Migos nettovarallisuus

Kuinka paljon Migos on arvoinen?

Migojen nettovarallisuus: 80 miljoonaa dollaria

Migos Nettovarallisuus 2020: Migos on amerikkalainen hiphop-ryhmä, jonka yhteenlaskettu nettovarallisuus on 80 miljoonaa dollaria. Georgiassa vuonna 2008 perustetut jäsenet ovat räppärit Takeoff, Offset ja Quavo. Kiertuevuosina he voivat olla eniten ansaitsevia viihdyttäjiä hip-hopissa. Esimerkiksi syyskuun 2017 ja syyskuun 2018 välisenä aikana he ansaitsivat yhteensä 25 miljoonaa dollaria suurelta osin 93 live-esityksen ansiosta tuona aikana.

Perustaja ja varhainen ura: Migos perustettiin vuonna 2008 Quavo (syntynyt Quavious Keyate Marshall), Ottaa pois (syntynyt Kirshnik Khari Ball), ja Offset (syntynyt Kiari Kendrell Cephus). Kolme jäsentä ovat kaikki sukulaisia ​​Quavo ja Offset ovat serkkuja, ja Takeoff on Quavon veljenpoika. Heidät kasvatettiin yhdessä Atlantan esikaupunkialueella Gwinnett County.

Alun perin he kutsuivat ryhmäänsä Polo Clubiksi. Muutettuaan nimensä Migosiksi vuonna 2010 he julkaisivat ensimmäisen täyspitkän projektinsa, mixtape 'Juug Season', elokuussa 2011, seuraten sitä kesäkuussa 2012 julkaistulla No Label -seoksella.

Läpimurto: Heidän läpimurtonsa tapahtui vuonna 2013, jolloin heidän singlensä `` Versace '' (tuottaja Zaytoven) huipentui sijalle 99 Yhdysvalloissa. Mainostaulu Kuuma 100 -taulukko. Kanadalainen räppäri Drake lisäsi heidän tunnettuuttaan, kun hän sekoitti kappaleen, lisäsi oman säkeensä ja esitti sen vuoden 2013 iHeartRadio-musiikkifestivaaleilla. 'Versace' julkaistiin uudelleen lyijy-singlenä heidän mixapeillaan 'Y.R.N. (Young Rich Niggas 'kesäkuussa 2013, joka sai positiivisen kriittisen vastaanoton. SPIN nimeltään' Y.R.N. 'th- paras albumi vuodelta 2013 ja 6th- vuoden 2013 paras hiphop-albumi. 'Versace' laskeutui myös useisiin vuoden lopun best-listoihin, mukaan lukien XXL: n 'The 25 Best Songs of 2013,' Complex's 'The 50 Best Songs of 2013,' SPIN's '50 Best Songs of 2013, ja Rolling Stone's The 100 Best Songs of 2013.

Menestyksen saavuttaminen: Migos julkaisi miksauksen 'No Label 2' helmikuussa 2014 jatkoa toiselle miksaukselleen. Se sai yleensä positiivisia arvosteluja, ja sitä ladattiin yli 100 000 kertaa julkaisun ensimmäisen viikon aikana. Allekirjoitettuaan 300 Entertainmentin kanssa kesäkuussa 2014, jonka levittää Atlantic Records, he julkaisivat miksauksen Rich Nigga Timeline. Rolling Stone äänesti sen edelleen seitsemänäth-paras rap-albumi vuodelta 2014.

Mainostaakseen tulevaa täyspitkää albumiaan, ryhmä julkaisi singlen One Time helmikuussa 2015, ja mukana oleva musiikkivideo julkaistiin maaliskuussa. Se huipentui sijalle 34 Yhdysvaltain Hot R & B / Hip-Hop Songs -listalla. Huhtikuussa 2015 tapahtuma Georgian eteläisessä yliopistossa, jossa ryhmän jäsenet ja heidän lähipiirinsä pidätettiin koulukonsertin aikana, työnsi levynsä takaisin. Maksut sisälsivät II-valvotun aineen hallussapidon, Marihuaanan hallussapidon sekä ampuma-aseen hallussapidon koulun turva-alueella ja ampuma-aseen hallinnan rikoksen tekemisessä. Offsetin edellinen rikoksentuomio pahensi tilannetta, ja hän päätyi vankilaan.

Migosin debyyttialbumi 'Yung Rich Nation' julkaistiin heinäkuussa 2015 Offsetin ollessa edelleen vankilassa, ja se sijoittui Top Rap -albumikartan ensimmäiselle viikolle kolmanneksi. He jatkoivat musiikin julkaisemista Offsetin vankeudesta huolimatta julkaisemalla Rich Back Kid -segmentit Back to the Bando (syyskuu 2015) ja Streets on Lock 4 (lokakuu 2015). Kun Offset vapautettiin vankilasta joulukuussa 2015, he julkaisivat elokuvan Young Rich Niggas 2 tammikuussa 2016.

Heidän lokakuun 2015 singlensä '' Look at My Dab '' hyvitetään usein edistäneen tanssiliikennettä, joka tunnetaan yleisesti nimellä `` dabbing '', muiden julkisten henkilöiden, kuten Odell Beckham Jr. ja Cam Newton, rinnalla.

Heidän toinen studioalbumi 'Culture' julkaistiin tammikuussa 2017, jota seurasi 'Culture II' tammikuussa 2018. Heidän merkittävään yhteistyöhön kuuluu 'Bad and Boujee' (2016), mukana Lil Uzi Vert, 'MotorSport' (2017) ja Cardi B ja Nicki Minaj sekä 'Stir Fry' (2017), tuottaja Pharrell Williams. He ovat tehneet yhteistyötä laajan tuottajaryhmän kanssa, mukaan lukien Metro Boomin, Dun Deal, Murda Beatz, Travis Scott ja Zaytoven. Heidät esiteltiin myös poplaulaja Katy Perryn kappaleessa 'Bon Appétit' huhtikuussa 2017.

Migos nettovarallisuus

(Kuva: Tyler Kaufman / Getty Images for Pepsi)

Yksin urat: Kaikilla kolmella jäsenellä on menestyvä sooloura ryhmänsä kanssa tekemänsä työn ulkopuolella. Sen lisäksi, että kaikki kolme jäsentä esiintyvät sooloartisteina useissa yhteistyöprojekteissa ja kappaleissa, he ovat julkaisseet myös omat sooloalbuminsa. Quavon Quavo Huncho -albumi julkaistiin lokakuussa 2018 Takeoffin The Last Rocket julkaistiin marraskuussa 2018 ja Offsetin 4-isä julkaistiin helmikuussa 2019.

Tulot: Syyskuussa 2015 Migos oli jättänyt 300 viihdettä ja kokenut, että laadunvalvontamusiikki pystyi hallitsemaan heitä yksin ja että muutos lisäisi myös heidän tulovirtaansa. Alle 300 viihteen alla he ansaitsivat noin 30 000 - 40 000 dollaria per esitys, mutta laadunvalvonnan alaisena he ansaitsivat yli 60 000 dollaria per esitys. Forbesin mukaan räppäävä trio nousee nyt ylöspäin 150 000 dollaria kierrosta kohti. Syyskuussa 2016 räppäri Kanye West ilmoitti allekirjoittaneensa hallinnointisopimuksen Migosin kanssa GOOD Music -jäljennöksensä kautta, mutta ryhmä ilmoitti tammikuussa 2017, etteivät he olleet sidoksissa Westin levy-yhtiöön.

Syyskuusta 2017 syyskuuhun 2018 Migos ansaitsi yhteensä 25 miljoonaa dollaria. Tämä luku tuotettiin suurelta osin uuvuttavan kiertueaikataulun ansiosta, jonka mukaan ryhmä esiintyi 93 näyttelyssä 12 kuukauden aikana. Ne ovat yksi planeetan suosituimmista suoratoistotoimista, ja samalla on 4 miljardia suoratoistoa.

Ne tuottavat myös tuloja erilaisista merkintäsopimuksista sellaisille tuotemerkeille kuin Avianne Jewellers, Beats By Dre ja Champs Sports. Yhteistyössä Bombardierin alaosaston Can-Am-moottoripyörien kanssa he julkaisivat vuoden 2019 Can-Am Ryker -kolmipyörän. He ovat esiintyneet televisiomainoskampanjoissa Mountain Dew-virvoitusjuomabrändille ja urheilukenkien ja -vaatteiden jälleenmyyjälle Finish Line.

Migos nettovarallisuus
Nettovarallisuus: 80 miljoonaa dollaria
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu