Mike Tilanne Sorrentino Net Worth

Paljonko Mike The Situation Sorrentino on arvoinen?

Mike Tilanne Sorrentino Net Worth: 300 tuhatta dollaria

Mike 'Tilanne' Sorrentino Net Worth: Mike 'The Situation' Sorrentino on amerikkalainen tv-tähti, jonka nettovarallisuus on 2 miljoonaa dollaria. Sorrentino tuli ensin tunnetuksi MTV: n Jersey Shore -tapahtuman (2009–2012) näyttelijänä. Näyttelyn menestyksen huipulla Mike ansaitsi 150 000 dollarin palkan jaksoa kohden ja nettovarallisuus ylitti 10 miljoonaa dollaria. Valitettavasti Sorrentinon nettovarallisuus väheni alle 300 000 dollariin tekemällä useita huonoja investointeja ja maksamatta veroja 9 miljoonan dollarin arvosta tuloista tuomioistuimen haasteen mukaan. Mike on esiintynyt elokuvassa Jersey Shore: Perheloma vuodesta 2018 lähtien, ja hän kilpaili elokuvassa Dancing with the Stars vuonna 2010 ja tuli yhdeksänneksi. Hän on hyväksynyt useita tuotteita ja lanseerannut DVD-kuntosarjan, vitamiini- ja vaatetuslinjan. Sorrentino julkaisi kirjan '' Tässä on tilanne: opas poikasien hiipimiseen, kranaattien välttämiseen ja GTL: n saamiseen Jersey Shoreen '' vuonna 2010.

Aikainen elämä: Mike Sorrentino syntyi Michael Sorrentino 4. heinäkuuta 1982 Staten Islandilla New Yorkissa. Hän varttui Manalapanin kaupungissa New Jerseyssä äidin Lindan, isän Frankin (sähköinsinööri) ja sisarusten Melissa, Marcin ja Frankin kanssa. Mike osallistui Manalapanin lukioon, ja valmistuttuaan vuonna 1999 hän ansaitsi liitännäistutkinnon Brookdale Community Collegesta, sitten osallistui Keanin yliopistoon ennen siirtymistään Monmouthin yliopistoon. Hän työskenteli lyhyesti asuntolainateollisuudessa yliopiston jälkeen, ja hän on työskennellyt myös Staten Island -kuntokeskuksen apulaispäällikkönä ja alusvaatemallina.

Ura: Sorrentino oli kaikilla Jersey Shore -kauden kuudella kaudella, ja näyttely ansaitsi hänelle Teen Choice Award -ehdokkaat Choice TV: Male Reality / Variety Star -elokuville vuosina 2010, 2011 ja 2012. 'Jersey Shore' johti esiintymisiin useissa muissa ohjelmissa, kuten 'The Tonight Show Conan O'Brienin kanssa', 'Late Show David Lettermanin kanssa', 'Jimmy Kimmel Live!' ja 'The Howard Stern Show'. Jersey Shore -elokuva esiteltiin elokuvassa Barbara Walters Presents: The 10 Most Fascinating People of 2010, ja tuona vuonna Mike pariksi Karina Smirnoffin kanssa ABC: n Dancing with the Stars -elokuvassa ja putosi kilpailun viikolla neljä. Tuona vuonna hän esiintyi myös Pause Before You Play -ilmoituksessa Bristol Palinin kanssa The Candie's Foundationin kampanjassa turvallisen seksin edistämiseksi. Vuonna 2011 Sorrentino esiintyi Donald Trumpin Comedy Central Roast -elokuvassa, yleisön pörryttäessä useita kertoja huonosti vastaanotettujen vitsien takia, ja hän soitti hiphop-tähtiä ja tosi-tv-laulukilpailun tuomaria YOBI.tv: llä. Verkkosarja Uusi vaihe.

Myös vuonna 2011 Abercrombie & Fitch tarjosi Mikelle 10 000 dollaria olematta pukeutumatta heidän vaatteisiinsa ja totesi, että hänen 'yhdistyminen brändimme kanssa voi aiheuttaa merkittävää vahinkoa imagollemme'. Kun yritys alkoi myydä paitoja, joissa oli lauseita 'The Fitchuation' ja 'GTL… You Know The Deal', Sorrentino haastoi yrityksen, mutta oikeusjuttu hylättiin. Vuonna 2012 hän vieraili tähdellä ABC-komediasarjasta 'Suburgatory', soitti itse elokuvassa 'The Three Stooges', esiintyi The Choice -tapahtumassa ja tuli neljänneksi Celebrity Big Brother -elokuvassa. Mike ja hänen perheensä olivat vuoden 2014 TVGN-todellisuuden The Sorrentinos -tapahtuman aiheita, ja hän esiintyi elokuvassa Marriage Boot Camp: Reality Stars Family Edition elokuvassa veljiensä kanssa vuonna 2017. Hän esiintyi myös elokuvassa Marriage Boot Camp: Reality Stars Vuonna 2015, ja hän kilpaili pahin kokki Amerikassa vuonna 2016. Suurin osa Jersey Shore -elokuvasta kokoontui uudelleen vuonna 2018 elokuvaan Jersey Shore: Perheloma, ja vuonna 2020 näyttelijät kilpailivat The Hillsin näyttelijöiden kanssa. : New Beginnings 'elokuvassa Celebrity Family Feud.

(Kuva: Jason Merritt / Getty Images)

Henkilökohtainen elämä: Mike sai lempinimen 'Tilanne' sen jälkeen kun tyttö ihaili hänen vatsalihaansa ollessaan rannalla poikaystävänsä kanssa. Yksi Sorrentinon ystävistä huomasi poikaystävän olevan vihainen ja vitsaili: 'Näyttää siltä, ​​että meillä on tilanne täällä!' Mike ehdotti kollegionsa Lauren Pescelle huhtikuussa 2018, ja he menivät naimisiin kyseisen vuoden 1. marraskuuta. Marraskuussa 2019 hän paljasti, että Lauren oli kärsinyt keskenmenosta, ja vuotta myöhemmin hän ilmoitti odottavansa uudelleen. Maaliskuussa 2012 Sorrentino hakeutui oksikodoniriippuvuuteen Utahin Cirque Lodge -hoitokeskuksessa, ja kesäkuussa 2014 hänet pidätettiin, kun hän oli taistellut veljensä Frankin kanssa heidän perheensä omistamassa Boca Tanning Salonissa.

Vero-ongelmat: Vuonna 2014 Mikeen kohdistui veronkierrosmaksuja. Häntä syytettiin Newarkissa, New Jerseyssä, syytteinä veronkierrosta ja väärän veroilmoituksen tekemisestä hänen muotiviivansa Situation Nation kanssa. Sorrentinon epäiltiin jättäneen vuoden 2011 henkilökohtaista tuloveroilmoitusta kokonaan. Häntä syytetään verojen välttämisestä vuosien 2010 ja 2012 välillä 8,9 miljoonan dollarin arvosta tuloista, jotka hän sai myynninedistämistapahtumista. Mike väitti jättäneensä palautuksia, jotka sisälsivät miljoonia dollareita väärennettyjä yrityskuluja. Hän kirjoitti esimerkiksi luksusautojen maksuja ja henkilökohtaisia ​​hoitokustannuksia. Hän kertoi myös tallettaneen suuria summia käteistä eri pankkitileille alle 10 000 dollarin lisäyksin, koska hän ajatteli, että tämä tarkoitti sitä, ettei pankki ilmoittaisi rahoille IRS: lle. Hänen veljensä Marc, joka on hänen johtajansa sekä kumppaninsa Situation Nation, Inc.:ssä ja MPS Entertainment, LLC: ssä, syytettiin myös tapauksesta. Sorrentino sai 5. lokakuuta 2018 kahdeksan kuukauden vankeusrangaistuksen, kahden vuoden valvotun koeajan ja 500 tuntia yleishoitoa. Hän palveli aikansa Otisvillen liittovaltion oikaisulaitoksessa 15. tammikuuta 2019 - 12. syyskuuta 2019.

Kiinteistöt: Marraskuussa 2019 Mike ja Lauren maksoivat 1,8 miljoonaa dollaria 9800 neliömetrin kodista Holmdelissä New Jerseyssä. Kotiin kuuluu seitsemän makuuhuonetta, kymmenen kylpyhuonetta, näköalatasanne, takka, poreallas ja piha.

Mike Tilanne Sorrentino Net Worth

Mike Sorrentino

Nettovarallisuus: 300 dollaria tuhatta
Syntymäaika: 4. heinäkuuta 1982 (38 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,8 m)
Ammatti: Malli, TV-persoonallisuus, näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu