Miley Cyrus nettovarallisuus

Paljonko Miley Cyrus on arvoinen?

Miley Cyrus nettovarallisuus: 160 miljoonaa dollaria

Miley Cyrus nettovarallisuus: Miley Cyrus on amerikkalainen laulaja, lauluntekijä, näyttelijä ja hyväntekijä, jonka nettovarallisuus on 160 miljoonaa dollaria. Hänen musiikkinsa on kattanut useita tyylejä, kuten pop, country pop ja hip hop.

Aikainen elämä: Destiny Hope Cyrus syntyi 23. marraskuuta 1992 Franklinissä, Tennessee Tish Finleyn ja kantrilaulajana. Billy Ray Cyrus . Cyrus syntyi supraventrikulaarisen takykardian kanssa, mikä aiheuttaa epänormaalia leposykettä. Hänen vanhempansa nimittivät hänet Destiny Hopeiksi, koska he uskoivat hänen tekevän suuria asioita. He saivat lempinimen 'Smiley', koska hän hymyili aina vauvana. Se lyhennettiin myöhemmin nimellä 'Miley'. Hän muutti laillisesti nimensä Miley Ray Cyrusiksi vuonna 2008.

Vuonna 2001, kun Cyrus oli kahdeksanvuotias, hän ja hänen perheensä muuttivat Torontoon Ontarion kanadaan, kun hänen isänsä kuvasi tv-sarjaa Doc. Sen jälkeen kun Billy Ray vei hänet katsomaan vuonna 2001 julkaistua Mamma Mia! -Tuotetta, Cyrus tarttui hänen käsivarteensa ja kertoi hänelle: 'Tätä haluan tehdä, isä. Haluan olla näyttelijä. ' Hän aloitti laulamisen ja näyttelemisen oppitunnit Armstrong Acting Studiossa Torontossa.

Ura: Cyruksen debyyttinäyttelijärooli oli Kylie-nimisen tytön kuvaaminen isänsä tv-sarjassa 'Doc'. Vuonna 2003 Cyrus sai syntymänimellä luottoa roolistaan ​​'Young Ruthie' Tim Burtonin elokuvassa 'Big Fish'. 'Miley lopulta koe-esiintymässä ja voitti uuden Disney-näyttelyn johtajan keskimääräisestä tytöstä, jolla oli salainen henkilöllisyys poptähtinä. Hannah Montana -näyttely oli välitön sensaatio ja ohjasi Mileyn uraa paitsi näyttelijänä, myös laulajana ja lauluntekijänä. Hannah Montana -ääniraita nousi taulukkojen ykköseksi vuonna 2006.

Miley Cyrus nettovarallisuus

(Kuva: Jamie McCarthy / Getty Images)

Cyrus allekirjoitti neljän albumin äänityssopimuksen Hollywood Recordsin kanssa muun kuin Hannah Montanan ääniraidan julkaisemiseksi. Cyrus julkaisi kahden levyn Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus -albumin kesäkuussa 2007. Ensimmäinen levy oli Hannah Montana -esityksen toinen ääniraita, kun taas toinen levy oli Cyrusin debyyttistudio-albumi. Breakout, Mileyn seuranta-albumi, debytoi ykkösenä Yhdysvalloissa. Hänen kolmas studioalbumi, vuoden 2010 Can't Be Tamed, esitteli tanssisuuntautuneemman äänen Cyrusille. Hänen neljännellä studioalbumillaan, vuoden 2013 Bangerzilla, oli hiphopiin vaikuttava ääni. Hänen viides albuminsa 'Miley Cyrus & Her Dead Petz' julkaistiin vuonna 2015, 'Younger Now' ilmestyi vuonna 2017 ja 'She Is Miley Cyrus' julkaistiin vuonna 2020. Hänen menestyneimpiin sinkkuihinsa kuuluu The Climb, Party Yhdysvalloissa, '' Emme voi pysähtyä '' ja '' Wrecking Ball ''.

Miley Cyrus on toiminut valmentajana ja mentorina The Voice-todellisuuslaulukilpailussa.

Henkilökohtainen Elämä: Kun Miley oli 14-vuotias, hän meni äitinsä luokse ja sanoi: 'En koskaan halua leimata itseäni! Olen valmis rakastamaan ketään, joka rakastaa minua sellaisena kuin olen! Olen avoin. ' Hän tuli ulos seksuaalisena. Sitten kesäkuussa 2015 Time-aikakauslehti julkaisi raportin, jonka mukaan Cyrus, joka oli tuolloin 16-vuotias, oli sukupuolen sujuvuus, koska hän ei liity pojaksi tai tytöksi, ja kaikki kumppanit, joita hänellä voi olla tulevaisuudessa, voivat olla joko poika tai tyttö.

Kesällä 2006 Miley ja Nick Jonas alkoivat seurustella. Kuten voitte kuvitella, heidän pariliitoksensa herätti huomattavaa median huomiota. Miley väitti olevansa tuolloin 'rakastunut'. Joulukuussa 2007 Cyrus ja Jonas olivat kuitenkin finito.

Cyrus päivitti mallia Justin Gastonia yhdeksän kuukauden ajan vuosina 2008 ja 2009.

Sitten, kun kuvaat vuoden 2009 Viimeistä kappaletta, Cyrus ja Liam Hemsworth kokoontuivat yhteen ja aloittivat vuosikymmenen pituisen uudestaan ​​/ uudestaan ​​-suhteen. Hemsworthin ollessa poissa Cyrus treffasi näyttelijöitä Lucas Till ja Josh Bowman. Cyrus ja Hemsworth olivat kihloissa toukokuusta 2012 syyskuuhun 2013. He hajosivat ja Cyrus treffasi Patrick Schwarzeneggeriä, mallia Stella Maxwellia ja Dane Cookia. Cyrus ja Hemsworth palasivat takaisin maaliskuussa 2016 ja sitoutuivat jälleen lokakuussa 2016. Joulukuussa 2018 Cyrus ja Hemsworth menivät naimisiin. Yhdeksän kuukautta myöhemmin, elokuussa 2019, Hemsworth haki avioeroa.

Miley Cyruksen Malibun koti tuhoutui syksyllä 2018 kuluneen tulipalon aikana, joka pyyhkäisi Los Angelesin läänin läpi.

Lokakuussa 2019 Cyrus ja australialainen laulaja Cody Simpson ilmoittivat olevansa sitoutuneita ja 'intohimoisia' suhteita oltuaan ystäviä vuosia aikaisemmin.

Cyrus on avoin kannabiksen virkistyskäytöstä.

Vuonna 2020 Miley lahjoitti 10 miljoonaa dollaria koronaviruksen hätäaputoimille.

Kiinteistöt: Vuonna 2011 Miley maksoi 4 miljoonaa dollaria kodista Kalifornian Studio Cityn yläpuolella olevilla kukkuloilla.

Vuonna 2017 hän maksoi vajaat 6 miljoonaa dollaria 30 hehtaarin karjatilasta Nashvillen lähiössä, Tennessee.

Marraskuussa 2018 Cyrus paljasti sosiaalisessa mediassa, että Malibun koti, jonka hän jakoi Liam Hemsworthin kanssa, oli palanut Woolsey-tulipalossa ja ilmaisi tuhoa yhteisölleen ja kiitollisuutta itsensä, Hemsworthin ja heidän lemmikkiensä turvallisuudesta. Teknisesti Liam oli tämän kiinteistön omistaja ja otti sen vuonna 2014 laulajalta / lauluntekijältä Matthew Wilderiltä 6,8 miljoonalla dollarilla. Sattumalta, kesäkuussa 2020 Miley myi toisen Malibun kodin Matthew Wilderille 1,7 miljoonalla dollarilla. Valitettavasti Miley maksoi 2,5 miljoonaa dollaria tästä kiinteistöstä vuonna 2016 ottaen yli 800 000 dollarin tappion.

Keväällä 2018 Miley myi Hidden Hillsissä sijaitsevan ratsastustilansa 5 miljoonalla dollarilla - saman verran kuin hän maksoi kiinteistöstä vuonna 2015. Viiden hehtaarin kokoisella istuimella sijaitsevassa 6500 neliön jalkaisessa talossa on seitsemän makuuhuonetta, kuusi kylpyhuonetta, kuntosali , tutkimus ja viinikellari. Hotellissa on myös 550 viiniköynnöksen viinitarha, 10-pilttuinen lato, kanakoppi, ratsastushalli ja kaksi aitausta.

Heinäkuussa 2020 Miley maksoi 5 miljoonaa dollaria uudesta 7000 neliömetrin kodista Hidden Hillsissä.

Miley Cyrus nettovarallisuus

Miley Cyrus

Nettovarallisuus: 160 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 23. marraskuuta 1992 (28 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,65 m)
Ammatti: Näyttelijä, laulaja-lauluntekijä, tanssija, muusikko, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu