä olevan säästöihin. Hän oli näennäisesti oppinut arvokkaan opetuksen vuosien huonon taloushallinnon, huonojen investointien ja oikeusjuttujen jälkeen.

Palaa NFL: ään ja sopimuksiin : Vickin alkuperäinen 130 miljoonan dollarin sopimus Atlanta Falconsin kanssa kumottiin hänen oikeudellisten ongelmiensa jälkeen.

Vuoteen 2006 mennessä Vickin vuotuiset tulot palkoista ja merkinnöistä olivat yli 25 miljoonaa dollaria, mikä teki hänestä yhden eniten ansaitsevista urheilijoista maailmassa. Michael palasi NFL: ään vuoden 2009 lopulla. Hänet nimitettiin vuoden Comeback-pelaajaksi vuonna 2010. Michael Vick allekirjoitti maanantaina 28. elokuuta 2011 kuuden vuoden 100 miljoonan dollarin sopimuksen Philadelphia Eaglesin kanssa. Tämä uusi sopimus sisälsi 40 miljoonaa dollaria taattua käteistä ja sen vuosipalkka oli 16,5 miljoonaa dollaria. Tuolloin Vick oli vasta kolmas urheilija ammattilaishistoriassa liittyessään Derek Jeterin ja Shaquille O'Nealin kanssa allekirjoittamaan yli yhden 100 miljoonan dollarin + sopimuksen. Vuonna 2014 hän allekirjoitti yhden vuoden 5 miljoonan dollarin sopimuksen Jetsin kanssa.

Kiinteistöt: Vuonna 2008 ilmoitettiin, että Michael Vick ja hänen vaimonsa myivät kiinteistön Davie, Florida, hintaan 1,4 miljoonaa dollaria. Ostaja oli kukaan muu kuin Lawrence T.Guy, joka toimi tuolloin New England Patriotsin puolustustarvikkeina. Vickin entinen omaisuus ulottuu 6295 neliöjalkaan ja istuu 21250 neliömetrin tontilla. Michael oli alun perin ostanut järvenrantakiinteistön vuonna 2013 1,32 miljoonalla dollarilla. Viiden makuuhuoneen kodissa on kotiteatteri, uima-allas ja kahvila. Michael Vickin fanit saattavat muistaa nähneensä tämän kodin Baller Wives -jaksossa.

Vuonna 2020 Micheal ja vaimo listasivat toisen kodin Floridassa 2,4 miljoonalla dollarilla. Tämä 9000 neliömetrin koti sijaitsee Plantationissa, ja siinä on kuusi makuuhuonetta, mediahuone, guesthouse, mukautettu uima-allas, ulkokeittiö ja koripallokenttä. Vick ja hänen vaimonsa ostivat kodin alun perin 2,38 miljoonalla dollarilla vuonna 2018. Näiden lukujen perusteella näyttää siltä, ​​että Michael olisi tyytyväinen eroon tämän kiinteistösopimuksen kanssa.

Michael Vick Net Worth

Michael Vick

Nettovarallisuus: 16 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 26. kesäkuuta 1980 (40 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,83 m)
Ammatti: Amerikkalainen jalkapalloilija, tiedottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Michael Vick Ansiot

Napsauta laajentaaksesi
  • Philadelphia Eagles (2009-10) 1 625 000 dollaria
  • Atlanta Falcons (2006-07) 8 401 980 dollaria
  • Atlanta Falcons (2005-06) 23102 750 dollaria
  • Atlanta Falcons (2004-05) 12502400 dollaria
  • Atlanta Falcons (2003-04) 3 503 500 dollaria
  • Atlanta Falcons (2002-03) 8900000 dollaria
  • Atlanta Falcons (2001-02) 5 500 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu