Millie Bobby Brown Net Worth

Kuinka paljon Millie Bobby Brown on arvoinen?

Millie Bobby Brownin nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria

Millie Bobby Brownin palkka

300 dollaria tuhatta jaksoa kohden

Millie Bobby Brownin nettovarallisuus ja palkka: Millie Bobby Brown on englantilainen näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 10 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten pääosissa Yksitoista Netflix-tv-sarjassa Stranger Things, roolin, jonka hän aloitti vuonna 2016.

Millie Bobby Brown syntyi Marbellassa, Malagassa, Espanjassa helmikuussa 2004. Ennen Stranger Things Brown esiintyi Madison O'Donnellina vuoden 2014 TV-sarjassa Intruders. Vuonna 2013 hänellä oli toistuva rooli Nuorena Alisena sarjassa Once Upon a Time in Wonderland. Brown on esiintynyt myös tv-sarjoissa NCIS, Moderni perhe ja Greyn anatomia. Hän esiintyi myös Sigman musiikkivideossa 'Find Me', jossa mukana Birdy. Brown nimitettiin People Choice Award -palkinnoksi scifi-fantasia- / fantasiatelevisio-näyttelijäksi Stranger Things -tapahtumasta vuonna 2017.

Vuonna 2019 hän esiintyi Godzilla: Monsters King -elokuvassa ja on tarkoitus ilmestyä vuoden 2020 jatko-osaan Godzilla vs Kong.

Stranger Things Palkka : Ensimmäisen Stranger Things -kauden aikana Millie Bobby Brownin palkka oli 10000 dollaria jaksoa kohden, yhteensä 80 000 dollaria kaudelle. Toisen kauden aikana hänelle maksettiin 30000 dollaria jaksosta, 270 000 dollaria kaudesta. Kolmannen kauden aikana Millie ansaitsi näyttelijöitä johtavan 300 000 dollaria jaksoa kohden. Kolmannella kaudella oli 8 jaksoa, mikä tarkoittaa, että Millie ansaitsi noin 2,7 miljoonaa dollaria (ennen veroja ja maksuja).

Enola Holmesin palkka : Marraskuussa 2019 paljastettiin, että Millie ansaitsee 6,1 miljoonaa dollaria tähdittämään Sherlock Holmes -universumin elokuvassa Enola Holmesissa. Hän toimii tuottajana elokuvassa, johon sisältyy erillinen 500 000 dollarin palkkapäivä. Hän voi myös ansaita ylimääräisiä 800 000 dollarin bonuksia, jos elokuva toimii hyvin ja taataan 7,5 miljoonaa dollaria, jos jatkoa on.

Millie Bobby Brown Net Worth
Nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria
Palkka: 300 dollaria tuhatta jaksoa kohden
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu