Mimi Faust Net Worth

Paljonko Mimi Faust on arvoinen?

Mimi Faustin nettovarallisuus: 2 miljoonaa dollaria

Minä Faustin palkka

20 dollaria tuhatta jaksoa kohden

Mimi Faustin nettovarallisuus: Mimi Faust on amerikkalainen todellisuuden televisiotähti, liikenainen ja sisustussuunnittelija, jonka nettovarallisuus on 2 miljoonaa dollaria. Mimi Faust on luultavasti tunnetuin siitä, että hän on VH1: n Love & Hip Hop: Atlanta -elokuvan jäsen. Mimi Faust ansaitsi paikkansa Love & Hip Hop -elokuvassa olemalla musiikin tuottajan tyttöystävä Stevie J . Stevie J oli aikoinaan yksi hiphopin suosituimmista ja menestyneimmistä tuottajista, työskennellyt sellaisten artistien kanssa kuin P Diddy, Lil Wayne, Jay-Z ja monet muut.

Aikainen elämä: Mimi Faust syntyi Oluremi Fela Jamesiksi 3. tammikuuta 1972 Newport Newsissä Virginiassa. Hänen äitinsä oli aktiivinen scientologiassa. Mimi vietti alkuvuotensa upotettuna afrikkalaiseen kulttuuriin Atlantassa vanhemman sisarensa ja veljensä kanssa. Pian hänen elämänsä muuttui ikuisesti. Kahdeksanvuotiaana hänen äitinsä vei hänet pois kotiltaan, sisaruksiltaan ja normaalilta elämästään ja sitoutti heidät Kalifornian scientologian harjoittamiseen. Hänen äitinsä allekirjoitti miljardin vuoden sopimuksen, joka merkitsi jäykän, rutiininomaisen aikataulun, käytännön perusteellisen tutkimuksen ja vähän perheaikaa, mutta Mimi halusi lisää. Kun hän oli kieltäytynyt liittymästä äitinsä scientologiaan, hänet repäisi hänestä ja jätettiin vain 13-vuotiaaksi. Vuonna 2014 haastattelussa Faust kommentoi, että hänelle kerrottiin olevansa freeloader 13-vuotiaana, koska hän söi ja nukkui siellä, mutta kieltäytyi työskentelemästä heidän puolestaan ​​tai noudattamasta heidän uskomusjärjestelmäänsä.

Kun scientologinen kirkko repäisi hänet äidistään ja heitti hänet kaduille, Mimi kääntyi ystävien puoleen saadakseen apua ja pystyi lopettamaan koulun. Hän otti uudelleen yhteyttä sisarensa ja veljensä kanssa ja huomasi pian, että heillä ei ollut samaa isää. Se sai hänet etsimään isänsä, Lawrence Faustin taiteilijan New Yorkin osavaltion osavaltiosta, ja rakentamaan suhdetta hänen kanssaan. Mimi sai selville, että hänellä oli vielä kahdeksan muuta veljeä ja sisarta. Hänellä oli hyvät suhteet isäänsä ja otti hänen sukunimensä. Hän kuoli vuonna 2014.

Ura: 1990-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa Faust esiintyi useissa musiikkivideoissa taiteilijoille, mukaan lukien Kelly Price ('' On tulossa sade '') ja Pharrell Williams ('Frontin', mukana Jay-Z).

Faust perusti siivouspalvelun Keep It Clean, Inc., joka sijaitsee Atlantan Stone Mountain -asuinalueella, ja tarjoaa sisustus- ja siivouspalveluja julkkisten kodeille.

Faust liittyi VH1: n Love & Hip Hop: Atlanta -elokuvan näyttelijöihin vuonna 2012. Hänet valettiin silloisen poikaystävänsä ja tyttärensä Stevie J: n isän kanssa, joka oli levytuottaja, joka oli tärkeä hiphop-kohtauksen nousussa 1990-luvulla. Muita näyttelijöitä ovat räppäri Joseline Hernandez, laulaja K.Michelle, räppäri Rasheeda ja näyttelijä Karlie Redd. Faustin pääjuoni oli hänen, Stevie J: n ja Joseline Hernandezin välinen rakkauskolmio.

Seksinauha: Seksinauha, jossa oli mukana Faust ja hänen silloinen poikaystävänsä Nikko London, tuli esiin vuonna 2014. Sen nimi oli '' Skandaali Atlantassa '' ja julkaisi surullisen pornografiayritys Vivid Entertainment. Tästä seksiteipistä on tullut yksi Vivid Entertainmentin suosituimmista nimikkeistä. Vuonna 2015 '' Scandal in Atlanta '' nimitettiin AVN-palkinnoksi parhaasta julkkis-seksiteipistä. Faust hävisi Tila Tequilalle. Nauhan vapauttamisen jälkeen Faust sanoi, että hänen matkatavaransa varastettiin ja nauha oli matkatavaroissa. Kuka sai käsiinsä nauhalle, lähetti sen Vividille nimettömästi. Faust myönsi myös, että hana järjestettiin. Hän kertoi kuulemma yli 30000 dollaria seksiteipistä.

Prinssi Williams / Getty Images

Henkilökohtainen elämä: Mimi Faust kuvailee itseään 'itse tehdyksi tanssikoneeksi, potta suuhun ja äidiksi'. Hänellä ja Stevie J: llä on yhdessä tytär nimeltä Eva Giselle. Stevien uran huipulla hän oli 20 miljoonan dollarin pohjoispuolella, mutta hänen rahojaan hoidettiin väärin ja hän oli hyvin lähellä kaiken menettämistä. Mimi oli avainasemassa auttaessaan Stevieä palauttamaan uransa ja taloutensa. Ja kaiken sen jälkeen Stevie oli usein uskoton Mimiä kohtaan. Pari lopulta jakautui ja nyt Stevie J on naimisissa toisen Love and Hip Hop -toverin, Joseline Hernandezin kanssa.

Vuonna 2017 Faust esiintyi televisio-ohjelmassa Leah Remini: Scientology and the Aftermath, jossa hän puhui syvällisesti siitä, kuinka äiti hylkäsi hänet kieltäytyessään allekirjoittamasta sopimusta organisaation kanssa.

Vuonna 2019, kun Love & Hip Hop Atlantan kauden kahdeksan traileri ensi-iltansa esitti, fanit olivat järkyttyneitä saadessaan tietää, että Mimi oli joutunut kotiin hyökkäyksen kohteeksi. Faustia ei ammuttu, mutta hyökkääjä ampui hänet hänen autotallissaan. Hän kertoi vievänsä roskat yöllä, kun huomasi miehen istuvan autonsa sisällä autotallissa. Faustin väitetystä tapahtumasta ei ilmestynyt yhtään uutisraporttia, joka sai fanit uskomaan, että hän teki koko asian huolimatta niin sanotuista todisteista, että hänen autonsa katon läpi oli luodinreikä.

Myös vuonna 2019 raportoitiin, että Faust oli IRS: lle velkaa 156 000 dollaria takuumaksuja. Valtava liittovaltion verovakuutus syyttää Miimiä useiden vuosien ajan verojen takaisinmaksusta, mukaan lukien 16952,60 dollaria (2013), 59487,09 dollaria (2015) ja 80470,80 dollaria (2016) yhteensä 156 910,49 dollaria. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Mimi on ollut veronkantajien kohteena. Häntä syytettiin myös äskettäin Georgian osavaltion takaiskuvelvollisuudesta valtion osavaltion veroissa ja lyötiin panttioikeudella maksamattomasta 26 000 dollarista vuosina 2012, 2013, 2015 ja 2016.

Mimi Faust Net Worth

Mimi Faust

Nettovarallisuus: 2 miljoonaa dollaria
Palkka: 20 dollaria tuhatta jaksoa kohden
Sukupuoli: Nainen
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu