Michel'le Toussaint Nettovarallisuus

Paljonko Michel'le Toussaint on arvoinen?

Michel'le Toussaintin nettovarallisuus: 100 tuhatta dollaria

Michel'le Toussaintin nettovarallisuus: Michel'le Toussaint on amerikkalainen R & B-laulaja ja todellisuuden televisiotähti, jonka nettovarallisuus on 100 tuhatta dollaria. Michel'le Toussaint on ehkä tunnetuin siitä, että hänellä on lapsenmuotoinen sirisevä ääni ja aiemmista suhteistaan Tohtori Dre ja Suge Knight . Heinäkuussa 2013 hänestä tuli yksi uusimmista näyttelijöistä tv-tv-sarjassa R&B Divas: LA.

Herkusta puheäänestään huolimatta Michel'len lauluääni on sekä voimakas että kukoistava. Sooloartistina hän julkaisi kaksi albumia ja yhdeksän singleä. Hän syntyi vuonna 1970 Los Angelesin eteläosassa.

Hänen omanimensä ensimmäinen albumi julkaistiin Eazy-E: n Ruthless-levyillä vuonna 1989. Albumi, jonka hänen poikaystävänsä tuotti silloin Dr.Dre, myi lopulta yli 2,7 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Michel'lellä ja tohtori Drellä oli yhdessä poika nimeltä Marcel. Michel'le allekirjoitettiin Death Row Recordsille ja lopulta menivät naimisiin yhtiön perustajan Suge Knightin kanssa vuonna 1999. Suge ja Michel'le ovat yhdessä tyttären nimeltä Balei, joka syntyi vuonna 2002. Valitettavasti ajat ovat olleet taloudellisesti vaikeita Michel'lelle. Dre ei enää tue häntä ja on yrittänyt nostaa kanteen Sugen epäonnistuneista lapsilisistä.

Michel

Michel'le

Nettovarallisuus: 100 dollaria tuhatta
Syntymäaika: 1970
Sukupuoli: Nainen
Ammatti: Laulaja, lauluntekijä, laulaja ja lauluntekijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu