Mike Eppsin nettovarallisuus

Paljonko Mike Epps on arvoinen?

Mike Eppsin nettovarallisuus: 5 miljoonaa dollaria

Mike Eppsin nettovarallisuus ja palkka: Mike Epps on amerikkalainen koomikko, näyttelijä, tuottaja, muusikko ja rap-taiteilija, jonka nettovarallisuus on 5 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan laajimmin työstään stand-up -työssään Def Comedy Jam -kiertueella ja työstään Ice Cuben kanssa perjantaina.

Aikainen elämä: Michael Elliot Epps syntyi Indianapolisissa Indianassa 18. marraskuutath, 1970. Hänen vanhempansa ovat Mary Reed ja Tommy Epps. Hänen koomisia kykyjään kannustettiin nuorena. Epps alkoi esiintyä seisomaan teini-ikäisenä. Epps muutti Atlantaan, jossa hän työskenteli Comedy Act -teatterissa, ennen kuin muutti Brooklyniin.

Komedia- ja elokuvaura: Eppin iso tauko tapahtui vuonna 1995, kun hän muutti Brooklyniin ja liittyi Def Comedy Jam -kiertueelle. Hän esiintyi myös kahdessa HBO: n Def Comedy Jam -lähetyksessä. Nämä mahdollisuudet auttoivat aloittamaan hänen komediauransa ja auttoivat häntä saamaan laajemman tunnustuksen.

Hänen ensimmäinen esiintymisensä elokuvassa oli Vin Diesel: n ohjaaja debyytissä, Strays (1997). Sitten hänet valittiin Ice Cuben tähtinä elokuvassa 'Next Friday' (1999), joka on 'Friday' -franchising -elokuvan toinen elokuva. Hän sai tilaisuuden kuulustella Day-Day Jonesin roolista, kun Ice Cube osallistui yhteen hänen stand-up-sarjoistaan ​​ja kutsui hänet kokeilemaan. Hän jatkaisi rooliaan Day-Day Jonesina elokuvassa 'Friday After Next' (2002). Samana vuonna hän työskenteli myös Ice Cuben kanssa elokuvassa All About the Benjamins (2002). Muita elokuvia, joiden parissa hän työskenteli 1990-luvun lopulla / 2000-luvun alussa, ovat 'How High' (2001), pääosissa Method Man ja Redman '3 Strikes' (2000) 'Bait' (2000), tukevat Jamie Foxxia ja 'Dr. Dolittle 2 ', jossa hän ilmaisi Sonny the Bearin roolin. Hän on myös ilmaissut toisen karhuhahmon, Boogin, elokuvassa Open Season 2 (2008).

Vuosi 2008 oli Eppsille erittäin tuottava. Tuona vuonna hän esiintyi yhtyeiden komediassa 'Welcome Home Roscoe Jenkins' yhdessä Martin Lawrence, James Earl Jonesin ja Joy Bryantin 'The Grand' kanssa, ohjannut Zak Penn ja pääosissa Woody Harrelson ja Cheryl Hinesin 'Soul Men', pääosassa Samuel. L. Jackson ja 'Hancock', pääosissa Will Smith ja Charlize Theron. Vuonna 2011 hän voitti NAACP-kuvapalkinnon elokuvan erinomaisesta naispuolisesta näyttelijästä Willie Earlin roolista elokuvassa Jumping the Broom (2011). Epps on myös nimetty BET-komediapalkinnolle, Black Reel Awards -palkinnolle ja muille. Vuonna 2012 hän sai ensimmäisen ei-koomisen näyttelijäroolinsa Jordin Sparksia ja Whitney Houstonia vastapäätä elokuvassa 'Sparkle', joka on remake vuoden 1976 elokuvasta samalla nimellä. Hän kuvasi hahmoa Satinia, joka on tärkein antagonisti.

Muita Epps-elokuvia ovat esiintyneet mm. Malibu's Most Wanted (2003), Resident Evil: Apocalypse (2004), The Honeymooners (2005), Resident Evil: Extinction (2007), The Hangover (2009) ) ja 'The Hangover Part III' (2013). Hän on esiintynyt elokuvissa, kuten The Fighting Temptations (2003), Beyoncéa vastapäätä, Parannus (2014), Koulutanssi (2014), Autojen varastaminen (2015), Nina (2016), Meet Meet Mustat '(2016),' Girls Trip '(2017),' Where's the Money '(2017),' Death Wish '(2018),' Troop Zero '(2019),' Dolemite Is My Name '(2019),' Kissa ja kuu '(2019) ja' Viimeinen musta mies San Franciscossa '(2019).

Näyttelijöiden lisäksi Epps on jatkanut aktiivisuutta komediamaailmassa. Vuonna 2010 hän julkaisi stand-up-komedian erikoisohjelman Under Under Rated & Never Faded. Tuona vuonna hän isännöi myös vuoden 2010 BET Hip Hop -palkintoja. Hän julkaisi komedian erikoisnäyttelyn Mike Epps: Don't Take It Personal vuonna 2015 ja erityisen Mike Epps: Only One Mike vuonna 2019.

(Kuva: Dia Dipasupil / Getty Images)

Äänitys- ja musiikkiura: Epp julkaisi albuminsa Funny Bidness: Da Album lokakuussa 2009. Siinä esiintyy Young Dro, Slim Thug, Too Short, DJ Quik, Flo Rida, Snoop Dogg ja Young Jeezy. Se debytoi numerolla 98 Yhdysvaltain suosituimpien R & B / Hip-Hop-albumien kohdalla ja nro 9 Top Comedy Albums -listalla. Hän on esiintynyt useissa muissa kappaleissa ja projekteissa, kuten räppäri French Montanan Mac Wit Da Cheese (2009) -sekoituksessa, Dom Kennedyn kappaleessa Intro / Hard Work ja hänen stand-up-komediassaan Under Under & Koskaan haalistumaton -elokuvasta ovat löytäneet Bad Meets Evils ja J.Cole.

Muut projektit: Epps oli 'Super Bowlin lähettiläs' kotimaassaan Indianapolisissa vuoden 2012 Super Bowlille. Tämän seurauksena hänet esiintyi Super Bowl Villagea mainostavissa mainoksissa, ja hänet nähtiin myös esiintymässä kylässä Super Bowlin viikon aikana.

Tapahtumat: Epps väitti pahoinpidelneen stand-up-koomikkoa LaVar Walkeria Uptown Comedy Clubin ulkopuolella Atlantassa, Georgiassa, 1. kesäkuuta 2014. Epps ja kaksi hänen henkivartijaaan kohtaavat Walkerin vastatessaan Walkerin tekemään parodiavideoon Eppsistä ja koomikosta Kevin Hart. Epps oletettavasti iski Walkeria kasvoihin ja potki häntä vatsaan ja selkään, kun taas yhtä paikan kahdesta muusta miehestä syytetään Walkerin matkapuhelimen heittämisestä ja hänen reseptilasiensa murskaamisesta. Atlantan poliisi antoi pidätysmääräyksen Eppsille kaksi päivää myöhemmin, 3. kesäkuuta 2014. Lisäksi vuonna 2017 Epps pidätettiin New Orleansissa, kun hänen väitettiin lyöneen karttaa useita kertoja kasinon riidan aikana. Myös vuonna 2017 hän julkaisi Instagramissa viestin, jossa keskusteltiin hänen menneisyydestään, kuten siitä, kuinka hän palveli aiemmin kaksi vuotta vankilassa vuonna 1989 Chicagossa.

Henkilökohtainen elämä: Epps on naimisissa Kyra Robinsonin, elokuvan Iyanla: Fix My Life tuottajan ja OWN Network -johtajan kanssa. He menivät naimisiin Newport Beachillä Kaliforniassa kesäkuussa 2019. Hän oli aiemmin naimisissa Mechelle McCainin kanssa vuosina 2006--2017. Epps jakaa kolme lasta McCainin kanssa ja hänellä on neljäs lapsi edellisestä suhteesta.

Mike Eppsin nettovarallisuus

Mike Epps

Nettovarallisuus: 5 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 18. marraskuuta 1970 (50 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 1 tuumaa (1,87 m)
Ammatti: Näyttelijä, kirjailija, laulaja, räppäri, elokuvatuottaja, käsikirjoittaja, koomikko, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu