Mike Pence nettovarallisuus

Kuinka paljon Mike Pence on arvoinen?

Mike Pence Nettovarallisuus: miljoona dollaria

Mike Pence nettovarallisuus ja palkka: Mike Pence on amerikkalainen poliitikko, jonka nettovarallisuus on miljoona dollaria. Mike Pence tunnetaan todennäköisesti eniten olemisesta Donald Trumpin Varapresidentti ja entinen Indianan kuvernööri. Osana taloudellista paljastustaan ​​Mike Pence ilmoitti elokuussa 2016, että hänen nettovarallisuutensa on vaatimaton, ja se koostuu pääosin eläkkeestä, jonka arvo on noin 500 tuhatta dollaria. Hänen ensisijainen tulonlähteensä ennen varapuheenjohtajaksi tulemista oli hänen Indianan kuvernöörin palkka, joka vuonna 2015 oli 173860 dollaria. Ennen tuloaan politiikkaan Pence oli talk-radio-isäntä Indianassa. Hän syntyi 7. kesäkuuta 1959 Columbuksessa, Indianassa. Hän sai historian kandidaatin tutkinnon Hanover Collegesta, sitten JD edestakaisin Indianan yliopiston oikeustieteellisessä korkeakoulussa. Mike juoksi kongressiin useita kertoja 80-luvun lopulla ja 90-luvulla, mutta hävisi. Ensimmäiset vaalit hän voitti vuonna 2000. Hän palveli kongressissa vuosina 2000-2012, kunnes hänet valittiin Indianan kuvernööriksi. Hän on ollut naimisissa vaimonsa Karenin kanssa vuodesta 1985 lähtien, ja heillä on kolme lasta. Hänet kasvatettiin katolilaisena, mutta hänestä tuli uudestisyntynyt poikaystävä kristitty yliopistossa.

Vuonna 2016 julkaistun tilinpäätöksen mukaan Mike ja hänen vaimonsa Karen ansaitsivat yhteensä 113 026 dollaria oikaistuja bruttotuloja vuonna 2015 (173860 dollaria ennen vähennyksiä). Suurin osa siitä tuli Mike'n palkasta Indianan kuvernöörinä. He ansaitsivat myös noin 9000 dollaria eläkerahastosta / annuiteetista. He väittivät 3500 dollarin tappion, joka liittyi Karenin liiketoimintaan That My Towel Charm, Inc., ja 80 000 dollarin arvosta heidän lastensa koulutukseen liittyvää velkaa. Joka vuosi vuosina 2009 ja 2016 he ansaitsivat vähintään 100000 dollaria. Vuosina 2009 ja 2010 he ansaitsivat 187000 dollaria.

Vuonna 2019 julkaistun kirjan mukaan Pences oli taloudellisesti köyhä liittyessään Donald Trumpin presidenttikampanjaan. Vaalien iltana Karen räjähti Penceen: '' Mitä Mike tekee? Meillä ei ole rahaa! Kuka maksaa avajaispuvustani ? Saman kirjan mukaan Tom LoBianco, jossain vaiheessa vuosikymmeninä ennen varapuheenjohtajaksi tulemista, Mike menetti miljoonan dollarin, jonka hän oli perinyt isältään epäonnistuneista investoinneista. Hän menetti myös noin 700 000 dollaria varastossa, jota hänellä oli perheensä huoltoasemaliiketoiminnassa, joka meni konkurssiin vuonna 2001.

Mike Pence nettovarallisuus
Nettovarallisuus: Miljoona dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu