Mike Myersin nettovarallisuus

Paljonko Mike Myers on arvoinen?

Mike Myersin nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria

Mike Myersin nettovarallisuus ja palkka: Mike Myers on kanadalainen syntynyt näyttelijä, koomikko, kirjailija ja tuottaja, jonka nettovarallisuus on 200 miljoonaa dollaria. Hän aloitti uransa lapsinäyttelijänä mainoksissa, ja hänet tunnetaan parhaiten työstään Saturday Night Live- ja Wayne's World-, Austin Powers- ja Shrek-elokuvafraniiseissa.

Varhainen elämä ja uran alku: Michael Joh Myers syntyi Scarborough'ssa Ontariossa 25. toukokuuta 1963. Hänen isänsä Eric Myers oli vakuutusasiamies ja hänen äitinsä Alice 'Bunny' E. Myers (os. Hind) oli toimiston valvoja ja kuninkaallisten ilmavoimien veteraani. . He olivat muuttaneet Kanadaan Liverpoolista, Englannista. Myersillä on kaksi vanhempaa veljeä, Paul ja Peter. Hän varttui Toronton esikaupungissa, jossa hän osallistui Sir John A.Macdonald Collegiate -instituuttiin ja valmistui Stephen Leacock Collegiate Institute -instituutista vuonna 1982.

Myers alkoi ilmestyä mainoksissa jo kahden vuoden iässä. Kymmenen vuoden ikäisenä hän näytti British Columbia Hydron mainoksessa Gilda Radnerin rinnalla. Valmistuttuaan lukiosta hän liittyi Kanadan toisen kaupungin kiertueyhtiöön. Myöhemmin hän muutti Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, missä hän oli The Comedy Store Players -jumalaryhmän perustajajäsen. Noin samaan aikaan Mike liittyi koomikko Neil Mullarkeyyn brittiläisessä Wide Awake Club -ohjelmaan. Vuonna 1986 hän muutti takaisin Torontoon, missä hän liittyi The Second City Toronton näyttelijöihin heidän päänäyttelyssä. Vuonna 1988 hän muutti Chicagoon, jossa hän koulutti, esiintyi ja opetti Improvin olympialaisissa.

Näyttelijäura: Vuonna 1989 Myers liittyi NBC: n Saturday Night Live -elokuvan näyttelijöihin. SNL: llä Mike esitti legendaarisia hahmoja, kuten Linda Richman, Dieter, Wayne Campbell ja monia muita. Wayne-hahmo laski Myersin ja SNL-näyttelijätoverinsa Dana Carveyn oman elokuvasovituksensa nimeltä Wayne's World (1992). Wayne's World oli sekä kriittinen että kaupallinen menestys, ja se tuotti maailmanlaajuisesti 183 miljoonaa dollaria. Kahden muun elokuvan, Wayne's World 2 (1993) ja Joten menin naimisiin kirvesmurhaajan (1993), ja vielä kolmen vuoden kuluttua Saturday Night Live -elokuvasta Myers otti väliaikaisen tauon esiintymisestä.

Myers palasi takaisin vuonna 1997 elokuvalla 'Austin Powers: Kansainvälinen mysteerimies'. Sitä seurasivat jatko-osat Austin Powers: Spy Who Shagged Me (1999) ja Austin Powers in Goldmember (2002). Jatko-ohjelmat menestyivät kiihkeästi ja tuottivat 312 miljoonaa dollaria ja 296,6 miljoonaa dollaria. Austin Powers -sarjatilassa Myers ei pelannut pelkästään Austin Powersin nimiroolia, vaan myös tohtori Evil, Fat Bastard ja Goldmember.

Kevin Winter / Getty Images

Toinen erittäin onnistunut franchising, johon Myers oli mukana, oli DreamWorks-animaatio 'Shrek' -sarja, jossa hän ilmaisi Shrek the ogren nimiroolin. Franchising-elokuviin kuuluvat Shrek (2001), Shrek 2 (2004), Shrek the Third (2007), Shrek the Halls (2007) ja Shrek Forever After (2010). Hän tarjosi myös äänensä Shrek 4-D -teemapuistoon Universal Parks and Resorts -teemapuistoon. Shrek-elokuvat olivat DreamWorksin menestyneimpiä. Ensimmäinen tuotti 484,4 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti, toinen 919,8 miljoonaa dollaria ja kolmas 798,9 miljoonaa dollaria.

Kesäkuussa 2000 Universal Pictures nosti Myersiltä 3,8 miljoonan dollarin haasteen elokuvan tekemistä koskevan sopimuksen tukemisesta. Alkuperäisen projektin piti perustua hänen SNL-hahmoonsa Dieteriin, ja alkuperäinen sopimus oli 20 miljoonaa dollaria. Myers vastusti sanomalla, että hän ei noudattanut alkuperäistä sopimusta, koska hänen käsikirjoituksensa ei ollut valmis, ja lopulta hän ja Universal pääsivät sopimukseen, jossa hän suostui tekemään toisen elokuvan heidän kanssaan. Tuloksena oleva elokuva oli Kissa hatussa (2003).

Yksi hänen harvoista ei-koomisista projekteistaan ​​oli vuoden 1998 elokuva 54. Vaikka se ei ollut kriittisesti tai kaupallisesti onnistunut, Myers sai positiivista huomiota ponnisteluihinsa. Muita hankkeita, joihin hän on osallistunut, ovat The Love Guru, jonka hän kirjoitti yhdessä, tuotti yhdessä ja näytteli Quentin Tarantinon elokuvissa Inglourious Basterds (2009) ja tukirooleissa Terminal (2018) ja Bohemian Rhapsody (2018). Myersin palkintojen joukossa on neljä MTV-elokuvapalkintoa, Emmy-palkinto ja kaksi Kanadan komediapalkintoa.

Huomattavat palkat : Mike ansaitsi miljoonan dollarin vuoden 1992 Wayne's World -elokuvasta. Hän ansaitsi 3,5 miljoonaa dollaria jatko-osasta.

Hän ansaitsi 3,5 miljoonaa dollaria ensimmäisestä Austin Powers -elokuvasta, toisesta 7 miljoonaa ja kolmannesta 25 miljoonaa.

Hän ansaitsi 3 miljoonaa dollaria ensimmäisestä Shrek-elokuvasta, 10 miljoonaa dollaria toisesta ja 15 miljoonaa dollaria kolmannesta ja neljännestä erästä.

Muu työ: Elokuva Supermensch: Legend of Shep Gordon (2013) oli Myersin ohjaaja debyytti. Se esitettiin Toronton vuoden 2013 kansainvälisellä elokuvajuhlilla. Myers on jäsen Ming Tea -yhtyessä Susanna Hoffsin ja Matthew Sweetin kanssa. Yhdessä he esittivät kappaleita BBC ja Daddy Wasn't There Austin Power -elokuville. Monty Pythonin komediaryhmän innokkaana faneina Myers esiintyy dokumenttifilmissä Monty Python: The Meaning of Live, jonka hän esiintyi myös lavalla heidän viimeisen yönsä Monty Python Live (Enimmäkseen) O2: ssa. Areena.

Henkilökohtainen elämä: Myers treffasi näyttelijä- ja komediakirjailija Robin Ruzania 1980-luvun lopulla, kun he olivat netissä jääkiekkopelissä Chicagossa. He menivät naimisiin toukokuussa 1993 ja lopulta erosivat joulukuussa 2005. Vuonna 2006 hän alkoi seurustella Kelly Tisdalen kanssa. Pari meni naimisiin New Yorkissa vuoden 2010 lopulla, ja heillä on kolme lasta.

Kiinteistöt : Mike maksoi tammikuussa 2017 14,675 miljoonaa dollaria 4 makuuhuoneen huoneistosta New Yorkin Tribecan kaupunginosassa. Jostain syystä hän ei ollut tyytyväinen kiinteistöön, myi sen vain neljä kuukautta myöhemmin 14 miljoonalla dollarilla. Se on hyvä tapa polttaa noin 700 000 dollaria.

Vuonna 2014 hän osti 8 hehtaarin järvenrantakodin Colchesteristä, Vermontista 1,65 miljoonalla dollarilla.

Vuonna 2007 hän maksoi 8 miljoonaa dollaria kodista New Yorkin SoHo-naapurustossa. Yhdessä vaiheessa hän listasi tämän kiinteistön myytäväksi 17 miljoonalla dollarilla, mutta lopulta vei sen markkinoilta.

Mike Myersin nettovarallisuus

Mike Myers

Nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 25. toukokuuta 1963 (57 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,73 m)
Ammatti: Näyttelijä, koomikko, käsikirjoittaja, elokuvantuottaja, laulaja, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Kanada
Viimeksi päivitetty: 2020

Mike Myersin tulos

Napsauta laajentaaksesi
  • Shrek 2 10 000 000 dollaria
  • Austin Powers Goldmemberissä 25 000 000 dollaria verrattuna 21 prosenttiin bruttomäärästä
  • Shrek 3 000 000 dollaria
  • Austin Powers: Spy Who Shagged Me 7 000 000 dollaria
  • Austin Powers: Kansainvälinen salaisuuden mies 3 000 000 dollaria
  • Wayne's World 2 3 500 000 dollaria
  • Joten menin naimisiin kirvesmurhaajan 2 000 000 dollaria
  • Waynen maailma 1 000 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu