Mila Kunis Net Worth

Paljonko Mila Kunis on arvoinen?

Mila Kunisin nettovarallisuus: 75 miljoonaa dollaria

Mila Kunis nettovarallisuus ja palkka: Mila Kunis on Ukrainassa syntynyt näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 75 miljoonaa dollaria. Vaikka Kunis sai varhaisen tunnettuuden keskeisestä roolistaan Tuo 70-luvun näyttely, Myöhemmin hän haarautui menestyväksi elokuvanäyttelijäksi. Lisäksi Mila Kunisista on tullut vakiintunut ääninäyttelijä, joka tunnetaan ensisijaisesti Meg-äänen tarjoamisesta animaatiosarjassa Family Guy .

Aikainen elämä: Mila Markovna Kunis syntyi 14. elokuuta 1983 Tšernivtsi, Ukraina (aiemmin osa Neuvostoliittoa). Hänet kasvatettiin veljensä rinnalla Ukrainassa seitsemän ikävuoteen asti, jolloin hänen perheensä päätti muuttaa Los Angelesiin Kaliforniaan heidän nimellään 250 dollaria. Vaikka hänen perheensä ei ollut köyhä, se oli suurin sallittu rahamäärä, eikä hänen vanhempiensa tutkintoja ja pätevyyksiä voitu siirtää valtioihin saavuttaessa.

Juutalainen perhe muutti Neuvostoliitosta kasvavan antisemitismin ja Milan ja hänen veljensä tulevaisuuden mahdollisuuksien puutteen vuoksi. Kunis yritti sopeutua peruskoulussa, ja hän alkoi ilmestyä Tuo 70-luvun näyttely hyvin pian lukion aloittamisen jälkeen. Häntä opetettiin suurimman osan ajasta ansaitakseen GED: n.

Ura: Mila Kunis alkoi toimia 9-vuotiaana osana koulun jälkeistä ohjelmaa. Johtaja huomasi hänet nopeasti, joka alkoi lähettää häntä koe-esiintymiin. Hän varasi ensimmäisen esiintymisensä Barbie-mainokseen. Hänen ensimmäiset tv-roolinsa olivat esimerkiksi Elämämme päivät , Baywatch, ja Seitsemäs taivas .

Vuonna 1998 Mila Kunis valittiin Jackie Burkhartiksi vuonna Tuo 70-luvun näyttely 14-vuotiaana. Näyttelystä tuli yksi television suosituimmista ohjelmista, ja se kesti kahdeksan vuodenaikaa. 14-vuotiaana Kunis näytti 18-vuotiasta hahmoa. Silti tuottajat ajattelivat hänen olevan täydellinen istuvuus. Lopulta hän voitti useita palkintoja esityksestään.

Vain vuotta myöhemmin Kunis sai Meg-roolin Seth MacFarlanen animaatiokomediasarjassa Family Guy . Hän jatkaa hahmonsa ääntä, ja Seth MacFarlane ylisti aluksi Kunisia, koska hän kuulosti luonnollisesti todelliselta teini-ikäiseltä (ollessaan oikeastaan ​​todellinen teini). Esityksen toinen hahmo halveksii Megia perusteellisesti, ja Kunis kuvailee hahmoa 'syntipukiksi'.

Getty

Vuoteen 2001 mennessä Mila Kunis oli siirtymässä televisiosta näkyvämmille elokuvarooleille. Hän aloitti roolilla Kirsten Dunstia vastapäätä vuonna Päästä yli . Sitten hän esiintyi vähemmän menestyvissä elokuvissa, kuten American Psycho 2, Tony n 'Tinan häät ja Muuttaminen McAllister . Vasta sitten Tuo 70-luvun näyttely kertoi, että Kunis osoitti todellisen potentiaalinsa elokuvanäyttelijänä. Hänen läpimurtonsa tapahtui vuonna 2006, ja hän sai hyvin vastaan ​​otetun roolin Unohdetaan Sarah Marshall . Elokuva oli myös lipputulot menestys, keräämällä yli 105 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti.

Hänen seuraava elokuvansa tuli vuonna 2008 Max Payne . Elokuva toimi hyvin lipputuloissa, mutta kriitikot vetivät sen höyrylle. Vuonna 2009 hän palasi kriitikoiden ylistämään rooliin Ottaa talteen . Vuonna 2010 Kunis alkoi olla todella läpimurto Hollywood-näyttelijänä. Rooli lipputulotapahtumassa Elin kirja lisäsi tähtivoimaansa. Vuosi 2010 osoittautui Kunikselle kiireiseksi vuodeksi, kun hän seurasi tukiroolia Treffi-ilta .

Kuitenkin hänen kaikkein suosituin rooli tuona vuonna oli Musta joutsen . Mila Kunis näytteli Natalie Portmanin rinnalla hänen vaativimmassa roolissaan sekä fyysisesti että henkisesti. Kunisin näyttelijätaidot venytettiin rajaan, ja hän kävi läpi intensiivisen fyysisen harjoittelun valmistautuakseen rooliinsa ammattitaitoisena balettitanssijana. Elokuva voitti lopulta useita palkintoja ja nimitettiin viidelle Oscar-palkinnolle. Lisäksi Mila Kunis otti henkilökohtaisesti kotiinsa monia palkintoja esityksensä seurauksena. Musta joutsen oli myös kaupallinen menestys, ja se keräsi 329 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti.

Hän seurasi vuonna 2011 Ystävät, joilla on etuja , toinen lipputulot. Hän näytteli Justin Timberlake, ja elokuva ansaitsi lähes 150 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti. Näiden elokuvien menestys kääpiään kuitenkin Kunisin seuraavasta elokuvasta: Ted . Ohjaaja Seth MacFarlane valitsi Mila Kunisin Mark Wahlbergin hahmon tyttöystäväksi, ja elokuva tuotti vaikuttavan 549 miljoonan dollarin lipputulot. Vuonna 2013 hän soitti Theodoran noita Disneyn Oz Suuri ja voimakas . Tämä elokuva osoittautuu uudeksi massiiviseksi lipputulotuotoksi, jonka tulot ovat yli 493 miljoonaa dollaria. Tuona vuonna hän myös näytteli elokuvassa Verisidokset, joka kantaesitettiin Cannesissa. Hän lopetti vuoden Kolmas henkilö , joka sai ensi-iltansa Toronton elokuvajuhlilla.

Vuonna 2014 Mila Kunis perusti tuotantoyhtiön nimeltä Orchard Farm Productions. Ensi vuonna hän osallistui epätoivoiseen scifi-elokuvaan nouseva Jupiter . Hänen seuraava elokuvansa, Paha äiti , menestyi lipputuloissa, mutta osoittautui kriittiseksi epäonnistumiseksi. Sama skenaario toistettiin elokuvan jatko-osalla, Paha äiti joulu . Vuonna 2018 Kunis otti keskeisen roolin Vakooja, joka kaataa minut , toinen lipputulot-osuma, jolla on vaihtelevia arvosteluja. Vuonna 2020 Kunis esiintyi elokuvassa Neljä hyvää päivää , joka sai ensi-iltansa Sundance-elokuvajuhlilla.

Mila Kunis Family Guy -palkka : Family Guyn tärkeimmät ääninäyttelijät ansaitsevat kukin 100 000 dollaria jaksoa kohden. Se tuottaa noin 2 miljoonaa dollaria vuodessa näyttelijää kohti. He voivat ansaita ylimääräisiä rojalteja DVD-levyjen myynnistä, tavaroista ja syndikaatiosopimuksista. Vertailun vuoksi Simpsonien tärkeimmät ääninäyttelijät ansaitsevat kukin 300 000 dollaria vuodessa, mutta he neuvottelivat suuremman sopimuksen useita vuosia sitten uhkaillessaan kävelemän ikuisesti.

Henkilökohtainen elämä: Mila Kunis aloitti korkean profiilin suhteen näyttelijä Macaulay Culkinin kanssa vuonna 2002. Pariskunta yritti koko suhteensa ajan ylläpitää yksityisyyttään keskitetyn tiedotusvälineiden keskellä. Vuonna 2011 pari jakautui hyvillä ehdoilla. Vuonna 2012 Mila Kunis alkoi seurustella Tuo 70-luvun näyttely tähti Ashton Kutcher . He menivät naimisiin vuonna 2015 ja myöhemmin saivat kaksi lasta.

Kiinteistöt : Vuonna 2008 Mila maksoi 2,9 miljoonaa dollaria kodista LA Laurel Canyonin alueella. Vuonna 2002 hän maksoi 540 000 dollaria huoneistoista West Hollywoodissa.

Toukokuussa 2014 Ashton ja Mila maksoivat 10,2 miljoonaa dollaria kodista Beverly Hillsissä.

Kesäkuussa 2017 he maksoivat 10 miljoonaa dollaria rantakodista Kalenterissa, Kaliforniassa, lähellä Santa Barbaraa.

Mila Kunis Net Worth

Mila Kunis

Nettovarallisuus: 75 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 14. elokuuta 1983 (37 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,63 m)
Ammatti: Näyttelijä, ääninäyttelijä, malli
Kansalaisuus: Ukraina
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu