Mike Rakkaus nettovarallisuus

Kuinka paljon Mike Love on arvoinen?

Mike Love Nettovarallisuus: 80 miljoonaa dollaria

Mike Love nettovarallisuus: Mike Love on amerikkalainen muusikko, laulaja, lauluntekijä ja aktivisti, jonka nettovarallisuus on 80 miljoonaa dollaria. Hän on tunnetuin The Beach Boysin perustajajäsenistä ja on tänään laillisesti ainoa henkilö, joka saa kiertueen bändin nimellä.

Aikainen elämä : Mike Love syntyi 15. maaliskuuta 1941 Hawthornessa Kaliforniassa. Rakkaus varttui viettämään aikaa setänsä Murry Wilsonin kanssa ja laulamassa Wilson-perheen kanssa. Murry Wilson oli tulevaisuuden Beach Boys -bändin jäsenten Brian, Dennis ja Carl Wilson isä.

Mikeestä tulisi edelleen osa erittäin suosittua The Beach Boys -yhtyettä. Hän lauloi päälaulua monille heidän varhaisimmista hitteistään, mukaan lukien Surfin 'Safari', 'Surfin' USA ',' Shut Down ',' Dance, Dance, Dance 'ja' California Girls '. Hän myös kirjoitti suurimman osan heidän kappaleistaan Brian Wilson . Hänet tunnettiin nenän ääniäänestä ja kiinnostuksesta ja omistautumisesta transsendenttiseen meditaatioon. Vaikka hän yritti aloittaa soolouran The Beach Boysin hajottua, hän epäonnistui suurelta osin. Tällä hetkellä hän kiertää The Beach Boysin kanssa, joka koostuu täysin uudesta muusikkoryhmästä häntä lukuun ottamatta. Hän on ollut oikeudenkäynnissä ja tuomioistuinten ulkopuolella vuosien varrella monien The Beach Boys -kappaleiden omistamista ja tekijää koskevien kiistojen vuoksi. Lopulta hänelle myönnettiin yhteisluotto useista ryhmän suurimmista hiteistä. Hän voitti myös oikeuden olla ainoa henkilö, joka voi kiertää The Beach Boys -nimellä.

Miken veli Stan Love on eläkkeellä oleva NBA-pelaaja. Stanin poika NBA-tähti Kevin Love.

Mike Rakkaus nettovarallisuus

Mike Rakkaus

Nettovarallisuus: 80 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 15. maaliskuuta 1941 (80 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,85 m)
Ammatti: Laulaja, lauluntekijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu