Milana Vayntrub nettovarallisuus

Paljonko Milana Vayntrub on arvoinen?

Milana Vayntrubin nettovarallisuus: 3 miljoonaa dollaria

Milana Vayntrubin nettovarallisuus ja palkka: Milana Vayntrub on amerikkalainen näyttelijä ja koomikko, jonka nettovarallisuus on 3 miljoonaa dollaria. Milana tunnetaan parhaiten Lily Adamsin kuvaamisesta pitkään jatkuneessa AT&T -mainossarjassa.

Varhainen elämä: Milana Vayntrub syntyi Taškentissa, Uzbekistanissa maaliskuussa 1987. Kun hän oli vasta kaksivuotias, hänen perheensä muutti pakolaisina Yhdysvaltoihin välttääkseen kasvavaa antisemitismiä. He asettuivat Los Angelesiin. Hän alkoi toimia mainoksissa hyvin nuorena tukeakseen perheään, joka kamppaili taloudellisesti toimeentulonsa puolesta.

Vuonna 1995 hän esiintyi NBC-draaman 'ER' kolmessa jaksossa. Vuonna 1997 hänellä oli pieni rooli saippuaoopperassa 'Elämän päivät'.

Vuosina 2001-2002 hän esiintyi Lizzie McGuire -elokuvan kolmessa jaksossa.

Hän osallistui hetkeksi Beverly Hillsin lukioon, mutta päätti pian keskeyttää, ansaitsi GED: n ja jatkoi sitten UC San Diegoon, jossa hän valmistui kandidaatin tutkinnosta.

Ura : Poistuttuaan yliopistosta hän muutti takaisin Los Angelesiin, jossa hän harjoitteli Upright Citizens Brigadessa. Hän aloitti myös YouTuben komediakanavan nimeltä Live Prude Girls.

Vuosina 2011--2014 Vayntrub näytteli 15 CollegeHumor Originals -elokuvaa.

Getty

Muita merkittäviä ohjelmia ja elokuvia ovat 'The Division', 'Daddy Knows Best', 'The League', 'Zach Stone Is Gonna Be Famous', 'Food Network Star', 'House of Lies', 'Californication', 'Silicon Valley ',' Tämän vuoksi olet yksin ',' Ghostbusters '(vuoden 2016 uudelleenkäynnistys) ja' This Is Us '.

AT&T: n tiedottaja : Tänään Milana tunnetaan parhaiten roolistaan ​​Lily Adamsina AT & T-televisiomainosten sarjassa. Hän alkoi esiintyä yhtiön tiedottajana vuonna 2013. Hän jatkoi tehtävässä vuoteen 2016 asti ja palasi vuonna 2020.

Palattuaan rooliin vuonna 2020 Milana alkoi ohjata monia paikkoja, joissa hän esiintyi.

Aktivismi : Tammikuussa 2016 Milana matkusti Kreikkaan vierailemaan Syyriasta pakenevien pakolaisten kanssa. Vastauksena hän perusti sosiaalisen median liikkeen nimeltä Ei voi tehdä mitään auttaakseen pakolaisia.

Milana Vayntrub Nettovarallisuus

Milana Vayntrub

Nettovarallisuus: 3 miljoonaa dollaria
Sukupuoli: Nainen
Ammatti: Näyttelijä
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu