Mike Wolfe Net Worth

Kuinka paljon Mike Wolfe on arvoinen?

Mike Wolfe Nettovarallisuus: 7 miljoonaa dollaria

Mike Wolfe Nettovarallisuus: Mike Wolfe on amerikkalainen todellisuuden televisiotähti ja antiikkimetsästäjä, jonka nettovarallisuus on 7 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten History Channel -näyttelyn 'American Pickers' isännöinnistä, joka alkoi ilmestyä vuonna 2010. Sarja seuraa Wolfea ja isäntä Frank Fritziä heidän matkoillaan ympäri maata pyyhkäisemään vanhoja kauppoja, vajaa, latoja ja autotalli myynti antiikki löytöjä. American Pickers on yksi suosituimmista ohjelmista The History Channel -kanavalla, ja tästä kirjoituksesta lähtien se on esittänyt yli 300 jaksoa 22 vuodenaikana. Sarjassa pääosien ohella Mike loi myös näyttelyn ja toimii vastaavana tuottajana. Vuonna 2012 hän allekirjoitti hyväksymissopimuksen intialaisten moottoripyörien kanssa ja loi CBS: n ostaman sitcomin, ja vuonna 2018 hän vieraili tähdellä 'NCIS' -ohjelmassa. Wolfe on myös julkaissut kirjat 'American Pickers Guide to Picking' (2011) ja 'Kid Pickers': How to Turn Junk into Treasure (2013).

Aikainen elämä: Mike Wolfe syntyi 11. kesäkuuta 1964 Jolietissa Illinoisissa. Mike ja hänen kaksi sisarustaan, Beth ja Robbie, kasvoivat yksinhuoltajaäiti Rita. Kun perhe muutti Bettendorfiin, Iowaan, hän aloitti poiminnan hyvin nuorena ja otti vanhat polkupyörät pois naapurin roskista. Myöhemmin Wolfe aloitti kujat ja hylätyt talot etsimällä myytäviä esineitä. Mike osallistui Sudlow Intermediate Schooliin, jossa hän tapasi tulevan American Pickersin isäntäkoneen Frank Fritzin ja valmistui Bettendorfin lukiosta vuonna 1982.

Ura: Wolfe alkoi etsiä antiikkia ja muita piilotettuja aarteita ennen kuin aloitti peruskoulun. Ensin hän kiehtoi antiikkipyöriä, mikä johti uraan kilpailukilpailussa ja avasi oman pyöräkaupan, Village Bike Shopin. Sitten Mike alkoi aktiivisesti etsiä vintage-polkupyöriä ja muita vintage-löytöjä, ja tähän päivään asti hän muistelee hellästi kaikkien aikojen parhaan löytönsä olevan intialaisten moottoripyörien varasto. Vuonna 2000 hän avasi antiikkiarkeologian myymälän Le Clairessa, Iowassa, ja avasi toisen sijainnin Nashvillessä, Tennessee, vuonna 2011. Vuonna 2012 Wolfe alkoi myydä omaa valaistuskokoelmaansa Rustorations Nashvillen myymälässä.

Miken maine piilotettujen helmien löytämisessä toi hänet The History Channelin tietoon, ja American Pickers kantaesitettiin 18. tammikuuta 2010, houkuttelemalla yli kolme miljoonaa katsojaa. Se oli verkon eniten arvioitu debyytti Ice Road Truckers -esityksen ensi-iltansa jälkeen. 'vuonna 2007. Näyttelyn virallisen verkkosivuston mukaan Wolfe' etsii tarinalla asioita, jotka täyttävät jotkut aiheet Amerikan jokapäiväisessä historiassa '. American Pickers -työnsä lisäksi Mike lanseerasi myös kaksi kaistaa, amerikkalaisia ​​vaatteita ja asusteita, ja hän omistaa Two Lanes Guesthousen, joka on vuokrakohde Columbiassa, Tennessee, jonka avulla vieraat voivat nähdä näyttelystä poimittuja kohteita. että Mike on vetäytynyt latoista ja suojasta ympäri Amerikkaa. Two Lanes Guesthouse sijaitsee Trekin polkupyöräliikkeen yläpuolella, jonka Wolfe myös omistaa.

(Kuva: Rick Diamond / Getty Images)

Henkilökohtainen elämä: Mike toivotti tyttären Charlien tervetulleeksi Jodi Faethin kanssa 30. tammikuuta 2012, ja hän meni naimisiin Jodin kanssa 8. syyskuuta 2012 18 vuoden seurustelun jälkeen. Charlie syntyi halkaistulla paletilla, ja kun hän saavutti ensimmäisen syntymäpäivänsä, hänelle oli tehty kaksi leikkausta tilanteen korjaamiseksi. Kokemus innoitti Wolfen ja Faethin tulemaan Smile-operaation lähettiläiksi. Jodilla diagnosoitiin vaiheen 2 Non-Hodgkinin lymfooma joulukuussa 2013, ja toukokuussa 2020 Mike jakoi Instagramissa, että Faeth oli kuusi vuotta syöpätön.

Kiinteistöt: Vuonna 2012 Wolfe osti 5100 neliöjalan kodin Leiper's Forkin alueelta Franklinistä, Tennessee. Koti istuu 32 hehtaarin kokoisella alueella, ja siihen kuuluu kirjasto, neljä kuistia, puhelinkoppi ja aidattu koiran juoksu. Mike ja Jodi tekivät muutamia kodin uudistuksia lisäämällä marmoriset työtasot ja uudet valaisimet keittiöön, ja Wolfe sanoi, että kun hän näki kellarin, jossa oli navetan ovet (täydellinen paikka 40 moottoripyöränsä säilyttämiseen), hän tiesi, että hänen täytyi osta talo.

Mike Wolfe Net Worth

Mike Wolfe

Nettovarallisuus: 7 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 11. kesäkuuta 1964 (56 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu